A fost prins criminalul româncelor din Italia

A fost prins criminalul româncelor din Italia. Conform presei italiene este vorba de un bărbat, tot român, care a fost deja arestat pentru moartea suspectă a celor două femei. 

Cele două femei, Maria și Delia, despre care se spune că ar fi fost prietene, au fost găsite în case diferite, la mică distanță una de cealaltă, 200 de metri, în orăşelul Naro din provincia Agrigento, Sicilia.

Cadavrul uneia dintre victime fusese carbonizat.

Cadavre au fost descoperite întâmplător. Pompieri care au intervenit la un incendiu, pe aleea Avenia, au găsit trupul carbonizat al primei victime după ce terminaseră de lichidat incendiul pentru care fuseseră solicitați să intervină.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

6 Comentarii

 1. Romania renumita prin criminalii care-i exporta-n Europa, SUA si Canada
  Hai România!

 2. Nu știu de ce presa nu i da numele. Italienii au spus ca se numește Omar Edgar Nedelcu. (!?)

 3. Pentru cei fara facultatea de jurnalism, dar care lucreaza ca „jurnalisti”: acea persoana are calitatea de suspect, fiind in arest. El este nevinovat pana cand un tribunal il declara vinovat; doar atunci el poate fi numit „criminal”.

 4. @ NewsReader
  De la cine și cum știi că este nevinovat ?
  Deci dacă un criminal nu este prins și condamnat niciodată, înseamna că este nevinovat ?
  Din punct de vedere juridic este într-adevăr suspect, dar nu numai partea juridică contează.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.