400 000 de euro profit PE ZI

„Baiatul destept” Augustin Oancea a facut in 2022 cu grupul Tinmar circa 400 000 de euro profit PE ZI scrie Liviu Alexa în Ziar de Cluj.

Augustin Oancea, patronul Tinmar Energy, îl bate la fundul gol si pe fostul rege de la Energy Holding, Bogdan Buzaianu, care a dominat si el autoritar piata de trading de energie ani de zile in regimul Basescu. (…) in 2022, a luat caimacul pietei de trading, inregistrand, tineti-va bine, o cifra de afaceri de 1,8 MILIARDE EURO si, tineti-va si mai bine, un profit de 105,8 milioane de euro.

Practic, Oancea a facut numai de pe Tinmar IN FIECARE ZI din 2022 circa 250 000 de euro profit.

Citeste articolul integral pe Ziar de Cluj

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

10 Comentarii

 1. Bravo lui, baiatul este protejat de Republica Securista de la Cluj. Nici nu este greu, cumperi curent ieftin de la Hidroelectrica si-l revinzi la suprapret respectabil unor unitati ale statului, cu predilectie unitati sri sau inspectorate de militie. Mai va amintiti cine sunt cei care au inventat intermediarii de pe piata energiei? Dar nu au facut si o lege a impozitarii pentru ei.

 2. „BRAVO LUI!”! FACEȚI ȘI VOI GÂLCEVITORILOR INVIDIOȘI! DACĂ NU ȘTIȚI CUM –LA SAPĂ! ȘI PUNCTUM!

 3. Firma lui Augustin vinde curent electric companiei nationale aeroporturi din Bucuresti? Cine o fi sef acolo? Cei care cumpara trebuie verificati si nu cel care vinde.

 4. Asta se întâmplă fiindcă UE ne-a obligat să separăm producția de energie de transport şi retail, tocmai pentru ca partea nasoală să rămână la stat şi caimacul la multinaționale şi la băieții deştepți. Comisia Europeană a acționat ca nişte bandiți, ca de obicei. Yn sistem integrat de energie era varianta perfectă, dar am distrus-o ca o colonie ascultătoate ce suntem.

 5. Aici sunt banii dumneavoastră! Dar Ciolacu nu are habar de asta,doar n- o să aveți pretenții să le știe el pe toate…Alfel dacă într- o altă țară se întâmpla asta guvernul era demult demis iar ,,afaceristul” în zeghe.

 6. Legile lui ciolacu pentru saraci au ca efect imbogatirea nemaiitalnita si nemaiauzita in lume, a bogatilor . In ultimii trei ani, bogatii au ajuns de zeci de ori mai bogati, saracii care au avut noroc sa ramana in viata sunt cei mai saraci din Europa. Patura mijlocie este saracita iar pensiile au scazut ca si valoare de cumparare cu cca40%prin neindexari cu rata inflatiei si indexari mici, in bataie de joc. In acest timp Buzatii isi cara milioanele cu portbagajul. Romania lucrului bine facut.

 7. Tinmar e SRI si viceversa
  Si Energy Holding era tot SIE/SRI dar deraiase la modul grav

 8. Bună ziua !
  Unde au loc asemenea golanii pe spatele cetatenilor ?
  Intr-o țară condusa de hoți si trădători!
  De ce nu vinde Hidroelectrica care e a statului curenrul electric? Pentru ca intervin hotii , jefuitorii ca
  intermediari ai unor banditi si mai mari.
  PS.EU ADMIT CA ACTIONARI PRIVATI LA FIRMELE DE STAT DOAR UN PROCENT DE 10 MAXIMUM 15 LA SUTĂ. SI ASTA PT O ANUMITA TRANSPARENTA SI CORECT MANAGEMENT. ACTIONARUL PUNE NISTE BANI SI ASTEAPTA SA FACA PUI. CONTRIBUTIA LUI E …DOAR DUPA PROFIT.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.