La așa președinte, așa fan!

Fostul premier Adrian Năstase afirmă că liderul T.A.T.A. Bogdan Drăghici, arestat pentru presupusa violare a fiicei vitrege, era în 2004 un fervent susţinător al lui Traian Băsescu şi ”mitralia” cabinetul Năstase cu un zel vecin cu demenţa. La acea vreme, Drăghici a fost numit director adjunct al Institutului Naţional de Administraţie.

„Bogdan Drăghici, azi arestat pentru 30 de zile pentru violarea unei minore, era în 2004 un fervent susținător al lui Traian Băsescu. Din poziția de lider sindical al funcționarilor publici, mitralia cabinetul Năstase cu un zel vecin cu demența.
După câștigarea alegerilor de către Traian Băsescu și Alianța DA, el a fost răsplătit cum se cuvine.
Nota adevarul.ro în 2005, citând din cererea de angajare a personajului:

„Subsemnatul, Draghici Gheorghe Bogdan, presedinte al Forumului National Sindical din Administratia Publica (FNSAP) si al Asociatiei Nationale a Functionarilor Publici (ANFP), in varsta de 30 de ani, neinregimentat politic, imi depun in mod public candidatura la functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, considerand ca pot contribui cu succes la realizarea obiectivelor fundamentale stabilite de noul guvern care se refera la combaterea eficienta a coruptiei, la depolitizarea si deparazitarea administratiei publice si a functiei publice, la instituirea unui dialog social autentic”.

N-a putut sa obtina functia dorita, dar s-a ales cu cea de director adjunct al Institutului National de Administratie, cu rang de subsecretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
Cine zice că impostura a început cu guvernările girate de Dragnea suferă de amnezie”, a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Ioana Radu 8515 Articole
Author

8 Comentarii

  1. Probabil s-a ”iubit” si cu gaozarul,altfel de ce sa-l fi rasplatit ??

  2. se mai schimba oamenii, din pacate deobicei in rau, mai rar in bine.

  3. Mitralia cabinetul Năstase cu un zel vecin cu demența, apoi mitralia mamele prin T.A.T.A organizatie ce nu avea ce sa caute avand destula legislatie in materie;apoi a inceput sa mitralieze minorele luindu-le la el desi in mod normal trebuie sa stea cu mama .
    Sunt niste legi naturale adoptate si in practica instantelor ca in principiu copiii trebuie sa stea la mame, sunt incredintati lor, cu unele exceptii-daca este alcoolica, imorala sau nu are surse de a asigura cresterea copilului si ingrijirea lui in mod corespunzator. Desi fostei sotii i s-a incredintat minora, el a luat-o la el chiar nedand voie mamei sa aiba legaturi cu minora.”Dementa” cu care a considerat ca tatii ar fi „dicriminati” si este necesar sa „lupte „el pt.aceasta aberatie-si pe bani pe deasupra l-a dus la un capat de final care, daca se va adeveri mai scoate la suprafata cate unul care simuleaza.

  4. Institutul ala e in schema MAY!conform cu regula de 3 simpla acest gunoi uman este gradat,probabil colonel,la vechime!
    Sunt pline Fundatiile de pensionari si activi ai securitatii,politiei ,etc

  5. @Gollum ;
    Dupa ce acesti „pensionari si activi ai securitatii,politiei „jumulesc niste pensii imense de la „MAY”,mai jumulesc fonduri de la fundatii si asociatii si onge-uri alimentate de acelasi stat birocratic si umflat, infiintindu-le cu avize date de diferite ministere si cu diferite scopuri care mai de care mai bizare si ciudate.
    Cineva din tara STatului si darii banilor degeaba, ar trebui sa citeasca,reciteasca cartea si sa vada cine trebuie sa le urmareasca, ce fac ele, cum fac ele si cu cine fac ele :).
    Si sa ia masuri zise legale.
    CINE trebuie sa urmareasca ce fac oficinele securiste si politienesti si securiste/Vroia Dragnea odata sa le verifice sponsorizarile, finantarile etc. si a ajuns acolo intre cei tristi…Ungaria, si ea cu coruptia ei specifica la randul ei, a reusit totusi s a urneasca bolovanul sorosist scapand de o calamitate…La noi pare imposibil cu atatia impotmoliti in bani si coruptie .
    Personal gasesc o culpa GRAVA A PARLAMENTULUI, totalmente descalificat,impropriu si slab,de o nemernicie si o lasitate iesite din comun !
    Ce ramane cetateanului votant,pe viitor ?

  6. Pai nu se poza purcica a mare a lu’ Basila, Miss Piggy, cu un tricou cu „T.A.T.A. e cool” ? Ce sa faca pupincuristu’ asta basist ? S-a jucat si el cu fetita de-a „T.A.T.A. si M.A.M.A.” …

  7. Pestele de la cap se impute ! La vremea aia , capul era Kioru ,’licheaua perfecta’! De pupincuristi , oportunisti cu foame in gat , ahtiati dupa functii si bani , chiar cu boli psihice , n-am dus lipsa niciodata ! Avem proba !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.