Incediu de la magazie. Bărbat găsit carbonizat

O persoană, în vârstă de 65 de ani, din oraşul Tulcea, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui incendiu ale cărui cauze nu au fost încă stabilite, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Incendiul a fost semnalat pe strada Digului, la o magazie lângă care se afla o casă de locuit, iar pentru stingerea focului au intervenit două autospeciale cu 10 subofiţeri.

„În timpul intervenţiei de lichidare a incendiului, în magazia proprietăţii de unde a pornit focul iniţial, a fost identificat trupul unei persoane carbonizate, proprietarul gospodăriei de unde a pornit incendiul, de aproximativ 65 de ani. În urma incendiului ars o magazie în proporţie de 100%, iar locuinţa învecinată a fost afectată la întregul acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi”, a precizat ISU Delta.

Pompierii urmează să stabilească circumstanţele producerii evenimentului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.