A distrus un Maserati în 24h (video)

Dintr-o extremă în alta. Un tânăr invidiat de mulți pentru că abia ce devenise proprietarul unui Maserati Levante a devenit viral pe net după ce, la mai puțin de 24 de ore de când și-a preluat mașina, a făcut accident. Cu aceeași mașină.

„Poate cel mai tânăr proprietar de Levante“ s-a transformat în „Acum, nu mai este cel mai tânăr posesor de Maserati Levante..a fost ptr câteva ore“.

Poliția a anunțat că în accident au fost implicate un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani și unul condus de un bărbat care are în jur de 45 de ani, mașina acestuia din urmă fiind proiectată în peretele unei case. Șoferul a rămas încarcerat, dar a fost găsit conștient, menționează ISU Prahova.

Tânărul de 21 de ani nu se afla sub influența alcoolului. Ancheta continuă.

Iată imaginile cu autoturismul și posesorul înainte și după accidentul care a avut loc luni seară în Băicoi, Prahova.

Sursa video Tik Tok

@autode.ro

#autode #tiktok #masini #auto #evaluari #buyback #brtgroup #fyp #fypシ

♬ sunet original – Autode.ro

 

@emy.malaguti

Accident maserati levante ! #viral #fyp #emyelicopterdelupta #maserati #levante #vitezaucide

♬ оригінальний звук – Klavdia Petrivna

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

12 Comentarii

 1. Daca nu a muncit pentru masinutza, de haram vine, de haram se duce. Probabil, taticu ii va cumpara alta masina, mai tare de data asta

 2. Putin zice:
  -Suntem pregătiţi pentru un război nuclear!

  (contra izotopilor radioactivi
  care vor fi mai multi ca covizii
  doar masca de gaze poate salva ceva…)

 3. Un PLEZNIT de Orgoliu Cockallar.
  BINE cel putin ca NU a omorat pe Nimeni …
  Da’o va face SIGUR, Cestie doar de TIMP!
  Toleranta TEMBELA prin Consecinte GRELE, de SubOameni a Majoritatii Celor de PAZA Tarii si Societatii, InCulti, Ignari, Aroganti in PROSTIA ostentaticva a CeluiCarePoateFace CE vrea Argumentuu’ lui, OriCUI, OriUNDE, OriCAND, OriCUM si nePedepsit …
  ASTA este Componenta Comportamentala de BAZA pe care Zmeckers de AFARA reusesc Demolarea TOTALA, lenta, da’ InExorabila a Romaniei.
  Cam ASTA era SI Mentalitata TAMPITE a Boierimii dintre 1018 -1940 si AU pierdut Romania MARE …

 4. In lume sint persoane care cheltuies un milion de dolari pe zii si voi faceti reclama la un rumun cocalar care are o masina

 5. Maşinile negre sunt greu de întreținut, se vede orice urmă de praf sau picătură de ploaie, aşa că e mai bine că a scăpat de ea! 😁

 6. cand oamenii nu inteleg utilajul pe care-l coordoneaza… bine ca a scapat cu bine, ca nu a facut rau si altora si a ramas doar cu pagubele si dezdaunarile.

 7. O BUCATA de Text Uitata pe Noptieraaaa … 😊
  Este in CONTINUAREA Textului aparut mai sus ..
  .
  SI Frica de Ierarhii Oficiale sau Implicite, fac sa dainuie aceste Triviale Femomene SOCIALE, ieshite din Mentalitatea Cockallara si Manelista raspandita inDarjit in Romania de catre Oamenii lu’ Dreacuu’.

  NIMIC NU se va schimba in NICIUN Domeniu important in Romania, DACA NU se va schimba Mentalitatea ASTA …
  CINE sa o faca?
  Infectatii de CockallarNess, de Sus pana Jos?

 8. ADDENDA
  PS 1918 -1940 …
  NU 1018 …
  CE Bine daca am putea A FI in acelAn, sa VEDEM si Noi, CUM au venit peste Stramosii NOSTRI UNii, SALBATICI Bashkireezi …:) IN Panonia,

  ca de Acolo NE-AU UCIS UCIS UCIS Stramosii la Inceput,
  in Ardeal au venit DUPA CE au fost TERMINATI 15 000 -20 000 de Talhari Sangerosi au fost si EI, UCISI UCISUIUCISI sau inecati glorios in Raul LECH, la 955 ADde catre Imparatul OTTO devenit ASHA CelMare si Capeteniile lor de HOTI SPANZURATE Rushinos in Piata Publica din RegensBurg TOATE Trei:
  BOLCSU, LEL, SOR.
  Macar lti HOTI UCIGASI,Vikingii se sinUcideau Sefii in CAZ de InFrangere …
  Ca RAGNAR in Groapa cu Serpi Veninosi sau Lupi a Regelui Aella, din Filmul VIKINGII, din 1961 …
  S-a aruncat SINGUR in Froapa, da’ a apucat sa moara cu Sabia’n’Mana.
  Ieshtia TREI VITEJI Maghiari au murit rushinos SI SARBOS, ca daca VEZI
  – CE si CUM face un Spanzurat si
  – cu CE Expresie ramane pe Meckla atunci cand TRECE Dincolo, te sperii sau te bucuri, daca Ala a fost un OM al Dreacuu’ …
  – plus ca se KK pre Dansuu’ SI se si PISHE, zbatandu-se …
  ASHA o Moarte au meritat, ca DeCapitarea era pentru Nobiliin TOATE Sensurile semantice …
  AIA Tei Talhari erauniste JEGuri Umanoide care au
  ‘”sfasiat cu Labbele de Animale, pline de Sange, Perdeaua Istoriei UNIVERSALE, Vreme de de Juma’de Secol”,

  CUM FRUMOS si ADEVARAT scria Nicolae IORGA … ,

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.