A greşit Iohannis? „Nu mai e la masa UE”

A greşit Iohannis? Traian Băsescu crede că preşedintele Klaus Iohannis a pierdut o eventuală numire la nivel european. Într-un inyerviu la România TV, Băsescu a declarat că a tras această concluzie la congresul PPE care s-a desfăşurat la Bucureşti.

„Acest congres PPE i-a spus că-i dorește suces la funcția de secretar general al NATO. Nu mai e la masa UE. Acolo, la NATO, va trebui să vorbească cu Washingtonul, Nu știu dacă are șanse. Probabil stie ce face.
Cred că în primul rând trebuia respectată funcția de președinte. Faptul că Ursula a ținut să-i dorească succes la NATO, cred că i-a arătat unde a greșit. Că și-a anunțat candidatura la NATO. Astea nu se anunță, se discută. A dat semnalul că nu e interesat de vreo funcție europeană”, a declarat Traian Băsescu.

Iohannis: Trebuie să fii în mijlocul oamenilor

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8

32 de Comentarii

 1. Așteptăm cu nerăbdare un comentariu al diliului „parere” dottore parerolog in de toate.

 2. Se vedea că se cerea în această funcție. Se cerea ca un copil, care vrea dulciuri.Prin diferite publicații sau declarații a unor”prieteni” se vehicula ideea -el trebuie să fie secretar!!..
  De după clădirea PE se aude râsul curcilor bruxeleze..

 3. În aceste vremuri de derută
  Unii vorbesc în loc să pută.
  De nu mai poți să mai răzbați
  De Flatulați.

 4. Domnu Iohannis, mult bine ne-ati facut noua romanilor in 10 ani.
  ne-ati urat, ne -ati facut uratori de alte natii, ne-ati dat averea nationala pe maini straine, asa ca si noi va uram:
  duceti-va la coada istoriei! va pupam, dle!

 5. Dar a fost vreodata turistul la masa UE? Poate a fost langa masa servindu-si stapanii.

 6. Niste povesti despre cum neica nimeni, incompetentul Iohannis ar fi curtat de NATO sau UE. Povesti lansate de slugile lui Iohannis. Echivalente cu aberatia „Cartarescu ar putea lua premiul Nobel pentru literatura” !!! Doar ca povestile astea au picioare scurte.

 7. DACA TRUMP atunci si IOHANNIS … !
  (Actele din RO, contra-robinet au fost primite cu interes in USA de HERITAGE !)

  Mai multe nu spun pentru ca oricum nu pricepeti -> „cine” cares-i respecta cuvantul ii e dator lui Iohannis ! 😎😎😎

  (Iohannis stia si de „7 martie” 😐 = cateodata si DOAR „sa lasi lucrurile sa curga” e un fel de … non-pasivitate ! 😉 ! )

  SHALOM ! (… mai sunt HAMAS-i in GAZA 😀 ?)

 8. Subtila observatia batranului pirat, cel uns cu toate alifiile din culisele puterii.

 9. Ce proiecte politice (ne)esuate o fi terminat prezidentul. Sau ce a terminat?

  A terminat tot ce-a atins a pus pe butuci

  Ciolacu a pierdut procesul cu RMGC desi gata si anuntase ca Romania, stie el, deja Romania a pierdut procesul, ce despagubiri si cine sunt vinovatii. Ponta isi freca mainile. Si ce sa vezi Romania castigat. RMGCPSDPontaCiolacu pierzatori.

  Iohannis la NATO s-a antepronuntat, s-a bagat inainte si a sarit randul la coada si si-a oferit din gura jobul la NATO dar jobul era deja dat. Sau luat de unul cu pile si mai sus.

  Fara „cârjele” P$D, PNL, guwernarea mea si Iohannis s-ar fi dus in zap.

 10. A promis „Romania educata” si a terminat prin termina ce mai mergea Romania pe butuci. Au ruinat educatia. S-au prins aia si-au zis sa nu le ruineze si NATO si maCiuca si cu Covrigaru. Nu-si baga mortu-n casa.

 11. De ce ar avea funcție la aceste instituții acest cerșetor milog de lux, când acasă în tara, în afara de denigrarea țării, a cetățenilor din tara, a urii viscerale, a denigrării constituției și legislației românești, a plimbărilor și vacanțelor dese pe motiv de invitație sau rezolvarea problemelor țării care a contribuit din plin la intensificarea lor, ce contribuție în România îl recomandă? Un plus, un asemenea exemplar, nu l-ar angaja nimeni nici în privat, nu depășește limita unui leneș la culmea nesimțiții.

 12. …se va mângâia admirând găleata de tinichele europene achiziționate pentru importante interese,precum cele cinegetice,criza sparanghelului,uitarea unor datorii etc,etc

 13. Ioh-anus nu va primi nici măcar o funcție de portar la NATO sau UE. Cine poate să angajeze un imbecil puturos, îngâmfat și iresponsabil? Cine va accepta ca Ioh-anus sa plece de la Bruxelles cu o coloana oficială formată din 22 de mașini spre Sibiu, iar luni sa se întoarcă în sunet de sirene?

