Unii candidați nu se mai ”dezlipesc” de urne

Prezenţa la vot  întotdeauna a fost importantă, iar încurajarea oamenilor să își exercite acest drept este de salutat.  Votul stabileşte cine ne va conduce comunitatea, însă numai cu o condiție.

Sa fie liber exprimat!

Campanie electorală  nu mai e, dar îi simțim insidios prezența.

Gabriela Firea a votat și ea, ca mai toți politicienii. Namaivorbind de premier. A fost printre primii la urne!

Asta a fost dimineață,  dar de la televizor tot nu se dau duși.

Mai  are ceva premierul de spus? Doamna Firea…?

Stăruie Antena3 pentru un tâlc ce pare nedeslușit de noi în vorbele celor doi și vor să ne lumineze?

Numai că tocmai ce a enunțat Monica Dajbog  într-o prezumată continuare a campaniei electorale posibile  fapte de corupere a alegătorilor.

Să reamintit  importanța respectării legii electorale?

E nu doar în forma ei, ci și (mai ales, sic!) în esență!

 

Foto: Timi Slicaru

 Foto: Timi Slicaru

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. A3 a inceput cu ospatarul favorit, au trebuit sa-l cenzureze, ca-si facea campanie de la 7 dimineata.

 2. si oltenii sunt pe primele locuri la vot. Regiuni dezvoltate, ce mai, alearga sa-si voteze idolii…

 3. mi-e scriba…da-mi trece repede cind imi aduc aminte ca niciunul dintre ei nu este prezent in viata mea…

 4. Când o văd pe Fi(E)Rea pe Latrina3-CNN și aș VOTA-o pe nerăsuflate, nemâncate, nedormite. NOPȚI ÎN ȘIR !
  Doar că nu Zunt Bu🌈eștean, măR🤣g …
  ●}RumburKK- Cititoru de Clasici Ruși -RumburKK{●

 5. Daca inca poate sa creada cineva ca persoana votata de el, va face ceva corect ,bun pt. tara si popor, se inseala amarnic.Asa ca eu unul nu mai imi sacrific timpul ca sa ma deplasesz la vot pt. ca indiferent pe cine aleg ,va face exact ca ceilalti de pana acum ,NIMIC !

 6. Juna doamnă Gabi Firea
  “Rumenă, suavă ca o zambilică.
  Sub jachetă-i saltă rotungioru-i sân,
  Crini și garofițe pe-al ei chip se-ngân,
  Părul pe-a ei frunte joacă grațios,
  Ochii către urnă cat-acum în jos:” (După G. Topârceanu)
  este pe două liste? Primar general capitală și sub Mihai Tudose la europarlamentare? Cam subție rezerva de cadre PSD-Ciolacu.

 7. ca un candidat de la I ca sa isi faca reclama, stiind ora si locul in II unde s-a dus Danuta si reporterii, ”din intamplare”, s-a gratulat cu Danuta ca sa vada lumea…mai bine intrebati-va cate acatiste a dat nebarberitul ca sa piarda alegerile…persoana in ”chestie”…nici o sansa ca imaginea sa-i aduca votori, din contra poate pierde voturi prin alaturarea imaginilor…

 8. Nu intru deloc azi pe tv, pentru a mă proteja de cangrena cancerigenă. Las loc celor de la CNA să rotunjească veniturile la bugetul statului prin amendări cu cel puțin 10 mii lei fiecare televiziune dar pentru fiecare apariție la tv a politicienilor pe rand și împreună. Hai CNA, aveți șansa să creșteți gras financiar bugetul statului!

 9. poza 3 de vampiroaica foto-podea 😁 gata sa ma scuipe, avand pe Ciolacu in spatele ei mugind ca vitelul la taiere, e faina poza!

  „cate acatiste a dat nebarberitul ca sa piarda alegerile…persoana in ”chestie””
  Nu stiu!
  Ma uit la Alcaraz vs Zverev – finala! Zverev conduce… love!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.