9 mil € de la RAPPS pentru casa lui Iohannis?

Fostul sediu al PNL și al ALDE de pe Bd Aviatorilor este pe cale să fie transformat într-o ”locuință individuală” care va fi atribuită președintelui Klaus Iohannis, a declarat pentru G4Media.ro o sursă din mediul politic.

Citeste continuarea articolului pe G4media.ro

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

 1. 9 milioane de euro construia o fabrica sau o casa de copiii dar cinic si nepasator si avar cum este…
  Este ultimul politician care m-a inselat, promit!

 2. Dar de ce trebuie sa i se repartizate Dulapului această clădire și nu unei case de copii??!! El va avea soarta lui Băsescu, mai degrabă sau mai târziu, asa ca nu trebuie sa-și mai facă iluzii. După mandat, el, oricum, nu va sta în București, ci, poate, în vila de la Miami, cat mai departe de tara pe care a nenorocit-o și de furia cetățenilor ei.

 3. Ieftin ca braga fundul de lux prezidential care mai detine 6case din …meditatii

 4. La ce tunuri a dat hoitul asta,nici nu se putea altfel! Doar și Augustin Lazăr are cea mai banana pensie speciala!

 5. momentul ala cand ai 9 case si iti mai trebuie una de 9 milioane de la buget… in care o sa zaca probabil concubina, ca el o sa linga niste clantze pe la Bruxelles

 6. daca nu-i fac si institut,numai vila,e lipsa de respect
  Tzapu are institulul levantului,Iliescu are institutul rivolutiei,Basescu are treaba,sa vedem ce ii facem lui Iohannis,numai o vila e mizilic

 7. Avem niște decideti ,fara nici o limita in a face bazaconii,acest presedinte merită o judecată pe măsură.Doar furie si dispreț,cat va trăi răsplată Poate pe o insulă cu Zelinski!

 8. va vrea sa il huiduie poporul zi si noapte, poate sa stea si in viloiul de 9 milioane!
  Mai vorbea un agarici, din banii PNL se repara!
  Aloo, din banii PNL primiti de la buget?
  Si sa cerem o expertiza a lucrarilor din deviz!!!

 9. Deci, staționează într-un imobil uriaș pe nemeritate la final de mandat langa partenera de futelniță și, ne va mânca sufletul până în jur de 74 bastoane. Individul pentru 2024, minte cum și pe cine vrea in scop propriu dar vine timpul dezechilibrații mentale la fiecare 4-5 luni, disperarea funcției înalte, îl torpilează. Posibil sa prindă mâța de coada, dar în 2025 se umilește mai rău că în 2024, încât, e posibil că în mai 2025 sa fie zgâlțâit și din august, singur in fata karmei până în octombrie cu prelungire până în decembrie 🙏🙏🙏! Pare că urmează linia Petrov betivanul lipsit de multe drepturi🙏🙏🙏 posibil și de fomeia care îl însoțea in vacantele permanentizate ale funcției.

 10. Pentru canalia mentionata ar fi trebuit renovata cel mult, si cu bani mult mai putini, o celula la Rahova (hai sa spunem, cu marinimie, si cu un televizor Diamant alb-negru !). Iar pentru fufa carata ca o remorca pêste tot prin lume, ceva asemanator la Tirgsor !

 11. O, vedea-las ca pe Basinescu, out din casa de protocol si cu cele 8 case din Sibiu confiscate,ca o merita cu prisosinta.

 12. Vor plăti prețul în curând, așa cu Rareș pe listele PSD ului, nimeni nu scapă de furia populara

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.