Lovitură pentru liberali și de la partidul lui Băsescu

PMP a decis, oficial, că nu susține alegerile anticipate, dorite de președintele Klaus Iohannis și de liberali.

Liderul deputaților PMP Marius Pașcan a anunțat, duminică, că în cadrul Consiliului Exeutiv Național al formațiunii s-a luat decizia de a nu susține declanșarea alegerilor anticipate.

„Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară s-a întrunit în ședință de lucru la Parlamentul României. Am stabilit că nu susținem alegerile anticipate, fiind mai importantă stabilitatea țării și punerea în practică a unui program de guvernare care să prioritizeze marile investiții, atragerea de fonduri ale Uniunii Europene și dezvoltarea țării noastre”, a scris Pașcan, duminică, pe Facebook.

Acesta a mai explicat că partidul „susține în continuare organizarea de alegeri locale în două tururi de scrutin, reducerea la 300 a numărului de parlamentari, eliminarea pensiilor speciale, renunțarea la subvenția de la bugetul de stat pentru partidele politice”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

4 Comentarii

  1. Minipartidele dispar dupa anticipate,posibil si UDMR, daca ies mai multi romani,spre un 70% participare la vot. …

  2. „Nați-o frântă, că ți-am dres-o!” Și – au dat și ei seama in sfârșit cu ce catastrofe s-au aliat. Nu că ar fi cu ceva mai breji dar un colac de salvare e bine să ai oricând pe vaporaș. Fie chiar și unul spart sau peticit.

  3. Cred ca a sosit timpul ca PSD-eul sa devina si partid National. Cu invazia de ambasadori americani antidemocrati convinsi,destabilizatori, impostori si promotori a hotiei la drumul mare, cu cominternisti globalisti cu sediul in troaca de porci de la Bruxelles, PNL-eul devine pe zi ce trece , coada de topor pusa la securea care doreste distrugerea nației romane. Cu alogeni subdezvoltati intelectual, cu tradatori pe fata, cu alcoolici anonimi, cu sorosisti de sorginte marxistă, cu impotenți fără Dumnezeu, credinta si milostenie la cârma țării o sa ajungem sa spălăm jegurile dictaturii, convinsi c-o spalam pe Alba ca Zapada.Oare pentru acest ideal s-au jertfit tinerii la Revoluție? Oare pentru acești coronavirusi s-a murit în ’89? Oare pentru trădători s-a cristalizat visul de libertate a milioane de romani, ieșiți în stradă? Oare pentru acești americani s-au luptat partizanii cu forțele comuniste, in munti, jertfindu-si viata? Oare pentru aceasta gândire a murit floarea intelectualității in închisorile comuniste? ROMANIA TRRZESTE-TE\NE aflăm la o răscruce a istoriei si daca nu suntem capabili să punem o cruce, ca semn al credinței și continuității, jivinele sunt pregătite să ne jupoaie de vii.

  4. Ultima fraza din articol este esenta manipulari celor care continua sa puna botul la smenozeala politica damboviteana marca Petrov intaiu. Pentru cine nu a fost atent / nu a inteles la partidul JO (pe persoana fizica inregistrata la OSIM), intre promisiuni si cele infaptuite ulterior functioneaza principiul inversari garantate: dupa ce JO a a facut jocul cu alegeri locale intr-un singur tur – urla la luna ca vrea doua tururi, daca s-a facut referendum pe numarul de parlamentari – JO sustine partidul care mareste numarul acestora, cu eliminarea pensiilor speciale ale scriitorului de note informative si subventiilor pentru partidul fomistilor consacrati – comentariile nu-si au rostul. Niste instinctuali meschini si niste MINCINOSI cu diploma.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.