A murit Lordul Jacob Rothschild

Lordul Jacob Rothschild – finanțatorul și membru al familiei bancare Rothschild – a murit la vârsta de 87 de ani, a anunțat luni familia sa.

El și-a început cariera în banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963, înainte de a co-fonda grupul de asigurare J Rothschild de atunci, acum St James’s Place, împreună cu Sir Mark Weinberg în 1980.

De asemenea, a fondat Windmill Hill Asset Management pentru a gestiona portofoliul filantropic al familiei.

De-a lungul carierei sale, a deținut, de asemenea, funcții precum vicepreședinte la BSkyB Television de atunci și a fost, de asemenea, președinte al administratorilor la The National Gallery.

In ciuda varstei inaintate, el era activ pe rețele de socializare. Una dintre ultimele sale postări este, de fapt, o recomandare care nu ar trebui trecută cu vederea de nimeni:

Când nu poți controla ceea ce se întâmplă, provoacă-te să controlezi modul în care reacționezi la asta. Acolo este puterea ta. Transformă-ți obstacolele în oportunități și problemele în posibilități.

Într-o declarație pentru agenția de presă PA, familia a declarat: „Tatăl nostru Jacob a fost o prezență uriașă în viața multor oameni, un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit. El va fi înmormântat în conformitate cu obiceiul evreiesc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10

66 de Comentarii

 1. Deci Rothschild-zii nu sunt nemuritori? Și atunci pentru ce se face atâta tam-tam cu salvarea planetei?

 2. Da…..controlul – obsesia evreilor pentru a submina popoarele si pentru a acapara resursele…pentru a pregati calea „mesiei” lor-antihristul incepand cu stramosul lui de acum mai bine de 200 de ani cand si-a exprimat dorinta lui de control incepand cu ceea ce se pricep ei cel mai bine invartitul banilor – specula financiara „dati-mi controlul banilor si nu ma intereseaza cine face guvernul”!
  Adica, cu bani voi corupe pe oricune, voi exploata slabiciunile omului : lacomia, setea de bani si avere si voi face totul pentru venirea lui „mesia”, pentru ca noi santem „alesii” iar ceilalti animale, sclavii nostri !

  Trezeste-te !

 3. Pagubă-n ciuperi . Good riddance! Un moș marca ”WEF” lipsă la apelul de anul viitor. Se reîmprospătează sângele acestor criminali ai istoriei omenirii. Nu o să plângem după nici unul din ăștia.

 4. E interesant că majoritatea evreilor bogați au scăpat de furia lui Hitler. Și-au cumpărat viața cu bani, ulterior devenind, prin jointul evreiesc și prin alte organizații evreiești, beneficiarii despăgubirilor acordate de statul german, de cel elvețian, austriac, maghiar, ba chiar olandez și de curând, român. Dacă punem la socoteală și banii pe care americanii îi pompează în Istael, ajungi la concluzia că e foarte avantajos să fii evreu. Zic și eu, nu dau cu parul.

 5. @Zagura

  Șezi blând, ei vor moșteni planeta prin urmașii lor. He, he!!

 6. Pagubă -n ciuperci .Ce ne doresc ei nouă, să li se-ndeplineasca lor !

 7. Regret ca INCA NU am indraznit sa abordez Famiii GRELE ca Rothschild cu My PWL (My Program of Wellbeing and LifeStyle) …
  DACA il abordam pe la maximum 75 Ai LUI (Adica 67 de Ani AI MEI) ar fost intr-o Condiție FIZICA mult mai buna …
  Si ar fi TRAIT Inca ZECE Ani, cel putin, adica ajunea la 97 de Ani.
  Nu-i NIMIC, mai sunt SI Alde RothScild sau SIMILARI, destui …
  Dar, IMLICIT Aspectul lui, la 87 de Ani, destul de asemanator cu Altii de 87 de Ani,dar Amarashteni sau cel mult Middle Class, probeaza ca EU am Dreptate cu My PWL.

  DACAnici Rothschizii NU ar avea Acces la Medicatie de Utima Generatie si Tratemente UltraSecrete, ATUNCI VINE?
  Si deci, DE CE aceste Tratamente NU ii fac NICI macar la 79 de Ani sa arate SANTAOSI si sa si FIE Sanatosi, Agili, Sportivi de BodyBuilding, Viguroshi SIiii Virili … 🙂
  DE CE?
  Din DOUA Motive;
  – NU exista INCA ASHANISHTE Tratamente MINUNE!
  – NU CUNOSC Rolul HRANEI in Alimentație, NU al MANCARII, fie AIA si BIO, ECO, si din Ferme Speciale.

