Trafic blocat total pe DN7 în judeţul Sibiu

Trei elevi, loviţi de un microbuz pe o trecere de pietoni

Traficul este blocat total, vineri dimineaţă, pe DN7, în oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu, după ce un microbuz a lovit două tinere pe o trecere de pietoni. În judeţul Vâlcea, se circulă pe un sens, alternativ, în localitatea Călimăneşti, unde două autocamioane s-au ciocnit.

Potrivit primelor informaţii de la  IPJ Sibiu, două femei au fost lovite de un microbuz pe o trecere de pietoni din oraşul Tălmaciu. Una dintre acestea este inconştientă, conform sursei citate, iar traficul este blocat în totalitate.

”Se pare că ar fi eleve de liceu. Traficul se desfăşoară alternativ pe o bandă”, a informat ulterior IPJ Sibiu.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au spus că în accident au fost implicaţi trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani.

”Sunt trei victime. Este vorba despre trei minori cu vârste între 14 şi 17 ani. Două fete preluate de SMURD cu fractură de femur şi contuzii şi un băiat preluat de SAJ cu entorsă. Toate sunt conştiente”, a informat ISI Sibiu.

Microbuzul care i-a lovit pe tineri este unul de transport marfă, înmatriculat în Bulgaria.

De asemenea, conform Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ, pe DN7, în localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, din cauza unui accident în care au fost implicate două autocamioane. Cauza producerii accidentului a fost pierderea controlului volanului într-o curbă şi coliziunea laterală, impact în urma căruia a rezultat o persoană încarcerată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.