A găsit pe jos o mică avere şi a returnat-o proprietarului

O femeie în vârstă de 34 ani a găsit în parcarea unei clinici medicale din Piatra-Neamţ un plic cu 16.800 euro şi l-a dus la sediul poliţiei, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

„Ea le-a povestit poliţiştilor că a găsit plicul cu bani în parcarea unei clinici medicale private din Piatra-Neamţ, realizând imediat că cel mai corect este să îl înmâneze autorităţilor. Gestul ei a fost cu atât mai remarcabil cu cât această sumă de bani ar fi putut fi o tentaţie pentru mulţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe proprietarul banilor, un bărbat în vârstă de 84 ani, din Piatra-Neamţ, care a spus că suma era destinată plăţii salariilor angajaţilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

8 Comentarii

 1. Normalitate care e greu de găsit și acceptat in Romania. Felicitări persoanei serioase!

 2. In general, cine gaseste un ban, se uita in stanga si in dreapta sa observe daca il vede cineva, ia banul si pleaca…

 3. „Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe proprietarul banilor, un bărbat în vârstă de 84 ani, din Piatra-Neamţ, care a spus că suma era destinată plăţii salariilor angajaţilor.”
  Deci omul de 84 de ani are angajați, e patron! Pe care îi plătește în euro! Din mână, în parcarea unui spital! Bă, ej’ nebun?
  Circulați, nu e nimic de văzut aici.

 4. @Crator: ‘Deci omul de 84 de ani are angajați, e patron! Pe care îi plătește în euro!’ – ‘Seniorul’ este patronul unei firme cu 1 singur angajat, el fiind angajatul! Q.E.D. 👍

 5. Normal ca l-a predat. Este imposibil ca parcarea de langa clinica sa nu fi avut macar o camera de supraveghere, sau vreo masina din parcare sa fi avut o camera in functiune, ca prevedere contra spargatorilor de masini (cum am eu si inregistreaza continuu, stergand automat fisierele mai vechi ca sa faca loc inregistrarilor noi).
  Daca nu ar fi predat banii, iar pagubasul si-ar fi dat seama in ce loc i-a pierdut, ar fi fost usor de identificat iar femeia ar fi fost pasibila de puscarie……[Rumburak]

 6. -Poate ca are angajati niste covrigari sau zugravi pakistanezi, care vor sa fie platiti in E, ca sa trimita banii acasa.
  -Poate ca urma sa schimbe Euro in Lei, dar mai putzin probabil.
  Ma indoiesc ca i-a mintit pe cei de la Politie si ca aia nu l-au intrebat nimic despre firma……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.