  DECI, Curaj CONTESTATARULE, ca Ai UNDE sa e desfasori cu Stiinta ta …
  Sunt DESTUIDeFOOOARTEEEMultiMiliardari in Suferinta pe TERRA!
  Fa-le un BINE ExtraOrdinar!
  Fa-ti un BINE ExtraOrdinar!

 8. Ce e mai nasol e ca a murit intr-o saracie lucie ! Urmasii au ramas sa plateasca ultimele facturi la curent si gaze, iar portareii ii vor pune sechestru pe garsoniera confort II din Pantelimon ! „Drum bun catre stele” (fac si eu ca fatucele din televiziuni), s-a dus sa faca afaceri cu ingerii ! (pe care, puteti fi siguri, in cel mult o luna ii va lasa fara pene !)

 9. Ce veste minunata ! Ce ? sunteti nebuni ? Mi-e teama sa nu plang toata noaptea.
  Tata-su a finantat mercenarii care in 1948 i-a masacrat pe Palestinieni si i-a alungat de pe pamantul lor.

 10. Are urmasi. Publicarea, însa, a necrologului, e utila, fiindca lamureste ca Rothschild nu e o familie americana, ci europeana (germana, la origine), cu ramuri în Anglia (un stramos al Lordului a fost sionist activ: a cumparat de la Imperiul Otoman, în agonie, pamântul pe care sa fie-ntemeiat un „camin” evreiesc, viitorul Israel), si Franta (proprietara unor culturi vinicole si marci de vinuri clasificate). Exista, cu toate astea, si-o ramura americana a familiei, profesori în stiinte umaniste (istorie, civilizatie, cultura) la Universitatea Yale.

 11. Nu doar mercenarii. Rothschildzii au finantat TOATE razboaiele de 300 de ani incoace, inclusiv pe idiotii aroganti Napoleon si Hitler.

  Un stramos al astuia, Edmond Rothschild din casa franceza a identificat Palestina la intretaiere de drumuri comerciale si a pus bazele statului evreiesc la 1882. WW1 si WW2 au fost pentru ca nu reusea sa-i convinga pe evrei sa se mute in Palestina. Scopul lui a fost sa stapaneasca lumea prin controlul rutelor comerciale care trec toate prin Palestina.

  Iti recomand „Secretul familiei Rothschild” scrisa de Elie Rothschild din casa franceza in care spune clar ce razboaie a finantat familia Rothschild.

 12. S-A DUS NAIBII RECLAMA LA CAFEAUA JACOBS…ALELUIA! SI BOGATII MOR! ASTEPTAM VESTI DIN FAMILIA SOROS..TOT ASA!

 13. Lorzimea SE CUMPĂRĂ! …de 300 de ani! Rejinele alea ye$$traordinare și rejii britișilor (inclusiv ‘oorvaru’ ăla a’ uoptulea care s-a pus șăf în locu’ Papei, în nou-inventata de el „Biserică Anglicană”, pedofilă) au vîndut „la greu” tikiaților plini de bani DIN CĂMĂTĂRIE titluri de boiernași de la aristocrații veritabili scăpătați, cu tot cu numele, castelele și posesiunile adiacente!
  De cînd masonii tikiați făceau, pe bani mulți, TRAFIC DE FIINȚE UMANE, pe corăbii, între Africa de Vest și Americi, cu SCLAVI NEGRI!
  Apoi, cînd afacerea asta combinată cu exploatarea sclavilor negri în agricultura coloniilor din Americi n-au mai adus bani serioși, Masoneria dă la Bostoni a devenit „anti-sclavagistă”
  https://www.youtube.com/watch?v=BJFDOvGMD0U
  și l-a pus pe sluga Lincoln să provoace un război țivil cu 1 MILION DE MORȚI AMERICANI, destinat să elibereze sclavii negri, și să-i mute în nou-construitele fabrici ale acelorași masoni. Cu bankeri-veri acționînd pe ambele maluri ale Atlanticului……[Rumburak]
  https://en.wikipedia.org/wiki/Weimar_Republic

 14. N-a cumparat nimic. E versiunea machiata si coafata pentru crima si jaful pe care l-a facut Edmond Rothschild in Palestina.

