A murit Horia Enăşel

A murit Horia Enăşel. Jurnalistul avea zeci de ani de experienţă în presa scrisă, dar şi în televiziune. De-a lungul îndelungatei sale cariere, Horia Enășel a lucrat la Cotidianul, Pro TV, Naţional TV sau B1 TV.

Horia Enăşel a lucrat pe politică externă la începutul anilor 90, la ziarul Cotidianul, lansat la acea vreme de Ion Raţiu. Enăşel a lucrat ulterior la Pro TV, ca producător, iar mai apoi s-a implicat în lansarea unor televiziuni precum B1 TV şi Naţional TV.

A fost director de ştiri la B1 TV, la începuturile postului şi directorul canalului de ştiri N24.

Fostul jurnalist se stabilise de mai mulţi ani în Belgia.

„Horia, nu ştiu ce naiba s-a întâmplat, dar vestea despre plecarea ta este genul ăla de breaking news care te lasă mut şi pe care-l anunţi cu lacrimile înnodate în gât. Habar n-am ce ofertă ţi-o fi făcut Bărbosu’ de te-ai grăbit aşa, dar tot cu noi ai început prima emisie la N24. Acum 20 de ani. Aici, pe pământ. Să-ţi fie linişte.”, a transmis prezentatoarea TV Laura Nureldin.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

1 Comentariu

  1. draga Cotidianu:
    -te rugam sa te pui de acord cu Radioactivenews
    si sa dai un Komunicat Komun catre Tara (sfanta),
    Enăşel sau Eneșel ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.