A deraiat în staţia Timişoara Nord

Update. Circulaţia feroviară pe raza staţiei Timişoara Nord a fost redeschisă la ora 13:50, în condiţii de siguranţă, o dată cu finalizarea intervenţiilor de repunere pe şină şi de retragere a locomotivei şi a vagonului, deraiate în cursul acestei dimineţi, în timpul manevrei de regarare, informează compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Circulaţia feroviară pe relaţia Timişoara Nord – Timişoara Est este închisă la această oră din cauza deraierii unei garnituri goale de călători, în timpul manevrei de regarare în staţia Timişoara Nord, informează sâmbătă Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

„În staţia Timişoara Nord, la manevra de regarare a trenului IR 1763, de la linia 7, la linia 3, locomotiva deraiază de un boghiu, iar primul vagon de o osie, blocând circulaţia trenurilor în direcţia Timişoara Est”, se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii CFR SA precizează că, în trenul IR 1763, care circulă în relaţia Iaşi – Timişoara Nord, nu erau călători, garnitura era goală, iar deraierea s-a produs în timpul manevrei de regarare în Grupa Tehnică.

„Informăm călătorii că, până la finalizarea intervenţiilor de repunere pe şină a locomotivei şi a vagonului, dar şi retragerea garniturii trenului IR 1763 în grupa tehnică, trenurile R 11143 şi R 9573 staţionează temporar în gările Timişoara Est şi Timişoara Nord”, se mai precizează în comunicat.

CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staţionate temporar şi îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timişoara va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului naţional de călători pentru repunerea pe şină şi retragerea garniturii trenului IR 1763 în condiţii de siguranţă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Garcea de la transporturi al PSD știe? Ce spune? Își dă demisia?

  2. Tocmai în capitala europeană a culturii?…si culmea boul de la transporturi e din acel loc…mă scuzati că nu-i pot pronunța numele…

  3. Nu cred,e o făcătură în orașul lui Fritz și Simonox Vulgarul ,plus părintele transporturilor Grindă de Timiș ,imposibil asemenea accident.La noi trenurile sunt mai punctuale ca-n Japonia,iar viteza lor o întrece pe cele din Franța cu TGV -ul lor cu tot.Atîta lume rea nu am pomenit,cade o locomotivă și toată presa imediat pe subiect.Niște neserioși , ce să zic !

  4. Un lucru , absolut, cotidian in Romania ! Nu se mai mira nimeni ! Sa ne pazeasca , sfantul , de ce s-ar putea intampla intr-o zi! Pana atunci…cantec, joc si veselie!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.