  Iti recomand si tie sa citesti istoria originala in „Secretul familiei Rothschild” scrisa de Elie Rothschild din casa franceza (unificata cu casa engleza, in 2022, dupa moartea lui Evelyn Rothschild din casa engleza, sub conducerea lui David Rothschild din casa franceza).

 15. nu exista moarte. asta nu este om – uitati-va ce capatana are! boskop man. se reincarneaza „constient” in alt corp – palariile galbene din tibet au invatat n a zi sh tii despre asemenea tactici oculte. va spun: suntem in iad.

 16. Ii curata Dumnezeu din 3 în 3 luni kissiger în noiembrie , ăsta acum…așteptăm și altii

 17. @@Ileana Rollason: ba da. A cumparat. Începând cu 1882, si de la Imperiul Otoman. În 1899, cumparase deja 25 000 de hectares de pamânt agricol ÎMPREUNA CU COLONIILE DE PE PAMÂNTURILE RESPECTIVE, pentru Asociatia pentru colonizarea evreilor, pe care continua s-o sustina si financiar. Calatoreste frecvent în Orientul Mijlociu, si-nainte, si dupa WW1, unde si creeaza, în anii ’20, când Imperiul Otoman nu mai exista, însa-n locul lui, Turcia lui Attatürk avea nevoie de bani, Asociatia pentru colonizarea evreiasca a Palestinei (PICA), pentru care cumpara 500 km2 (50 000 de hectare) de teren, care se estimeaza a-l fi costat 50 de milioane de $.

 18. Nu te mai contrazice, daca nu stii ideologia si filozofia lui Edmond Rothschild. N-a cumparat nimic. A luat prin crima si jaf.

  Cauta si documentarele Al Jazeera (le gasesti) care probeaza crima si jaful lui Rothschild pe care, de altfel, o marturiseste in clar inclusiv Elie Rothschild.

 19. Vezi ca Al Jazeera are documentarele si transmisiile live in limba engleza (si eu sunt tot analfabet din categoria vorbitorilor doar de limba engleza).

 20. Au urmasi, dar cam departe de predecesori. Stau mai mult pe instagram decat intr-un birou. Trecerea e ca de la Lehmann brothers la Alisha Lehmann:)) am vazut eu o bunaciune Rotschild cu cont pe insta. Parca iti venea sa-i zici: gagica, tu in loc sa uneltesti ceva, tu pui story-uri? dupa ce se duc bosorogii, hydra 🙂 rotschilzilor va avea capete cu gene false si buze facute.

 21. „Când nu poți controla ceea ce se întâmplă, provoacă-te să controlezi modul în care reacționezi la asta. Acolo este puterea ta. Transformă-ți obstacolele în oportunități și problemele în posibilități.”

  CADE irreversibil-irreparabil DOLLAR-ul ! 😐

  (asta-i sensul profund al celor zise cu TALC ASCUNSN de … „finantatorul” )

  „E PLURIBUS UNUM” —- adica sub masca ,multi-partid-ismului pseudo-democratic „electoral”
  voia LOBBY-istilotr doar ! 😉

  IQ=?

  ROTHSHILD !❤️❤️❤️ SLAOM si … lui ! 🙂 )

 22. CU drag, sincer, O PIATRA ❤️❤️❤️ pe mormantul lui !

  SHALOM !

 23. La ora asta deja mesteca la cazan . Succesuri in activitate și lupta antihriști a !

 24. ale La tine prostia trebuie sa moara. Macar oamenii de genul celui decedat au facut ceva in viata. Tu? Esti in stare macar sa investesti in patria ta Rumania?

 25. „Tu? Esti in stare macar sa investesti in patria ta Rumania?”

  Partidul legionar URA este nimic ?

 26. Cind,in afara de Rotshilds o sa moara Morgans, Rockefellers, Netanyahus, Zelenskis, Goldman and Sachs, Nulands si alti, o sa cred in Dumnazeu

 27. Vorbeste in numele tau, piticanie intelectuala. „Ala” a generat razboaie, a comis genocid si terorism. Ti-am mai spus sa te lasi de propaganda ca esti oligofren si nu stii s-o faci inteligent.

 28. A murit un mare excroc bancar, unul dintre proprietarii de azi ai Ucrainei, unul care si-a pus imperiul financiar si imperiul relational in manipularea impotriva Rusiei.
  Planeta a inceput sa se curete, semn ca urmeaza Soros, Doamne ajuta!

 29. „taranistu spune:
  26 FEB. 2024 LA 19:42
  Cand unii viseaza PUTE REA , constata în final ca , PUTE RAU.”

