6 zile de pelerinaj. Brâul Maicii Domnului se află în România

Cinstitul Brâu al Maicii Domnului de la Mănăstirea Kato Xenia din Grecia  se află la Biserica „Sfântul Ilie” – Ghencea din Capitală.

Pelerinajul  are loc între 30 mai și 4 iunie.

Parohia „Sfântul Ilie” a pregătit un program liturgic special pentru această perioadă.

De asemenea, se vor desfășura conferințe pe teme medicale și duhovnicești, dar și un concert susținut de grupul psaltic „Tronos” al Catedralei Patriarhale.

În contextul Anului omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor, racla cu Sfântul Brâu al Maicii Domnului va fi aşezată spre închinare în biserica din curtea Spitalului „Marius Nasta”, ocazie cu care va fi oficiată Taina Sf. Maslu pentru cei bolnavi.

Adresa Parohiei „Sf. Ilie – Ghencea” este Str. Strada Floare de Gheață, nr. 1, sector 5 – Prelungirea Ghencea.

Programul detaliat al celor 6 zile de pelerinaj  

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Iar se aduna pupatorii de moaste ingramaditi la iluzia prostirii neamului prost.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.