Adică, Klaus Iohannis îi face pe plac lui Putin??

Vorbind în numele țărilor din Est, Klaus Iohannis propune o rebeliune în cadrul NATO, crede jurnalistul Ion Cristoiu.

In analiza sa din Jurnalul Video, Cristoiu are o concluzie clară după ce președintele și-a anuntat candidatura la sefia NATO.

Iohannis autopropus candidat la NATO este un anunț așteptat de Putin de mult timp, in viziunea jurnalistului.

Iată analiza lui Cristoiu VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

17 Comentarii

  1. Am urmarit vlogul.Zice bine.Vedeti si comentariile. Dulapul merita aceasta „pilă „.Aloooo, CIA, NSA, Obama, Trump, vedeti pe cine ati validat? Nu mai dati vina doar pe deep state!

  2. Cam pute werner a putinist că Orban al Ungariei, ciudat cum a stat werner sub acoperire

  3. De data asta maestrul merge pe fenta intinsa. Nici un tip inteligent nu crede ca Johanis s-a introdus in ‘lupta’din proprie initiativa. A fost introdus la ordin, fie ca este luat in calcul pentru a fi numit, fie pentru a-l incurca pe baietelul Rutte. Dar ca intotdeauna ultimul cuvant il are America.

  4. Nu știu nici eu unde și-a depus el candidatura in numele României că nu e nici un concurs, Klaus arata disperare că rămâne fără funcție și se face de râs

  5. un slug-oi? un oportunist? rebelinea este carpa rosie aruncata in fata taurului furios – romanii infometati si supra-taxati, care nu sunt lasati sa munceasca LIBER. LIBERTATEA CONSFINTITA DE CONSTITUTIA ROMANIEI. un slug-oi al beneficiului propriu care se vrea in natzio, asta rebeline? wow. TOT CEEA CE FAC NEMERNICII ASTIA ESTE UN TROC! UN TROC PENTRU BENEFICIILE STAPANILOR UMBRITI PE CARE-I SLUJESC! ROMANIA ESTE VANDUTA SI UMILITA, TINUTA IN INTUNERIC SI FARA EDUCATIE DE 34 DE ANI! SI SE VEDE! SINDROMUL STOCKHOLM.

  6. Cristoiu tot comunist a rămas. Ii vrea pe toți sa umble in haita si sa-i dea lui raportul eventual.
    Tot videoclipul este o palma grosolana pentru ca se face ca nu intelege.
    Candidatul nu are nimic a pierde, ci doar de castigat. Oricum decizia nu o ia Cristoiu.
    Cand nu-si baga sfecla in ecran, tine mortis de vederile lui de rascolit si iritat.
    Juma de ora deci va bate apa in piua ca s-a autopropus. Bine ca am dat pe x2 viteza si nu mi-am pierdut timpul!

  7. Limpede ne e LimpeZimea !
    Pentru întreaga Cale a Laptelui DegreZat (1.5%), ba chiar și pentru toată Planeta Mer🌈.
    Oameni buni, eu vă tot spun da’ voi nu vreți să mă credeți:
    Meciul dintre Ruoote_care_te_PLIMBĂ si Ficusl 3_Cocean va fi arbitrat de 🎃.
    Care VA MUTA DECISIV, declarând câștigătorul:
    Katalin Novák, ex-PreZidenta Ungariei, măR😜g…
    MAGA ! 2024 TRUMP 2024 ! MAGA !
    ●●●{ RumburKaK UrKaK BuimaK }●●●

  8. Măi băieți, nu mai dați cu ceață că tot vă vedem. De obicei Cristoiu lansează tot felul de ipoteze noi unele firești altele trăsnite. În cazul ăsta el are o misiune clară. Într-un alt podcast i-a făcut un portret lui Putin de ziceai că-i fecioară între sfinți , apoi ne-a îndemnat să căutăm un site rusesc de filme. De când a început războiul le tot găsește justificări rușilor. Și acum folosește tehnica de manual ” nu eu alții”.

  9. Iar a fătat găină și a ouat vaca. Așteptăm ca distinsul crocodil sa înfieze un peste ca pestele sa renunțe la pupezele de noapte de pe centura politicii.
    PS. Cu regret va anunț ca șeful nostru de scara a fost pus de Putin ca să ne dezbine și ca sa crească influenta Rusiei în rândul nostru. Din păcate pentru unii, nimeni nu a protestat. Asa ca regretul e doar de forma ca să afle navetitul cu rulmenți în loc de creier ca lumea nu e atat de ușor de manipulat cum vor securiștii de serviciu și pupincuriștii din anturajul lor.

  10. Mai fonfaitule, ajunge cu prostirea prostilor, nimicule… ?!

  11. Putin este mult peste nivelul acestui impostor anglo saxon care a tradat RO si a puso pe tava la Diavolul ammerrllocc

  12. Ion Cristoiu…. 🤣🤣🤣🤣!Daca vrei sa asculți un comunist decent și distractiv dar convins ,care e bucuros și profită de democrație și libertate și o recunoaște cu o juma de gura(pentru că suferă de SINDROMUL SERVITORUL NEMULTUMIT AL REGIMULUI)și e nostalgic si trist în același timp după el,iată Ion Cristoiu,un personaj inteligent(fara prieteni)filo regim dictatorial,de manual,care arata la vârsta lui mai bine decât când era tânăr datorat faptului că totuși regimul la învățat disciplinat😉

  13. Am spus inca de acum 2 saptamani (Sa ma citati). Cine il sustine pe Johannis nu face decat jocurile Rusiei si Chinei. Aceste doua tari ar fi super incantate ca un incompetent ca Johannis sa fie secretar NATO.

  14. „deci cristoiu” nu trebuie bagat in seamă, el le zice in toate felurile,numai ca sa râdă de noi.

  15. Mi se pare firesc ca Putin să dorească o pălămidă bleagă în fruntea nato. Doar nu ar vrea să fie în post unul spirt!

  16. Se tot vorbeste de “negocieri”. Ce anume da Iohanis la schimb in “negocieri” ca sa fie sustinut? Da de la el sau da de la Romania? Daca da de la Romania nu inseamna ca este tradare cu vanzare de tara pentru urmarirea unui scop personal?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.