  E doar o cheste de optica ! si intromisiune 😛 ( REA , RAU … mai conteaza in lumea placut-prevers OBSECENA de azi ? )
  🙂

 30. Traditional sincer evreiste si eu ❤️:

  CU drag, O PIATRA ❤️❤️❤️ pe mormantul lui !

 31. „o sa cred in Dumnazeu”

  dumnezeu a murit primul, acum 2.000 de ani, pus pe cruce de poporul ales de el.

 32. „El va fi înmormântat în conformitate cu obiceiul evreiesc” … Mda … probabil ca, daca e „dupa obiceiul evreiesc”, asta inseamna sub o gramada de moloz provenind de la doua blocuri darimate cu rachete aer-sol, in Gaza … (ps : si sper ca la inmormintare sa nu vina chiar toata familia, sa mai ramina cineva si in pravalie, sa serveasca clientii ! …)

 33. La cat mai putini din aceștia si la cat mai multi precum contestatarul misteaux! La aia rai e de la cosangvinitate si nu poate fi rezolvat cu adenocromul.Iar misteaux zice bine despre viata sănătoasă. Shalom Allah cum!Ca sa traim bine si in pace si noi, goi agnostici.

 34. Dumnezeu sa aibe mila de SUFLETUL lui si sa.i lumineze pe urmasi sa faca lucruri bune.

 35. CA evreu va pot spune ca in traditia noastra a pune pietre sau bolovani pe mormantul celor dragi echivaleaza cu o rugaciune adusa gestual pentru amintirea lor !
  Evreii nu au IAD sau RAI ! DOar unele secte mozaice au asta !
  Moazaicii au si ei din vechime secte … saducheii si farisei sunt vestite secte mozaice pomenite in Biblie !
  Nu e ca Evreii au azi un crez unitar … dimpotriva UNII-s militant 🙁 anti-sionisti (anti-sionisti NU anti-semiti!)

  SHALOM …evreilor lui TRUMP care-i invinga pe NULADIERII de crez altfel !

  MAGA !

 36. Insfirsit femeia inbracata in negru si cu coasa in mana se pare ca a gasit lista cu toti clientii ei de baza .

 37. Ai dreptate, Dumnezeul lui sa-l ierte (nu stiu cum se zice la evrei, eu nu prea sunt de nici o religie, doar moral si corect, dar am respect pt religii). A facut lucruri bune si rele, e ca o femeie care arata intr-un fel cu machiaj si de nerecunoscut fara:), cam asa cred eu ca e realitatea. Daca stai si citesti, vezi ca familia origineaza din Frankfurt si cica nu intamplator BCE are sediul acolo. UE ca si entitate e creatia lor, la fel euro, deci de ex eu daca folosesc libera circulatie si dreptul de munca in alta tara decat Ro- pot spune ca profit de setarile facute de ei. Multi contesta, dar unii s-ar putea sa lucreze pt o companie care are in spatele spatelui un fond care apartine de Rothschild. Contesta, dar le place banutul platit de Rothschild. Cica ar putea avea deciziile si comportamentul afectat de endogamie, posibil. O gagica din clanul lor care arata decent: Flori Rothschild. Pai ea e evreica, dar are clipuri multe pe instagram filmate la arabi, in Dubai. Un lucru pe care l-am observat eu: tarile in care functioneaza ramurile Rothschild (in care Rothschildul original si-a trimis ficiorii) adica Franta, Italia, Austria, UK- au avut comportament dur in pandemic, si Germania, dar parca mai putin.

 38. Tomlin, Dumnezeu e una din Marile inventii evr.eiesti.Variantele .1 ( iudaism, VT) si .2 (crestinism,NT). Revin cu link urile.

 39. …murim cu totii…important este sa nu murim tonti pentru ca, personal, eu nu stiu cum iesim din kk in care ne-au bagat imbecilii Johannis, Ciolacu, Ciuca si mai marii tradatori Iliescu, Isarescu, Basescu… Ce facem oameni buni ca ”sistemul” si ”seviciile” sunt asa de umplute de prosti ca se rupe craca si ne cam cade in cap?…asa ca nu prea inteleg de ce v-ati aruncat pe comentarii la asa o stire fara importanta.

 40. Khazarii blestemati sau „sinagoga satanei”, cei care pretind ca sunt evrei (semiti) dar NU sunt, fiind o rasa turcica venita din zona unde este azi ukronazia, de asta mor acolo crestini, ca sa isi faca astia zionu lor cabalistic.
  Blestem pe foaita lor afurisita criminala mincinoasa!

