240 de mil. €, jackpotul la loto

Șansă uriașă pentru europenii împătimiți de loto.  Jackpotul EuroMillions de vineri se va ridica la 240 de milioane de euro după ce la ultima extragere, cea de marți, 5 decembrie, nu au fost câștigători.  

Norocul nu le-a zâmbit milioanelor de europeni care au încercat să câștige cele 217 milioane de euro puse în joc marți, 5 decembrie. Ca urmare, mega jackpotul EuroMillions va ajunge vineri la 240 de milioane de euro, cea mai mare sumă pusă vreodată în joc într-o tragere la sorți EuroMillions.

După cele 200 de milioane de euro de vinerea trecută, cele 217 de milioane de euro din această seară de marți nu și-au găsit cumpărător. Niciun jucător nu a verificat grila câștigătoare cu cele cinci numere corecte 4-6-20-24-25 și cele două stele 5 și 9.

În Franța, trei jucători au avut cele cinci numere corecte, dar doar o stea norocoasă. Au câștigat totuși aproape 150.000 de euro.

Șansele de a câștiga aceste jackpoturi rămân limitate: un jucător are aproximativ o șansă din 140 de milioane de a câștiga jackpotul. Pentru comparație, riscul de a fi mușcat de un rechin este unul din cinci milioane.

În total, nouă țări participă la EuroMillions, iar primele trei țări care câștigă cel mai adesea urmează ordinea celor mai populate țări, și anume Regatul Unit, Franța și Spania.

Euro Millions (5/50) este un joc de loto derulat la nivel european care pune la bătaie premii uriașe. În fiecare săptămână sunt programate câte două extrageri  – marțea și vinerea, de la ora 22:00.

Pentru a se înscrie în concurs, jucătorii trebuie să cumpere un bilet de joc, așa cum se întâmplă la jocul Loto 6 din 49 și trebuie să aleagă 5 numere între 1 și 50 și încă două numere (Lucky Star), de la 1 la 12.

Pentru a câștiga marele premiu trebuie să nimerești toate cele 5 numere de pe tichetul principal, plus cele două numere Lucky Star.

 Recordul anterior datează din iulie 2022. La acea vreme, un jucător britanic a câștigat 230 de milioane de euro. Potrivit site-ului de specialitate Tirage-gagnant.com , această sumă poate fi pusă în joc de maximum cinci ori înainte de a fi distribuită automat câștigătorilor primelor ranguri inferioare.
Pentru a participa la loteria EuroMillions, va trebui să cumpărați bilete de la comercianții autorizați din Marea Britanie, Franța și Spania, Austria, Belgia, Irlanda, Luxemburg, Portugalia și Elveția sau dacă nu locuiți în țările respective, online de la comercianți licențiați.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

1 Comentariu

  1. Daca se pune 5 stele Nu mai Castiga Nimeni ! Ajunge castigul la 1 miliard de euro !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.