Pro TV şi Antena 1, bătaie pe chefi

bontea, dumitrescu, scarlatescu

Vestea că chefii Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea merg la ProTv nu a picat prea bine pentru Antena Group. Aceasta a depus zilele acestea la Tribunalul Bucureşti acţiuni în instanţă atât împotriva Chefilor Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, cât şi împotriva Pro TV, potrivit informaţiilor consultate de Paginademedia.ro pe Portalul Instanţelor de Judecată.

Cel mai probabil compania de media încearcă suspende colaborarea dintre Chefi şi Pro TV până la soluţionarea celorlalte procese (câte cinci pe numele fiecăruia dintre Chefi), ceea ce poate dura ani de zile.

Citeste articolul integral pe Paginademedia.ro 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Șarlatanie curata in acțiune! Oamenii trebuie să trăiasca dintr-un venit lunar de oriunde ar fi prin prestări servicii și antena1 cu intact le interzice să ocupe un loc de muncă pentru a trai! De ce intact+antena1 nu ar primi o loazbă peste bot in aceste procese prin care le interzice dreptul la muncă, la viață? Au pus monopol și stăpânire pe acest grup de 3 tineri și vor să îi distrugă cu ajutorul justiției? Merita una loazbă peste bot acești tirani: firma intact.
    P.s. nu au audienta și răzbunarea e arma proștilor?

  2. si uite asa, pe cearta celor doua „trusturi” (vax, de altfel), castiga papitzoii astia notorietate cat n-au visat ei trei la un loc vreodata. sa-mi spuna mie cine si cand stia de vreunul din ghertoii astia, pana nu li s-a acordat apelativul chef in bucatarie. Trei neica nimeni, lipsiti de vreo valenta profesionala, ca sa nu mai vorbim de gradul de incultura crasa… Cama asta ne-au livrat marile statii tv generaliste: ghertoi, curve si manelisti. Muriti, ba!

  3. Cred ca procurorul de caz sa le acorde dreptul la muncă și la viață acestor trei chefi,ps.nu trustul Antena1 va decide ce ar trebui sa facă instanța!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.