 41. Uraaaaa ! Poate printr-un miracol scapam de astia ! Era vaccinat ???

 42. Cred ca Lordul asta este cel care a venit la Ceashka al nostru ca sa-i dea bani, cu dobanda ceva mai tare ca altceva de a ajuns tzara noastra bogata sa stea in frig, foamete, victime ca la Austerlitz, samd. Kamunizstul N.C.=maskota chibutzului PCR spre kamunizm in zbor, a achitat totul nu ca eshalonul 2 de nomenclaturishti PCR, ce au ajuns la peste $$150 md datorie, care ne va inrobi pe cateva generatzii. Am ajuns datorita khazarilor Kolonia lor, stat parale bune numai pentru unii, unde Harapu alb lucreaza linishtit, pana ne vor evacua peste hotare, ex.Ukraina=noul khaharetz, spunand stupid precum doctrina HO, ca Romania Gaza are…
  O zi buna.
  Con
  P.S.P.S. ATT: Redactzia=Adevarul doare, dar Constitutzia tzarii prevede ca in USA libertatea de opinie, fara cenzura, ca doar razbelu hibrid nu a ajuns pana aici la dvs. Va rog sa publicatzi shi email-ul precedent.

 43. Con spune:
  27 FEB. 2024 LA 12:34
  27 FEB. 2024 LA 11:58
  27 FEB. 2024 LA 11:11
  27 FEB. 2024 LA 7:12
  27 FEB. 2024 LA 4:28
  Prea multa atentzie celor care distrug Omenirea prin neacceptarea Adevarului, ca singura shansa sa depashim lumea noastra cea stramta a celor 3 dimensiuni, de a ajunge sa shtim cum este de fapt Universul. Nodul Gordian va fi desfacut nu cu fortza, cu HO cum zic ei, ci pornid de la V.Testament unde Cain shi Abel de acelashi sange se „iubeau” cum dealungul istoriei lor au aratat, ex.Sorosh ce a facut averea precum la eBreii lui Antonescu, furandu-se intre ei, avand conditziile propice, ei ne fiind pe front, iar averea lor protejata de statul Roman, pe care acum, discreditand binefacatorul lor, vor sa jefuiasca pe mamaligari. Greashelile au fost ale Rabyiilor lor, ex. au distrus relitatea poporului ales, prin „botezarea” khazarilor=origine turca, care drept recunoshtintza cot la cot cu marea finantza a lui Hitler, au smuls dintzii de gold, bijou, etc, de la adevaratzii eBrei, ca sa faca Boul de Aur, ca mai apoi Hertzl, conform marilor putori, i-a manipulat pe cei ramashi sa fie robyii pe moshia lui Rothschild, lucru refuzat acum 2000 de ani, de cei adevaratzii V.T. Acum din lipsa de Colonishti in Orient, este acceptat oricine vrea sa fie popor Ales Bula, asta dupa ce Gorby a exportat acolo milioane de khazari heroi shi heroine=secretai PCUS, syndicat, colhoz, samd, republica lor cu capitala Byrobijan de la rushi fiind cadou pentru sionishti, zionishti, cei cu salamu cu Zoia, ca sa nu dispara notziunile lor de manipulare mondiala. Multzi din nazi=>400 de generali, ofitzeri documentat erau in statul major a lui Hitler, iar din nazi, dupa razboi ca sa mai manance o paine shi sa mai invetze au fost preluatzi, ex.sa le antreneze armata, samd…
  O zi buna.
  Con
  P.S. ATT: Redactzia=Adevarul doare, dar Constitutzia tzarii prevede ca in USA libertatea de opinie, fara cenzura

 44. Ok si ce treaba are stirea asta cu Romania.Avem datorii in bancile lui?A facut acte de caritate in Romania?Sau ce.Poate ca au murit niste romani prin alta parte ,stire care ar fi mai importanta pentru tara si familii.

