A injectat spumă poliuretanică în gura unui prieten

O crimă brutală a avut loc în subsolul unui birou al unei companii de mobilă din centrul Moscovei. Un bărbat este suspectat că după ce a băut împreună cu un prieten, pe fondul unui conflict spontan, i-a umplut acestuia gura și nasul cu spumă poliuretanică, notează Vechernaya Moskva.

„Victima, născută în 1993, a murit pe loc”, a declarat Lyudmila Nefedova, șefa serviciului de presă al parchetului capitalei.

Potrivit presei, suspectul a reușit să-și sune soția chiar înainte de arestare și să raporteze crima.

Acuzatul, un moscovit, nu e la primele probleme cu legea, fiind cunoscut pentru problemele cauzate de alcool și agresivitatea față de soție.  De altfel, aceasta crede că motivul crimei brutale a fost nebunia alcoolică. De asemenea, se știe că atacatorul are datorii creditare în valoare de cel puțin 155 de mii de ruble (aprox 1500 €).

Potrivit avocatului Maxim Kalinov, infractorul riscă de la șase la 15 ani de închisoare sub articolul „Omor”. Dacă se dovedește că victima era în viață când i s-a turnat spuma în gură, pedeapsa ar putea crește la închisoare pe viață.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. Si voi tot starniti la ordin american musuroiul asta de termite, pana cand ne-om trezi cu ele pe cap si atunci occidentul in lacrimi de crocodil o sa ne dea premiul Eurovision!!!
  E plina Rusia de din astia, doua divizii de genul asta fac pilaf jumatate de Romanie, lasati balta belicismul de parada!

 2. toate tarile „civilizate” au ucigasi in serie. despre ei nimic? vedeti prin finlanda…prin „civilizata” suedie. olanda…in sua macar ai drept de arma. macar de aperi de dementi…

 3. Ruşii au un stil aparte de a face glume atunci când se îmbată.

 4. @marin,acum e vorba de Rusia,de Moscova.Lasa gargara ieftina(precum țuica de șubă).La Moscova sa întâmplat nu în Finlanda sau la Caracal.Ce aveți voi comun cu civilizația?Și ,tine minte,primul ucigaș in serie este deduska al tău, Putler.

 5. E unica sansa ca Ludmila ala sa nu mai putrezeasca ca asta e reteta faraonilor alcool si uretan. Bravo Ludmila. Asta e nemurirea.

 6. Se DA CamPreaDestulDePutinaPuscaria in Rusia pentru OMOR …
  Am citit IERI de Unii SCOSI din Puscarii, UCIGASI Grei care dupa ce au SCAPAT si din Razboi, AU UCIS iar si pentru Motive de Dementa …
  Maximum 11 Ani, pentru UNuu’ care a USPCIS Doi, iar INAINTE a luat cam 14 Ani, TOT pentru OMOR multiplu…
  DACA NU ne vom curata de RAU, NUMAI prin Eliminarea LEGALA, CONTROLata, STIINTIFIC serios BAZATA a RAILOR, o vom lua IAR de la Triburi Primitive …
  DACA TOT se vrea Reducerea Bobulatiunii, pai sa ii ReDUCEM pe Oamenii Dreacuu’ fiindca de la EI se perpetueaza RAUL.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.