Ciutacu nici usturoi n-a mâncat

Victor Ciutacu a prezentat în emisiunea de marți seara, poziția oficială a România TV, pe fondul scandalului generat de emisiunile sale despre cazul jurnalistei Iulia Marin, care l-a și adus în fața CNA.

„Continuăm să luptăm pentru adevăr și dreptate.

Facem niște precizări extrem de importante. Susținem pe deplin integrarea personanelor cu orice tip de problemă, dar cu respectarea legislației muncii și a documentelor și a deciziilor medicale, pentru a preveni, măcar pe viitor, aceste tragedii.

Demersul nostru este corect și normal, având în vedere că totuși, tindem să uităm că povestea asta a început cu faptul că a murit o persoană în condiții suspecte: o tânără de 32 de ani, doamnelor și domnilor.

Știm că este deschis un dosar de moarte suspectă”, a declarat Victor Ciutacu, citat de site-ul postului TV.

Ciutacu a vorbit și despre prezența unor protestatari la sediul CNA.

„Ce ne-a așteptat? Un rezist la dezbateri și doi reziști la poartă, care să ne măscărească. Ceaușescu și unul care m-a înjurat un sfert de ceas, unul Alexe, care e de la ‘Corupția Ucide!’, cu Ordonanța 13, Dragnea, cu Colectivul.

Asta știu să facă reziștii. Cu ce diferă ședințele de la CNA de cele din Parlament, când făceau ca toate visele. Atât știu să facă, circ și panaramă. Au stricat o ședință care dincolo de părțile contondente, au conținut o grămadă de lucruri interesante, de constatări, întrebări și răspunsuri care cuprindeau cu adevărat problemele psihiatrice grave, care în cele mai multe cazuri sunt ignorate de angajatori sau ascunse. Angajatorii au exploatat la sânge angajații pe care-i au și nu le oferă drepturile conferite de lege. De fapt, asta a durut cel mai tare. A fost întrebarea mea dacă angajatorii nu au niciun fel de responsabilitate morală sau legală pentru ceea ce se întâmplă în curtea lor. Și de acolo a început jihadul!”, a comentat Victor Ciutacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

9 Comentarii

  1. Bleah, un mizerabil, iar asa zisul sau post tv e un tomberon. Sa inchida cineva toate pompele astea de c.acat.

  2. Tonomat cu Ieuro continui lupta pentru a mi se introduce cât mai multe bancnote în fanta de la aparat! Dreptate + Adevăr = DA = Să trăiţi bine! = Petrov = Securitatea e cu noi!

    – Împreună cu maiorul Tolontan şi colonelul Ghiţă le băgăm pe gât la rrumânistanezi prosteală şi vrăjeală non-stop! Priviţi şi ascultaţi la ce vă spunem noi, băi oilor! Să nu cumva să se discute despre cele 20 de miliarde lipsă, capturarea statului de clanuri securiste şi falimentul iminent al jocului piramidal Statul Eşuat Pensii Speciale!

    – Luaţi de aici, că e superofertă! În episodul următor avem DEZVĂLUIRI SENZAŢIONALE! Un general va demasca nişte conspiraţii ascunse paranormale şi colonelul Chireac vă va explica de ce sunteţi săraci şi proşti! Nici nu ştiţi ce pierdeţi!

  3. …pt luluta: cum putem sa te inchidem?…sa iti indeplinim dorinta, nu din alt motiv!…la treaba cu pupatu’, te astept!…

  4. Ciutacule, tu nu esti roman? Nu traiesti printre romani? Nu stiai la ce te poti astepta DACA SPUI ADEVARUL? La romani NU merg decat MINCIUNILE PREZIDENTIALE si MINCIUNILE NATO. Si nici astea nu merg decat spuse in LIMBA AMERICANA, ca romanii NU mai au limba care sa-i reprezinte. Daca nu ma crezi, vezi in ce limba canta cei selctionati de televiziunea ANTI-nationala sa reprezeinte ROMANIA, nu pe ei. Si vezi in ce limba vorbest cu strainii INTAIUL REPREZENTANT AL ROMANIEI.
    Te asigur, Ciutacule, ca vei fi atacat de cohorte de angajati din presa romaneasca si de la posturile de televiziune romanesti, sucursale ale oficinelor americane.

  5. Atat de mult „Continuăm să luptăm pentru adevăr și dreptate”incat e pe locul 4 la TVuri dupa numarul de urmaritori,dar inaintea Antenei 3 CNN care de rasată si americanoasă ce e,ii vezi paduchii cum ies pe sprancene, saturati cu stiri false
    Mai nou s-au pricopsit toti cu niste palavragii de generali in pensie,care ne povestesc faptele de arme si situatia militara din Ucraina,ca si cum in bolovanii astia pensionari cu pensii speciale ne este nadejdea si pe vitejii asta ii cauta Alzheimer si Parkinson de la ambasada,pe acasa,respectiv prin parc

  6. cati romani s-au imbolnavit si au murit uitandu-se la recomandarile voastre „sanitare”? vesnica alisss si celelalte slu g i ai banilor sorosh? gelutzu care urla ca descreieratu’ ca „trebuie” inchiderea romanilor in case si toate abuzurile la care ati impins. este o roata care se intoarce… voi ati fost gheara care a impins leaganul…poate o sa pricepeti ca cine nu are credinta si cine castiga bani pentru a face rau, nu are cum sa fie bine. bad karma.

  7. Si pana la urma a omorat-o Ciutacu pe sinucisa? A mancat Ciutacu prea mult usturoi si a gazat-o pe tipa cand a ragait in fatza ei?
    Care-i vina lui Ciutacu? Pa DD-in-Direct de ce nu l-a invinuit nimeni de moartea Elodiei?……[Rumburak]

  8. Soros-istii considera ca Romania tv. este un post SUVERANIST si de aceea il ataca sperand sa-l desfiinteze ! De cand cu atacul am inceput sa ma uit la acest post….

  9. Din pacate greseala este totala a dlui CIUTACU! Am crezut si am sperat ca este un om de televiziune, un om de presa care stie ce su cum sa faca … presa! Din pacate ne-am inselat! Care si de unde rezulta obligatiile legale si constitutionale sa raspunzi si sa dai explicatii unor impostori! Nu discutam de esenta cauzei deorece timpul si institutiile abilitate, sa speram, ca vor stabili daca exista abuzuri in prezentarea cauzului si daca exista vinovatii! Dar de aici si pana la a sta si a parlamenta cu un frustrat este cale lunga! Unde, cand si in ce conditii „#rezistul” de serviciu a facut scoala de gazetarie si unde este acesta angajat sau unde si cui prezinta … materialele filmate! Din simbria cui traieste si huzureste aceasta „unealta”? Cum de isi permite sa atace pe oricine si oricand, sa terfeleasca, sa murdareasca mai ales atunci cand cauzele inca nu sunt solutionate! Sunt metode copiate de la tortionarii anilor ’45! Mai lipseste un singur lucru : sa execute cu sange rece pe oricine si oricand! Cine ii da „ponturile” si il trimite la ore fixe la destinatii fixe??? Cine sunt „beneficiarii”??? Cumva „baronul rosu” de Cluj(vestitul euro … RB) a primit la schimb „rasplata” pentru interventia facuta la Guvern, in slujba „#rezistului#” de serviciu, pentru numirea „protejatului #rezist” in functia de secretar de stat de la revolutionari??? MARE ESTE GRADINA DOMNULUI!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.