A murit celebrul Donald Sutherland

Actorul canadian Donald Sutherland, interpret în pelicule precum ‘M*A*S*H’ şi ‘The Hunger Games’, a decedat joi la Miami, la vârsta de 88 de ani, informează agenţiile internaţionale de presă.

Ştirea a fost confirmată de reprezentantul său pe lângă publicaţia specializată The Hollywood Reporter, care a menţionat că decesul actorului a survenit după o boală îndelungată.

Cariera sa include roluri în pelicule precum ‘The Dirty Dozen’, ‘Klute’ şi ‘Pride & Prejudice’. Deşi a fost premiat în anul 2017 de către Academia din Hollywood cu un Oscar onorific, Donald Sutherland nu a fost niciodată nominalizat pentru vreuna dintre prestaţiile sale.

Revista Variety l-a descris drept „unul dintre actorii de cinema şi televiziune cei mai polivalenţi” de-a lungul carierei sale cinematografice de peste 60 de ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

2 Comentarii

  1. Actor foarte bun. A lasat in urma lui roluri antologice. Ar fi meritat chiar si un Oscar……[Rumburak]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.