A cerut o porție ”mai mare” de mici. Și cât să fie?

De 1 Mai grătarele au sfârâit, oamenii s-au înghesuit la mici. S-au vândut de șapte ori mai mulți  decât într-o zi obișnuită.

La o terasă din  Drumul Taberei, personalul a fost tactici de fotbal, adică toți pe poziții. Când ai o comandă de 100-150 de mici…

Cea mai mare comandă a fost însă de 350 de mici. La terasa de lângă Piaţa Obor, coada era  mai mare de 50 de metri, potrivit  observatornews.ro.

S-au oprit să mănânce și pe Dealul Negru, desigur, celebrii mici de la Deduleşti!

În drum spre mare, la fel! La micul dejun…

Trei mici, 25 de lei. Porția mică, mare coada!

 

Foto: observatornews.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

10 Comentarii

 1. cu 25 de lei te duci la macelaria aia buna pe care o gasesti in piata crangasi, cumperi cam 20shunpic mici cruzi si uiti ca esti in Saptamana Mare, ca tot te dai bisericos, dar…sa fim seriosi: mai pacat ce scoti pe gura decat ce bagi in gura (Postul are o mare insemnatate SPIRITUALA, nu numai sa nu „te spurci” dar sa NU manaci aproape deloc). daca n-ai posibilitatea sa faci gratar si nici nu vrei sa miroasa toata casa a prajeala-arsura, pui hartie in tava, aliniezi frumos micii, preincalzesti cuptorul, si uiti de micii din el cam 20-25 de minute. nu trebuie nici macar sa-i intorci. pofta buna!

 2. Pofta buna. Pardon sint ospatar serviti varza Murata de asemenea pe bune.

 3. 3 mici 25 lei.
  Prostia si lacomia trebuiesc exploatate intotdeauna la maxim.

 4. 8 lei un mic inpiata obor ? Aia sunt hapsani dupa bani ! De la 5 lei un mic la 8 lei un mic ? Aia sunt capitalisti mai rai decât capitalistii ! Ai jecmaneste de bani pe oameni ! Nu au nici un pic de dumnezeu !

 5. pentru ai mei gateam…cand erau ei imi eneau tot felul de idei…tata suferea cu rinichii si inima…trebuia sa-i adaptez alimentatia pentru controlul purinelor…tot ce am invatat „aici” a fost lovindu-ma de problemele celor din jurul meu… cred ca daca ar fi sa imi doresc o superputere as dori sa am puterea de a vindeca …de a vindeca frica. pentru ca frica aduce boala. DORESC OMENIRII LUMINA SI TREZIRE. sa constientizeze cine sunt si sa se intrebe ce cauta aici! va doresc sa scapati din inchisoarea fricii… pentru ca singura certitudine „aici” este moartea. si, din pacate, reintoarcerea in acelasi iad…

 6. Mancati mici si ragaiti,damful are parfumul lui,va vor iubi femeile
  Cenzurati,cenzurati cenzurati,s-a dus dreaqu democratia,au ramas micii

 7. Pe vremea marelui nostru conducator ,cand inca erau demonstratii de 1 MAI se mancau cremwursti fierti,mult mai igienici decat micii
  De atunci ,ne-a ramas doar mustarul

 8. Vedeam la sosea la ora 7 ca se strângeau oaenii la manifestatie prin anul 1967 si se duceau dupa aceea pe stadionul 23 august !

 9. Nostalgic : asta daca „prndeai”…

  1 mai demult: si-n anii ce-au urmat la fel…pe noi ne luau de la scoala si ne „antrenau” pe stadioane. apoi, cand m-am angajat, ne duceau la „repetitii” intai…cel mai amuzat – hazul de necaz ne ramanea – era sa-i vezi pe JJmecheri cum se fofilau sa nu se prezinte „la ordin”. intotdeauna oamenii lor au fost jjjmecheri…si asa-i si acum. atunci ne faceam ca muncim si ei se faceau ca ne platesc. acum NU mai putem munci prin birocratizarea parazitismului institutional, in schim ai lor fura si devalizeaza Romania de 34 de ani, prin capusarea institutiilor statului securist. si nu-i vede nimeni. numa’ cand nu se inteleg intre ei, vine de-ne-a …la comanda securisto-politruca.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.