A ajuns la spital după explozia unei butelii GPL

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitatea Cârlig, a fost scos de sub dărâmături şi transportat la spital, în urma unei explozii provocate de o butelie de GPL, care refula gaz.

„Dispeceratul Integrat ISU – SMURD -SAJ Iaşi a fost anunţat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un imobil din localitatea Cârlig, comuna Popricani, în urma unei acumulări de gaz, urmată de suflul unei explozii al acumulării de gaze. La faţa locului au fost direcţionate de urgenţă două autospeciale de intervenţie şi stingere cu modul de descarcerare şi acordarea primului ajutor, echipajul de terapie intensivă mobilă cu medic şi un echipaj de prim ajutor calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa.

Potrivit sursei citate, la ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării incendiul se manifesta în zona unei butelii de GPL, care refula gaz.

„Proprietarul, bărbat, în vârstă de 62 de ani, a fost evacuat de sub dărâmături de către pompieri şi predat echipajului de terapie intensivă mobilă. Victima a fost transportată de urgenţă la UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon” Iaşi. O persoană de sex feminin s-a autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenţie. Din locuinţă au fost evacuate trei butelii de GPL, iar în urma exploziei imobilul a fost afectat pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Cauza probabilă de producerii incendiului a fost folosirea focului deschis în spaţii închise.
Cazul a rămas în atenţia autorităţilor pentru cercetări”, a precizat sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.