(GALERIE FOTO) Piedone și-a lansat candidatura pentru Primăria Capitalei

Piedone, primarul Sectorului 5, și-a lansat candidatura pentru Primăria Capitalei. La Sectorul 5 își susține drept candidat fiul iar la sectorul 1 pe fostul primar Liviu Negoiță.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

15 Comentarii

  1. Numai și pt nume/poreclă și nu ar trebui băgat în seamă. Exponentul românului tipic zilelor noastre: escroc, cocalar, combinagiu..succes bă! La ce contracandidați ai, există șanse.

  2. Nu prea vad un alt personaj cu sanse mai mari in fatza lui Plicusor Dan. Ramane problema masochismului bucurestenilor, astia alegand intotdeauna ce-i mai prost. Sper ca dupa Plicusor si Clotilde s-or fi invatat minte……[Rumburak]

  3. Cum adică, și-a lăsat feciorul la sector 4 și el la capitală? Candidaturile că primar sunt in familie? Oauuuu!, as rade cu gura până la urechi, as merge in centrul orașului și aș urla ghinion slaninosul cu ficiorul sau! Nu se poate așa ceva, tata la capitală din progenitura la sector! Vai mama lor, se întind mai mult decât le tine plapuma.

  4. Cresc șansele lui Nicușor Dan.Sarma nici nu intra in calcul.Ceea ce e foarte bine pentru București.

  5. Vai ce m-am linistit. Nici nu mergeam la vot altfel.
    Fara gherțoiul ăsta parca nu aveau farmec alegerile.

  6. Un fost „Activist de Partid PCR” si actualmente un „Maimuțoi batran” cu ifose de politician,trecut pe la 4 partide.

  7. A se vedea materialul din Cronica impostorilor, pe YouTube. Dacă bucureștenii votează așa ceva, își merită soarta.

  8. ATENTIE PSD .

    Respingerea sprijinului PSD&PNL pentru favoritul candidaturii pentru Capitala Cr POPESCU – PIEDONE echivaleaza cu INCEPUTUL INFRINGERII pentru PSD & PNL la toate aceste Alegeri din acest an .

    ATENTIE PSD.

  9. @ ” Cristian ”Piedone” a lu’ Traian Băsescu”, ca Gigi Becali, care și-a lansat candidatura cu câteva ”oițe” și ”berbecuți”, când Putin , ”adversarul” lu’ Gigi Becali și Traian Băsescu, avea alegeri, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.