 45. Clanul acesta malefic este in spatele tuturor razboaielor din ultimii 300 de ani, a spus-o cu aroganta una dintre femeile alfa ale clanului. Fara stirea si aprobarea lor razboaiele mondiale si marea revolutie din octombrie nu ar fi existat. Clanul Rothschild este participant activ la genocidul planetar, la depopularea planetei, pentru ca evreii sa devina unicii stapani si locuitori ai planetei, asta este crezul si religia lor asasina pentru toate neamurile de pe aceasta planeta. Toti marii lor rabini predica pe fata ca evreii vor avea fiecare cate 2500 de sclavi goiymi care vor munci pentru ei ca si animale de povbara, iar umarul goiymilor va fi strict controlat exact cum se controleaza septelul sau numarul de boi si de magari. Astea le sunt planurile, asa zisele binefaceri le fac doar pentru ei si neamul lor. Filantropia lor este in esenta returnarea unei mici parti din ce fura constant de la omenire si pentru banii donati iau dobanzi insutite pe cai obscure de coruptie. Lupta lor impotriva coruptiei este in esenta lupta impotriva concurentei pe care o fac altii pe terenul coruptiei, considera ca doar ei au dreptul sa folosesca instrumentele coruptiei pentru a se imbogati. Dar zbiara toti holocaust in timp de ei depopuleaza planeta.

 46. Multzumesc redactziei shi chiar lui Magda pentru acceptarea gandurilor mele care sper sa fie impartashite spre deshteptarea romanilor adevaratzi, majoritari. Vremurile sunt interesante shi trebuie sa fim pregatitzi pentru orice. Asta nu inseamna ca se vrea discreditarea oamenilor adevaratzi, indiferent de natzie sau religie.
  O zi buna.
  Con

 47. CE va pot spune eu din proprie experienta e ca ramura austriaca a clanului e OK !
  Si asta se vede acum economic in cazul Austriei ca tara neutra ne-in-NATO cu relatii comerciale benefice cu oligarhii rusi de tenie chiar rusa !

  Despre celelalte ramuri ale faliliei ROTHSHILD nu nu soun decat
  ca USA nu exista ca stat astazi (fiind in continuare o COLONIE britanica) daca
  nu aveau sprijinul si
  BANII ramurii franceze a familiei ROTHSCHILD !

  PS: Nu toate-s de zis aici ! SI ! Adevarul e ca cei cu extraordinarul TALENET genetic-hazarduos, rar, de-a PROFETII in timp
  au usile deschise peste tot … (chiar si la indepartatii chinezi!)

  TOATE cele BUNE !

  USA daca va fi momita-n tr-un RAZBOI (fie el „regional”) acum …. PIERDE DOLLAR-ul !
  Nu fara sens … prophtea mishteaux : „NINGE PE FED!” 🙁

  SHALOM ! MAGA ! 😀 TRUMP=POTUS (din voia „lor” SI pariul unui GENIU plictisit ! !!!)

 48. Poate îl ia și pe Soros cu el! Si pe toți cei care ne vor „binele” !

 49. Drac mort? Nu e mort, ar vrea el sa fie asa,ae scapa prea ieftin, acum este sub pedeapsa vesnica. Oamenii au primit in dar viata vesnica, dar fiecare va avea parte in vesnicie de ceea ce merita, fiecaruia dupa fapte le va veni rasplata. Oligarhia si-a trait huzurul si binele in cei cativa zeci de ani traiti aici pe pamant. pe sema trudei si suferintelor pe care ei le-au impus celor multi. Acum vor plati o vesnicie pentru tot raul pe care ei l-au facut. E simplu si toti au stiut asta.

 50. @Nemuriciu Corect. Confirmi un proverb tibetan: „Toti mor, dar nimeni nu este mort”.

 51. Prin moartea lui Jacob Rothschild, Dumnezeu a mai trimis in Infern pe unul dintre cei mai feroce dusmani ai creatiei divine, OMUL! Clanul Rotschild (nu este singurul, desigur) si-a dedicat intreaga existenta pamanteana distrugerii umanitatii, distrugerii omului creat dupa Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu pentru a incerca in disperare de cauza, sa inlocuiasca omul creat dupa Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu cu acea creatie diavoleasca, creatie mecanicista numita Inteligenta Artificiala! Dumnezeu sa-l judece pe Jacob Rothschild, nu suntem noi judecatorii supremi, dar totusi noi suntem martorii si desi nu judecam noi insine, noi depunem marturie in fata lui Dumnezeu despre tot raul facut de clanul Rothschid intregii umanitati! Dreptul de a depune marturie nu ni-l ia nici macar Dumnezeu Atotputernicul care ne asculta plangerile! Dumezeu sa-l judece pe Jacob Rothschild si pe tot neamul sau malefic pentru noi oamenii obisnuiti!

 52. „Charlie” comenta candva undeva ca rotcildzii sunt pe o mana cu cominternul moscovit? Putin primeste ordine de la ei?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.