A intrat cu mașina într-un grup de copii

accident tir bere

Cel puțin patru copii au ajuns la spital după ce au fost loviți pe trecerea de pietoni de o mașină.

Accidentul a avut loc pe DN2C, în localitatea Smeeni, din judeţul Buzău. Din primele date, grupul era format din copii care se îndreptau spre şcoală. Autoturismul era condus de către o femeie în vârstă de 39 de ani, din Smeeni.

În cauză va fi deschis dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
Poliţiştii trebuie să stabilească numărul victimelor şi circumstanţele producerii accidentului.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. In astfel de cazuri, de o periculozitate extrema, care denota o deplina ignoranta si iresponsabilitate in conducerea vehiculelor, ar trebui anulat permisul pe viata……[Rumburak]

  2. A încurcat pedala ! A încurcat frana cu acceleratia !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.