7 trenduri în materie de bijuterii

Bijuteriile reprezintă o modalitate de expresie a personalității tale, iar pasionații de podoabe știu că fiecare an vine cu noi tendințe la acest capitol. Află, din rândurile următoare, care sunt trendurile recomandate pentru această primăvară în ceea ce privește bijuteriile.

Pentru unii, bijuteriile sunt simple accesorii, însă pentru alții ele reprezintă o adevărată fascinație și un real hobby. Nici nu e de mirare pentru că istoria bijuteriilor este una vastă, bogată și extrem de variată. Dar nu despre acest subiect vom vorbi în materialul de față, ci, așa cum spuneam încă de la începutul acestui articol, despre bijuteriile pe care le recomandă creatorii pentru primăvara anului 2024.

Bijuteriile confecționate din aur reciclat

Indiferent despre ce fel de bijuterie ar fi vorba, fie că ne referim la cercei, inele, brățări sau coliere, o tendință a acestui an și a acestei primăveri este aceea de a purta bijuterii confecționate din aur reciclat. Pentru că și moda trebuie să fie sustenabilă, un mare trend îl reprezintă bijuteriile confecționate astfel. Astfel, grija față de mediu se manifestă și pe această cale și vei contribui la un grad de poluare mai scăzut al planetei.

Bijuteriile confecționate din pietrele prețioase naturale

Pietrele prețioase naturale nu se vor demoda niciodată, așa că bijuteriile confecționate din pietre prețioase naturale vor fi la modă și în primăvara aceasta, fie că vorbim despre tanzanit, granat sau turmalină.

Brățările metalice

Să trecem acum și la tipurile de bijuterii și să vedem care sunt cele mai populare primăvara aceasta. În ceea ce privește brățările, cele metalice sunt favoritele designerilor așa că pot fi purtate de către persoanele care vor să fie în trend. Acestea au calitatea de a transforma total lookul și de a le pune în lumină pe purtătoarele lor.

Cercei care strălucesc

Cerceii care strălucesc reprezintă o altă tendință în materie de bijuterii de purtat în această primăvară. Și aceștia sunt la modă de mulți ani, însă își mențin popularitatea și anul acesta, așa că pot fi scoși din cutii, în cazul în care ai o colecție de cercei care au pietre prețioase și cristale în alcătuirea acestora. În cazul în care te gândești că aceștia s-ar potrivi mai degrabă unei ținute elegante, te anunțăm că nu este deloc așa – ei pot fi accesorizați și unei ținute smart sau casual, totul ține de atitudinea pe care tu o afișezi atunci când îi porți.

Lanțuri simple

Dacă moda ultimilor ani a dus în lumină lanțurile suprapuse, în această primăvară, designerii vor să schimbe tendința și promovează lanțurile simple, minimaliste, cu un singur pandantiv. Așa că dacă o erai o adeptă a acestui tip de bijuterie și abia așteptai să revină, avem vești bune pentru tine: poți să scoți din cutia cu bijuterii lanțurile simple și pandantivele minimaliste.

Chokerele încărcate

Dacă în materie de lanțuri se dorește ca acestea să fie minimaliste, în ceea ce privește chokerele, tendința este exact cea opusă – aceea de a fi încărcate cu pietre, fie ele prețioase sau semiprețioase. Prin urmare, dacă ești adepta unor astfel de bijuterii, te sfătuim să te îndrepți cu încredere către un astfel de choker.

Inele statement

Pentru că nu puteam să nu amintim și aceste bijuterii, în ceea ce privește inelele, în primăvara lui 2024, cele recomandate de designeri sunt inelele statement. Dacă vrei să fii la modă și să faci o bună impresie în ceea ce privește purtatul bijuteriilor în această primăvară, adaugă colecții tale de bijuterii și câteva inele statement. Cu siguranță, vei găsi unul pe placul tău și care să ți se potrivească perfect.

Acum, că ai aflat care sunt tendințele în ceea ce privește bijuteriile pe care designerii le recomandă în primăvara anului 2024, nu îți rămâne decât să îți faci lista de cumpărături și să treci la fapte. Sigur vei străluci dacă ții cont de sfaturile noastre!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

1 Comentariu

  1. podoabele se purtau pentru semnificatie: rang social si spiritualitate. pietrele pretioase si metalele (pretioase si nepretioase) protejeaza aura noastra, in functie de astrele sub care am aparut pe aici.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.