A fost prins individul acuzat de uciderea fetiței din ladă

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale, al cărei cadavru a fost găsit în lada canapelei într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost prins în Olanda.

Marcel Ilie Serbuc fusese dat în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. El i-ar fi mărturisit mamei sale că a comis crima.

„În urma cooperării poliţieneşti dintre Poliţia Română şi autorităţile din Regatul Ţărilor de Jos, în cadrul unei operaţiuni ENFAST, astăzi, 10 iunie, a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit la nivel internaţional, pentru omor. Acesta a fost depistat cu sprijinul ataşatului de afaceri interne al Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, în ţara respectivă, urmând a se desfăşura în continuare procedura de predare către România”, anunță Poliţia Română.

La data de 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.Tot pe 3 iunie, sacul din plastic a fost transportat la INML, unde a fost desfăcut, constatându-se că „în interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de putrefacţie. Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă”.

Mama fetei de 12 ani a fost lăsată în libertate de procurori, după ce a fost audiată, vineri, timp de mai multe ore, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit unor oficiali ai Parchetului, femeia a dat o declaraţie coerentă în faţa procurorilor, iar din aceasta nu au rezultat indicii că ea ar fi implicată în comiterea crimei.

Concubinul ei, Serbuc Ilie-Marcel, a fost dat în urmărire prin Europol şi încadrat la categoria „periculos”, ultimele informaţii fiind că se află în Olanda.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai. Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, într-un apartament din cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

8 Comentarii

  1. Satana care si-a pus oamenii la conducerea europei . Aceste marionete ale diavolului permit propaganda pentru prostitutie si trafic de drogguri. Oameni ca acest criminal sunt dezorientati si nu mai deosebesc binele de rau. Sa se inchida facebookul si siturile de pornografie. Nu se va face ca diavolul nu permite. Arestati pe Sorosh autorul moral.

  2. ADEVARATUL VINOVAT E SATANA SOROSH In lupta cu mnezeu Kiril al Rusie, nu ? Al naibii minte ai.Iti joaca rau feste. Tu acum pe ce teritoriu te afli? Daca esti in Europa sataniste fugi cat mai poti in Rusia crestin-ortodoxa.Sa te scape de chinurile iadului.Hai,pasol descreierat bolsevic.

  3. Ba Editat El a strigat cu glas tare şi a zis: „A căzut, a căzut Europa …Babilonul cel mare! A ajuns un locaş al dracilor, o închisoare a oricărui duh necurat, o închisoare a oricărei păsări necurate şi urâte;

  4. Nu există nici un motiv rezonabil pentru ca deșeul ăsta să mai respire și să consume bani de la buget. Fac cinste cu Editat, dacă e cazul. Să-i fie tras în stomac. Concurbina, muncă silnică măcar 30 de ani.Societatea a fost plivită de secole de aberanți din această tipologie iar obiceiul acesta sănătos ar trebui continuat ca să evităm pe viitor apariția unor rateuri din categoria asta.

  5. Il vor duce in tzara, unde procurorii nostri nu vor reusi sa-i demonstreze vinovatia……[Rumburak]

  6. In mod sigur acest nenorocit foarte violent nu este la prima crima. Ptr el crima era un mod de rezolvare al obsesiilor si pandaliilor care il guvernau……[Rumburak]

  7. urmasul lui cain. ca noi toti. crima este infaptuita de cand ai INTENTIA de a ridica piatra… sa fie aceasta lume a suferintei, un purgatoriu…?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.