Pentru 6 persoane, aveţi nevoie de următoarele ingrediente:
1,500 kg ceapă
2 linguri cu făină
2 litri de supă de vacă sau de pasăre
1 pahar cu vin alb [facultativ]
6 felii mari de pâine neagră, prăjite
6 linguri cu ulei
150 g cașcaval ras
sare, piper
Pentru continuarea reţetei, citiţi aici
Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.