A încercat să mănânce mita! Medic ucrainean, prins în flagrant

Un militar care voia să obțină un certificat din care să rezulte că ar avea dizabilități a dat mită unor medici ucraineni. Surprinși în flagrant, unul dintre medicii Comisiei de experti medicali și sociali Sambir (MSEK) și ai Spitalului orașului Turkiv, a încercat să mănânce mita, scrie tsn.ua, potrivit B1Tv.

Șeful MSEK Sambirsk și șefii comisiei consultative medicale a spitalului orașului Turkiv au promis că vor întocmi documentele cu pricina pentru 3,200 de dolari.

„Făptuitorii au primit banii în trei rate. În timpul virării ultimei sume, oamenii legii l-au arestat pe adjunctul șefului comisiei consultative medicale „în roșu” din orașul Turka. În timpul detenției, oficialul a încercat să scape de bani – să mănânce o bancnotă de o sută de dolari”, se arată în raport.

Oamenii legii au împiedicat însă acest lucru, iar fondurile au fost sechestrate. Au fost reținuți și alți membri ai grupului infracțional.

„În timpul perchezițiilor la locul de muncă și reședința acuzatului au fost ridicate documente și bani – aproape 30 de mii de dolari, peste 10,6 mii de euro, 37 mii UAH. și 520 de zloți. Ancheta este în derulare, se stabilesc alte posibile fapte de abuz”, transmite agenția.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

18 Comentarii

 1. Poate erau bancnote prea multe. Unul care a reușit să inghita banii cînd a intrat poliția peste el este dr. Ctin Târziu, fost manager la spitalul Cărbunești, actual pensionist. După „eveniment” a rămas manager încă mulți ani😁

 2. WOW !
  Urcacii se îmbulZesc la Centrele de Recrutare (BENEVOLĂ), să apere VALORILE DEMOCRATIEI EUROPENE ȘI ALE LUMII CIVILIzATE !
  măRog…😂

 3. Pai daca o face la fel, sa ne imaginam ca in urma unui flagrant, si mascariciul de la Kiev cu miliardele primite si palmate, sigur face indigestie si va fi „putin balonat” !

 4. Ca sa fie stirea completa, doctorii au cerut 3200 de dolari. un purcel si 30 de oua de casa (eco, bio, trio). La miliardele de dolari furati de alde circarii de la Kiev, avem coruptie de 3200 de dolari! Noroc cu ochelarii de protectie, altfel ma orbea praful in ochi aruncat de anchetatorii cu vile prin cele coclauri!

 5. Totuși…ceva nu bate-ăia dau mită ca să scape de front,iar prin lume hălăduiesc bine sub formă de „refugiați” o mulțime de flăcăi zdraveni,sănătoși…ce îmi scapă? au fost selectați pentru prăsilă sau de ce pe ăștia nu îi cheamă nimeni sub drapel?

 6. …ha!…incerc sa mi-l imaginez pe buzatu halind 1.25 mil lei…nu mai punea gura pe mancare juma de an!…

 7. Cine îi știe bine, și a avut cu ei afaceri, mai atent privește spre câini..

 8. Ce mi-a plăcut la ucrani este că se ia foarte în serios problema corupției. Cazul ăsta e un mizilic, dar mi-a plăcut cind niște funcționari corupți surprinși de soldați înfuriați, au luat bocanci în bot, la propriu! Sau, la Euromaidan, cînd funcționarii corupți au nimerit de-a binelea în pubele!
  AȘA SE PROCEDEAZĂ CU CORUPȚII! Mai ales cu magistrații și politicienii corupți! O să vedem ăsta și la noi, în curînd!

  • … faci aluzii STRAVEZII 🙂 la fostul ministru de razboi UKRAN si motivele concedieri lui ca ambasador acum la … (UNDE?) …la ❤️LONDRA❤️ ! 😉 😛

 9. „„sando khan spune:
  22 SEPT. 2023 LA 19:27
  „CHESTIILE” astea deloc noi insa extrem de vizibile azi
  nu demonstreaza decat ca uremaza o SCHIMBARE DE PARADIGMA mondiala si ca „democratii de pana acum” lovesc din disperare NU DIN PUTERE „sub centura concurential-morala” !
  Faptul ca deja-s vizible in USA si VEST-ul modern… chestii la nivel inalt IMORALE denota o lupta atat de DISPERATA a SATUS QUO-ului cu ESALONUL ””

  Crezi ca mishteaux stia de …scandalul SS-istului slavit de „evrei” … ca mascarada organizata via COMMONWEALTH de „LONDRA”
  Mishteaux e special (chiar e un PROPHET=unul_care_stie-inainte) … dar in afara unor ALUZII clare, nu vrea sa va dea ! 😉
  AUD ?

 10. crezi ca in „CONSILIU” s-a hotarat concedierea evreilor catastrofali AZI ( ca urmeaza o epurare si WASHINGTON … pentagonul subt.. (?) )
  Ce rol joaca (dupa rolul lui: BORIS J., acum decazut, in non-pacea ukrana) LONDRA via COMMONWEALTH in mascarada … evreilor americani relativ la SS-istul 🤣🤣🤣 atat de solemn onorificat la TORONTO ?
  daca EVREII nu se simt „umiliti” de ce-a taman pentru asta 😉 taman premeditat gandit SI EXECUTAT …atunci 😛
  PS: MAGA ! 3301Q
  IQ=?
  😉

 11. Crezi ca Anthony Roda va primi o sinecura englezeasca acum … chiar daca obscurat-colateralizata ? 😉
  [nu-s philo-rus cand intreb, retoric, asta ! 😐 SHALOM !]

  • Sunt sigur de asta ! Fi-ti pe faza si urtmaritii BIOGRAFIA de-acum ! 😀

 12. Bancnotele ,indiferent daca sunt de ieuro sau dullar, trebuiesc neaparat inghitzite dupa ce au fost mestecate bine in cavitatea bucala impreuna cu o zdravana inghitzitura de vodca ( pt macerare ulterioara). Apoi,in stomac, bancnotele sunt descompuse in fibre celulozice si cerneala tipografica, eventual si un firicel metalic care se va elimina prin scaun normal dupa 24 h. Asa ca valoare inghitzita, intre 100 si 1000 nu este nici un pericol de blocaj duodenal dar ce trece de 1000 este foarte periculos .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.