21 de apeluri în 24 de ore la Salvamont

21 de apeluri în 24 de ore. Dispeceratul Naţional Salvamont a primit, în ultimele 24 de ore, un număr de 21 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 20 de persoane, dintre acestea 10 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. Din păcate, o persoană a decedat şi a fost predată la Serviciul IML”, a informat luni dimineaţa Salvamont România, pe pagina oficială de Facebook.

S-au primit: 4 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, câte 3 apeluri pentru Salvamont Predeal, Salvamont Lupeni şi Salvamont Gorj, câte 2 apeluri pentru Salvamont Buşteni şi Salvamont Prahova, Salvamont Voineasa şi Salvamont Caraş Severin – Muntele Mic şi câte un apel pentru Salvamont Prahova şi Salvamont Mureş.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Nu au fost țărani!!! Tăranii (mai ales muntenii) știu ce înseamnă muntele și iarna. Din păcate sunt puși oameni pe drumuri din cauza unora care cred că pot orice!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.