A murit chirurgul Alexandru Pesamosca, „Îngerul copiilor”

Alexandru Pesamosca a murit astăzi la Spitalul Budimex din Capitală. Chirurgul Alexandru Pesamosca a operat în cariera sa mii de copii. Era alintat de cei mici Tata Pesi. Acum, la cei 81 de ani, îngerul copiilor a plecat în ceruri, informează realitatea.net.

Medicul pediatru Alexandru Pesamosca suferea de insuficienţă cardiacă şi renală şi a fost internat, la sfârşitul lunii iulie, la Spitalul Floreasca din Capitală. În urmă cu puţin timp el a fost adus la Spitalul Budimex, acolo unde a operat mii de copii şi locuit atâţia ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.