Ce caută Olguța Vasilescu la Parchetul General

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, s-a prezentat, luni, la Parchetul General, unde a fost chemată de procurori pentru a da declarații într-o cauză privind lucrări finanțate cu fonduri europene, reclamantul susținând că primăria nu deținea autorizație pentru efectuarea acestora, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Sursele citate precizează că este vorba despre o cauză în care procurorii verifică modalitatea în care firma Tel Drum ar fi realizat lucrări fără autorizație pe o stradă din Craiova, investiția provenind din fonduri europene.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unei sesizări a Inspectoratului de Stat în Construcții, inspectorii constatând că unele lucrări ar fi fost construite fără autorizație.

Cercetările în dosarul în care a fost chemată Olguța Vasilescu se desfășoară in rem.

Firma Tel Drum este considerată a fi apropiată președintelui PSD, Liviu Dragnea, acesta fiind pus sub învinuire de DNA în dosarul cu același nume, pentru constituirea unui grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privința acordării de contracte.

Faptele ar fi fost comise în perioada în care era președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

  1. pe o strada lunga-scurta/ un drumet venea mergand/ si-n adanca lui tacere/ l-auzeam bolborosind! ce-o fi graba asta pe DNA? stim parolele lu’ Tanti Lula ‘ noi suntem DNA si nu ne este frica!’ ‘trebuie sa puneti presiune pe guvern, sa veniti cu un dosar de ministru’. ‘ trebuei sa decapati pana la primul ministru !’ elocvent, nu? dar, totusi, sa deschizi un dosar pentru fapte de acum DOAR 2-3 ani este ridicol! dosarele trebuie fezanadate cate 7- 8 ani, si re-deschise chiar si dupa prescriere, daca sunt pentru dusmanii democratiei si ai anti-coruptiei!sau daca trebuie scapati pescarii si milogii EADS franco-jermani . graba asta este suspecta! oare i se aproprie funia de par faraoancei sica atare executa jet sepia ,imprastiat , cu tulumba din dotare?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.