Altă tragedie A murit în timp ce juca fotbal!

Un cetăţean italian 26 de ani, student, a murit în timp ce juca fotbal pe un teren de sport din Arad.

”La data de 5 martie a.c., în jurul orei 20:45, poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul că, pe un teren de sport din municipiu, un tânăr ar fi decedat în timp ce desfăşura activităţi sportive. Acesta a fost identificat în persoana unui cetăţean italian, de 26 de ani, care studia la o universitate din Arad”, a transmis IPJ Arad.
Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru autopsie şi stabilirea cauzei decesului.
Potrivit poliţiştilor, nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte penale.
Surse medicale au declarat că din primele cercetări se pare că tânărul a suferit un stop cardiorespirator.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

13 Comentarii

 1. „Potrivit poliţiştilor, nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte penale.”
  Ba exista suspiciunea de crima cu premeditare! Cercetati mai bine daca era vaccinat si cu ce anume!
  Si sa inceapa sa apara vinovatii, cei care au obligat populatia, sub diverse forme, sa se intepe cu un produs DECLARAT EXPERIMENTAL de insisi producatorii.

 2. S-a vaxxinat, s-a imuniZat !
  S-a dus pe terenul de fotbal, tocmai aflase că are anticorpi.
  A creZut în ȘTIINTĂ, n-a fost Omul Cavernelor.
  Care crede că Pământul e plat…măR🤮g !
  (● 2XperfectMICȚIONAT la CEPECAca ●}

 3. marte,venus,saturn si mercur sunt aliniate
  dar credem ca i s-a tras de la vaxxin!

 4. Efectele vaccinului incep sa apara de la zi la zi parca mai mult ,iar cei care ne sfatuiau sau ne constringeau sa ne vaccinam ,sint inca in libertate .Am impresia ca statul roman chiar intentioneaza sa ne faca ca sa luam noi populatia, masuri impotriva celor vinovati de acest vaccin ,pt. ca ei nu pot sau nu vor.

 5. Sunt studii care arat ca italienii tineri au o incidenta crescuta de evenimente fatale de la dorul de casa. ma jur pe Pubmed

 6. Articol incomplet. Nu s-a amintit ca fotbalistul, desi era mort, a continuat sa joace pana la terminarea reprizei.
  [Eduardovici K K T KuMotZ, sef celula in statul majorilor la Gherla]

 7. Vaxxinul nu protejeaza impotriva efortului intens. nu cenzurati?!

 8. Vaxxinul e bun, funcționează, totuși, nimic nu e perfect, mai sunt unii care scapă!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.