A crescut ”turismul” în Caraș-Severin. CJ se arată îngrijorat

Imaginile publicate pe rețelele de socializare arată zeci de persoane stând la coadă, la scurt timp după deschiderea urnelor, în fața unei secții de votare din comuna Zorlențu Mare, județul Caraș-Severin, scrie B1Tv.

Aproape jumătate dintre participanții la procesul electoral înregistrați în localitate până la ora 11.00 au votat pe lista suplimentară.

În acest context, Romeo Dunca, președintele PNL al Consiliului Județean Caraș-Severin și candidat pentru obținerea unui nou mandat acuză un “asalt asupra democrației”:

„Asaltul împotriva democrației a început! Sub portretul prietenului candidatului Hurduzeu aplicat pe casa lui Vrânceanu s-a aliniat prima sută de flotanți aduși cu microbuzele în Zorlențu Mare. Toate sesizările noastre sau ale cetățenilor din localitățile asaltate care au fost depuse legal nu au rezolvat nimic. Nemernicia cultivată de ani întregi învinge de multe ori”, a scris Dunca, pe Facebook.

Președintele în funcție al CJ Caraș-Severin, care candidează pentru al doilea mandat, a mai scris că „un primar în funcție sau candidat, ori un factor politic de la centru care favorizează hoardele de votanți clandestini sau mai rău, cumpăra voturi, va fi necinstit în întregul mandat”. „Aceștia și metodele lor reprezintă de fapt cancerul societății în care trăim”, mai scrie Romeo Dunca, pe Facebook, care lasă de înțeles, în postarea sa, că turiștii electorali ar fi transportați în comună de către PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Corect! Nu asta ați practicat toți la oricare tip de alegeri apoi noaptea că hoții și infractorii, ați măsluit voturile? Acum te plângi, bade, că nu îți mai funcționează turelă manipulatorii?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.