Moțiunea, fără șanse. Măcar am fi avut o dezbatere pe o lege foarte importantă

Cristian Seidler spune că „foarte probabil nu” va fi inițiată o moțiune de cenzură. Deputatul USR reiterează însă  intenția de a ataca la CCR pachetul fiscal.

Întrebat dacă se va depune o moțiune de cenzură, deputatul USR a explicat: „Foarte probabil nu. Cheia este de fapt la UDMR. Înțeleg că dânșii ezită și de fapt mesajul subliminal este că nu vor să semneze o moțiune de cenzură, care, așa cum bine spuneți, n-ar avea alt efect decât o dezbatere parlamentară”, a spus Cristian Seidler laun post TV.

„Pentru că adevărul este că șansele ca acea moțiune să ducă la căderea guvernului sunt absolut minimale spre inexistente, dar măcar am fi avut o dezbatere în Parlament pentru o lege foarte importantă pentru toți românii pentru că îi va afecta direct în buzunar. Eh, UDMR consideră că nu e cazul. Fără semnăturile lor, nu poate fi îndeplinită procedura cerută de Constituție și deci probabil nu vom avea această moțiune de cenzură”, a adăugat  Seidler.

 USR și Forța Dreptei vor ataca pachetul fiscal la CCR 

„Ce vom avea, în schimb, va fi un atac la Curtea Constituțională a textului acestei legi și argumentele acolo sunt multiple, și credem că vor duce la declararea neconstituțională a legii în întregul său”, a conchis Seidler.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Este un pachet ff important de legi. Nu poate ocoli parlamentul si adoptat pe usa din spate.
    Iarasi, ca prostii, ne indatoram si nu stim de ce.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.