A mers cu mortul la bancă pentru un împrumut

Caz incredibil în Rio de Janeiro. O femeie a fost arestată după ce a dus un bărbat mort într-un scaun cu rotile la o unitate bancară. Ea a vrut „să-l convingă“ pe defunct să semneze un împrumut, a informat presa braziliană.

În înregistrările publicate, femeia poate fi văzută punând pixul în mâna defunctului și cerându-i acestuia să semneze documentul.

Videoclipul arată capul cadavrului balansându-se înainte și înapoi înainte ca ea să-l apuce de gât cu mâna stângă. „Semnați aici și nu mă mai doare capul”, spune ea în portugheză.

Bărbatul a murit cu câteva ore mai devreme

Angajații au devenit suspicioși și au chemat poliția și ambulanța. Paramedicii au confirmat că bărbatul în vârstă de 68 de ani a murit cu câteva ore mai devreme. La arestare, femeia a declarat că este nepoata și îngrijitoarea decedatului.

Oficialii vor acum să verifice toate camerele de supraveghere din interiorul și din afara băncii pentru a stabili dacă femeia a fost singură sau a avut complici. Există suspiciunea că ar putea fi o fraudă organizată. Rezultatele autopsiei pentru stabilirea cauzei morții nu au fost încă făcute publice.

Potrivit presei locale, împrumutul solicitat era de 17.000 de reali brazilian, adică puțin sub 3.000 de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

  1. Nu se merge la Banca cu Decedatul ! La Banca se merge cu Certificatul de Deces ! Dar ar fi Trebuit ca Decedatul sa lase in Scris in Timpul Vietii pe Mostenitori cu Carte de Identitatie Copie Xerox la Dosarul Băncii cine mai are Dreptul la Cont ! Ca daca a Murit Decedatul se Pierd Banii ! Iar Banii ai ia Statul ! Asta e !

  2. Sa mai zici ca Romania e o dementa de tara unde nu se poate trai…pai hai sa comparam cu ce e pe la altii!

  3. Trebuie de Mers la Tribunal sa se vada care sunt Mostenitorii ! Si trebuie de plătit Avocatul si depaseste 3000 de Euro Consulatiile la Avocat ! Si practic ce bani iei de la Banca ai pierzi la Avocat ! Poate sa aibe Mostenire la Casa !

  4. Asta cu decedatul in „scaunul electric” (vorba superinteligentei Eba B.) l-a taiat pina si pe Bula, cu al sau bunic scos in fereastra cind venea postasul cu pensia !

  5. pai numai tii minte poza cu ala cu copilul de 2 ani in brate ,iar copilul tine in mana o bucata de caramida, =cardul de scos bani de la banca … ptr binele familiei ? 😀 😀 😀

  6. Ei ași, de unde atâta incredibil? În România un Ciolac și o Ciucă se duc la alegeri în fața poporului suveran cu o monstruoasă coaliție avortată și nu se mai scandalizează nimeni…

  7. Bref, la împrumutul cu buletinul nu mergeau gipsanii cu bolintine de la boschetarii care erea? Care-i diferența? Mai antărț, un bețivan de carieră o mumificase pe mă-sa, s-o vadă poștașu’ în geam când venea cu „penzia”, numai că a băut prea mult din agentul mumificator și i s-au alterat contul.Aveți idee pe ce se duc banii voștri? Astea-s tot din România.De ce vă mai mirați de alții…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.