6 zodii care rezistă cu greu la scandal

Conflictele, desigur, nu duc la nimic bun. Cu toate acestea, atunci când vorbești cu unii oameni, literalmente nu există nicio modalitate de a evita discuțiile în contradictoriu sau chiar mai mult.

Fie că acestea vor în mod special să se certe cu tine, fie pentru că au un caracter foarte ciudat. Dar unele semne zodiacale chiar nu pot discuta calm. Bine, nu e obligatoriu ca toți să fie la fel, dar se întâmplă mai des în cazul lor. Iată-le!

Berbec

Reprezentanții acestei zodii se numără printre cei care sunt capabili, spre exemplu, să explodeze doar pentru că semaforul devine roșu chiar în fața lor deși nici nu întârzie și chiar au plecat de acasă mai devreme.

Rac

Racii sunt dispuși să te certe când tu nici măcar nu ai vreo vină.  Nu-ți face griji, cel mai probabil tu nu ai greșit. Racul tocmai a venit el cu o stare proastă și i s-a părut că a fost jignit.  De aceea, de cele mai multe ori se descarcă pe cel care este în apropiere.

Balanța

Balanțele sunt foarte sensibile. Li se pare că toată lumea râde de ei, chiar dacă cei din jur nu aveau așa ceva în minte. Plus că, de multe ori, au și deficit de atenție. Astfel, chiar dacă vorbești cu ele, li se pare că sunt ignorate. De aceea, conflictul izbucnește imediat.

Scorpion

Această persoană te poate jigni pe tine în mod complet neașteptat. În acest caz, cel mai probabil pur și simplu nu îi îndeplinești așteptările. A vrut ceva de la tine, dar tu, fără să știi, l-ai dezamăgit, iar acum încearcă să te rănească.

Capricornul

În general, Capricornul este destul de răbdător. Cu toate acestea, există subiecte pe care este mai bine să nu le atingeți. De exemplu, realizările sale personale, ambițiile și modul în care își conduce treburile familiei și își crește copiii. Pentru aceasta, Capricornul nu numai că se va certa cu tine, ci și îți va paraliza cu ușurință psihicul. Numai că, spre deosebire de Berbec, el nu va țipa și impulsiv. În schimb, el vă va ține o prelegere foarte plictisitoare despre unde, cum și când ați greșit complet.

Pești

Peștii se consideră aproape zeități – se poate invidia stima lor de sine. Acesta este motivul pentru care devin extrem de agresivi dacă nu sunt apreciați. De aceea, vor începe cu un scandal simplu și ușor și vor termina cu ceva ca un boicot lung și foarte întunecat. Ba, chiar consideră că totul e din vina ta și că tu ar trebui să apreciezi prezența Peștilor în viața ta. Tare, nu?

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.