 14. Speculatii fara suport,exact ca in cazul Rosia Montana: barfe,smenuri,susanele
  Nimeni nu stie nimic,Iohannis este un model de presedinte care stie sa-si tina gura,nu o baba barfitoare cum a fost Basescu.Mare diferenta,de clasa!
  Media romaneasca vrea sa para informata ,dar inventeaza stiri,ca nu are certitudini

 15. iar basescu… iar merita citat basescu, aceasta „canalie perfecta”… sarman betiv ratacit in propriul pahar cu tarie…

 16. Iohanis n-a fost niciodata la masa UE, el a stat permanent in spatele mesenelor cu prosopul pe mana facand plecaciuni in fata celor invitati la masa.

 17. Falanga Politica a Oligofrenilor Occidentali a propus numirea domnului profesor nave twist, actualmente sobolan de Cotroceni și pui de rata retardata de Bruxelles ca președinte al Institutului de Cercetare a Leneșul din jungla Amazoniana. Pentru a-si indeplini sarcina încredințată, distinsului lungan, slab mobilat în zona superioara, i se va pune la dispoziție o coliba cu 2 camere și veceu în fundul curții, fund inundabil în caz de ploi abundente și de invazie de pupunari europeni. La auzul vestii, leneșii au sărit in sus de bucurie 3 cm și urmează sa mai sara când îl vor întâmpină la sosirea în tara lor de baștină. Madame Carmen a zis ca ea e sătulă pana peste gat de Leneșul care se mișcă cu încetinitorul în orice domeniu de activitate, inclusiv cel conjugal, adică în patul lui Procust, și ca atare nu dorește ca sa-l însoțească. La auzul vestii, Jhonny a cerut organizației un avion supersonic și super SONY, adică imbatat de viteza, cu care sa facă naveta săptămânal la Sibiu. Momentan organizația poarta discuții cu locuitorii zonei pentru a achiziționat un teren pentru construcția unei piste de atletism de pe care sa decoleze avionul. Jhonny este în al nouălea cer. Noi speram sa rămână acolo cu sufletul sau sensibil și cu nădragii plini de duhoarea veceului public lgbtiqist și antinationist.

 18. Au ajuns bolsevicii sa il sustina pe Iohanis, phuiuuu, mare curva este si politica de cumetrie!

 19. Cine e basescu? E ala care MINTEA PUBLIC, LA TELEVIZOR, ceea ce i-a atras voturile romanilor de patru ori, de doua ori l-au ales si de doua ori i-au sustinut minciunile la referendumuri.

 20. Cum, Dandanache ramane fara coledgii! Acum când își trage palat?

 21. MDA !
  Inca unul care stie ce-a discutat CIUCA la ultima vizita in …ISRAEL !

  SHALOM … desi nu meriti (=nu te duce bybylika! si NU crezi in mishteaux 🙁 )

  stiai ca „om simplu” = om cu IQ>83 ? 😐

 22. Basescule, mai candidezi undeva? Poate la primaria Chisinau ai avea succes..

 23. Marlanul cel mult poate fi ospătar la sediul NATO. Are deja costumul cu papion de la Ziua Marinei de acum 3 ani.

 24. Nu s-a remarcat cu nimic și nu vad cine are interesul să-i dea o slujbă în UE sau NATO.Pînă la urmă cred că va rămîne doar cu șapca de la Trump și palatul sinecură ce i se pregătește pe bani grei din veniturile românilor pentru meritul de a nu face nimic timp de 10 ani !

 25. Sa fim serioși. Sacoul alb de chelner e la naftalina și va fi scos la momentul opor tun de patru case și 320 mii euro. De la vânzătorul de copii la vânzătorul de țară a fost doar un pas pe care 66.66% dintre votanti l-au ajutat sa-l facă. Acum, ca si-n cazul Base, cei 66.66% sunt cei mai vehemenți critici ai na VETEI lui nea Marin miliardarul. Piticii care pana mai ieri erau extaziați de micimea sa, sunt decepționat. Floarea intelectualității și a gazetărie se încadrează și ea in acest peisaj cu brio. De la bezele la nuiele e drumul pe care au pășit cu voioșie și in noroiul căreia au înglodat tara cu zâmbetul pe buze și cu neputință de a-si recunoaște enorma greșeală pe care au facut-o. Abia așteptăm alegerile din toamna ca sa mai greșească încă inca odată în favoarea altora. Cum sărăcie se face ca ei nu greșesc niciodată în favoarea tarii sau a cetățenilor sai? Asta-i întrebarea. O fi sau ju o fi cu intenție? Căci din prostie refuz sa cred ca e.

 26. Rutte e un gunoi dovedit, o Olandă-ntreaga l-a umplut de scuipați și l-a scos cu înjuraturi din guvern.E omul lui schwab dar n-are „vocația” plimbării.Pe Klausica l-ar prinde ww3 plecat cu răvășitoarea-n excursie prin Ambula -Kuku și s-ar termina înainte de vizita lui de”lucru”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.