A fost prins criminalul din Mamaia

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe principalul suspect în cazul crimei de la o bază sportivă din Mamaia. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că în noaptea de miercuri spre joi, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au depistat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de omor.
El este suspectat că în noaptea de marţi spre miercuri a omorât un bărbat, de 69 de ani, în incinta unei baze sportive din staţiunea Mamaia.
Bărbatul a fost dus şi încarcerat, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
Victima, un bărbat în vârstă de 69 de ani, a fost găsită moartă, miercuri, în recepţia unei baze sportive din Mamaia, iar pe trupul său au fost descoperite urme de violenţă. A fost înjunghiat şi apoi ar fi fost incendiat, având arsuri pe o suprafaţă importantă a corpului. Bărbatul a fost găsit de un client al bazei, care venise să joace tenis şi care a anunţat autorităţile.
Observatornews a relatat citând surse din anchetă că omul care a fost înjunghiat şi ulterior incendiat ar fi paznicul şi socrul unui cunoscut avocat din judeţ, care deţinea şi clubul.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. A fost o crima la care nu m-as fi asteptat sa fie prins criminalul. Uite ca mai avem si profesionisti adevarati in Politie.
    Problema este ca s-au inmultit crimele in Romania. Se simte din plin lipsa pedepsei cu moartea……[Rumburak]

  2. Ia cu suspendare, practica la care se pricepe profesinist justitia, asta daca criminalul are un avocat plin de bubenegrepesuflet.

  3. Un boschetar care si-a rezolvat problema adapostului pe urmatorii 20 de ani.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.