La poarta lui Iohannis cântă o melodie

Câteva sute de persoane mers din nou sâmbătă în fața Palatului Cotroceni, pentru a șaptea zi consecutiv, pentru a cere demisia președintelui Klaus Iohannis.

Update: Protestul de la Palatul Cotroceni s-a încheiat în jurul orei 20:30. Oamenii au jucat Hora Unirii, au intonat imnul, au fluturat tricolorul, au fluierat și au suflat în vuvuzele. Protestatar la Cotroceni despre cei de la Guvern: ”Acolo e ISIS, iar noi suntem rebelii”.

Ultima estimare arată că la protest au fost aproximativ 400 de oameni.

Update 19:00 Peste 300 de oameni protestează la Cotroceni, cei mai mulţi dintre ei fiind oameni în vârstă.

Update: Protestatarii au adus difuzoare din care se aud melodii precum ”Noi suntem români” şi ”Doamne, ocroteşte-i pe români”.

Manifestanții poartă pancarte cu mesaje precum „Demisia”, „Iohannis nu e președintele meu”, „Ești ghinion pentru țară. Pleacă!”, „Iohannis, ne-ai dezbinat; România lucrului prost făcut”, „Klaus, când renunți la imunitate?”, „Susținem guvernul Grindeanu”, „Nu acceptăm iar guvernul meu”, „PSD, susține-ne”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8517 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.