29 de morți și 19 răniți în urma unui accident. Ce făcea șoferul

Un copil de un an se numără printre 29 de persoane care au murit după ce un autobuz s-a prăbușit într-o râpă de 25 de metri din sudul Mexicului, au declarat oficialii de stat. Autocarul ducea oameni din capitală către o localitate din sudul țării. Alți 19 oameni au fost răniți.

Fotografiile distribuite de poliție arată că autobuzul s-a răsturnat pe o parte.

Autobuzul călătorea din capitala Mexico City până în sudul statului Oaxaca când s-a prăbușit miercuri, 5 iulie.

„Șoferul a pierdut controlul vehiculului în orașul Magdalena Penasco din regiunea Mixteca”, a declarat ministrul de interne de stat, Jesus Romero, potrivit Sky.com.

El a declarat pentru televiziunea locală: „Se pare că o lipsă de pricepere și oboseala au provocat accidentul”.

Romero a mai spus că printre cei care au murit se numără și un copil de un an. În total, 29 de persoane și-au pierdut viața.

Tot în urma accidentului, 19 persoane au fost rănite – dintre care 14 spitalizate în orașul Tlaxiaco, în timp ce alte cinci au fost transportate pe cale aeriană către capitala statului Oaxaca, au declarat oficialii.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional! Momentul accidentului:

În aprilie, 18 persoane au fost ucise și zeci au fost rănite când un autobuz a căzut de pe o stâncă în vestul Mexicului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Vai de mine! In Mexic!? Da-n Zambia ati auzit ce s-a intamplat? Da-n Tenerife? Bine, ce se intampla in Romania nu aveti de unde sa auziti, ca americanii nu va spun voua ce se intampla in colonia lor.

  2. Cred ca „Piedone” stie ceva ,e clar ca „n-a fost lucru curat”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.