A apărut un nou nume de candidat la prezidențiale. Sorin Grindeanu

La acest moment, si liberalii, si PSD-istii susțin că partidele lor trebuie să aibă candidat propriu la alegerile prezidențiale. In acest context, la bursa zvonurilor a început sa fie vehiculat un nume nou de candidat PSD. Altul decat Marcel Ciolacu. Acesta ar putea fi, conform unelor surse, Sorin Grindeanu, relatează stirileprotv.ro.

Într-o întâlnire restrânsă între principalii lideri PNL-PSD, social-democrații le-ar fi pus în față liberalilor harta cu județele câștigate de ei, o adevărată demonstrație de fortă. Apoi le-ar fi cerut să suțină un candidat comun. În caz contrar ar urma să propună singuri un prezidențiabil din interiorul partidului. Iar acesta ar putea fi, conform unelor surse, Sorin Grindeanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

 1. Stirea asta cu Grindeanu candidat la prezidentiale este exact ca in emisiunile momente vesele cu Tomazian si Mircea Crisan,daca va mai aduceti aminte de cei doi comici ai Teatrului romanesc .Daca as fi citit despre Adi Minune ca a fost propus sa candideze la prezidentiale ,poate nu ma amuzam atit de tare acum, cu fetita asta de Grindeanu.

 2. Când vrei să faci pârtie pentru cel pregătit de ocultă, defilezi cu nimeni Grindeanu ori Ciolacu, pe același scenariu ca la 20,20 Veorica Dancilă, spre deliciul cârcotașilor.Oricum pe plantație votul nu are nici o valoare,va fi ales cel pe care îl va susține cel cu biciul și banii….

 3. Pierdere de vreme cu acest grideanu. Dar un Roman ca lumea nu se poate gasi sa devina presedinte? Doar grideni si figuranti si basisti si nicusori si fritzi si clotilde?

 4. Daca ne reamintim vorbele savantului Anghel Rugina, vom intelege ca ,,alesul” va fi al celor mari de afara, nu prea multi, vreo 250-300 ! Cand privim liderii marilor puteri, incepand cu Biden, orice reticenta cu privire la declaratiile prof. Anghel Rugina dispare.

 5. Da, da, este bun frate ! Destept, scolit, muncitor si….are fata comerciala, sta bine pe el un costum !

 6. N. 5.12.1973, are 51 ani. Prostia întruchipată cu de toate din naștere: prostie, aroganta prostească infectă, tupeu incredibil, nesimțire crasă, încăpățânare de tip dictator, neîncredere în sine, goluri de memorie fara acoperire, adică bate câmpii, minte cum respiră, nu respecta partenerii indiferent că au dreptate cu legea in mana și dovezi imbatabile, e norocos în multe porcarii făcute personal, ii sunt iertate marea majoritate a escrocheriilor că acoperă totul cu zâmbetul ironic și îndulcit, profita de orice și de oricine plus destule rele. Unde paparuda ursarului a făcut studii acest analfabet mediocru care, parcă abia are 8-10 clase sau școală profesională ca gâsca pe apă sau recomandare diploma direct? De ce? Pentru că la 11 ani, deja era golan golan, apoi ceva, un curs scurt de corecție ascuns pâna pe la 28-30 ani sau ceva grav pe persoana fizic, apoi iar pe neîncredere dar forțează mana altora acest șantajist turnător in scop personal și i se repeta perioade lungi până în jurul la 51 ani, apoi creste personal prin manevre și compromisuri crase, de partea lui fiind divinitatea avantajandu-l pentru câțiva ani și pe la 75-76 bastoane se cara escrocul îmbibat de neîncredere și minciuni.
  Continuare👇

 7. Completare:
  Nu uitați că a fost destituit guvernul și el se încuiase in biroul de premier și nu voia sa părăsească funcția! Apoi, măgăriile de la transporturi și el a rămas ministru!
  P.s. e profitorul mincinos care scoate castanele din flăcări cu mana altora și nu recunoaște greșala proprie. E escrocul care face prin oricine absolut totul pentru el, e șantajistul turnător parcă e născut pentru așa ceva. Sub nicio forma nu recomand sa fie votat de niciun cetățean pentru că, e caracterul cel mai răzbunător posibil din câte date personale am calculat! Pare că a gustat din pandaimos sau trebuia să ajungă la pandaimos și l-au ocolit, spatele fiindu-i asigurat de secu contra afaceri necurate și turnătorii. Daca nu va e destul ce z făcut plăvanul 10 ani și vreți să fiți chinuiți in stil barbar, votati-l, eu NU RECOMAND DECAT EVITAȚI ACEST PERSONAJ CANGRENA CARE E MAI ODFIVILOS DECÂT CLOTILDA SAU PLAVANUL, NU PLEACA FIN FUNCȚIE NICI DACA II TAI O MANA SAU UN PICIOR!
  1010176=16=7

 8. Imi plac babele care discuta zvonuri si cifre reduse din numere. Romania este ultima tara din UE la venituri. La munca, bey !

 9. Este reteta securista. Bagi pe teava numele unui prostalau pentru ca apoi candidatul adevarat sa para prostimii ca
  fiind foarte destept.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.