Incendiu puternic la o terasă de pe plaja Corbu

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, după ora 4,00, la o terasă de pe plaja din localitatea Corbu, flăcările extinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi, lângă campingul de rulote, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”.

Conform sursei citate, două persoane care s-au autoevacuat, în vârstă de 45 de ani, respectiv 72 de ani, au suferit atacuri de panică. Acestea au primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean care s-a deplasat la faţa locului, însă au refuzat să fie transportate la spital.

„Incendiul este localizat. Au fost extrase două butelii din interior. Se lucrează pentru lichidare”, a informat ISU „Dobrogea”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.