A murit strivită de o cruce

A murit strivită de o cruce. O femeie de 45 de ani a decedat, vineri, după ce o cruce a căzut peste ea în cimitirul din cartierul Mănăştur al municipiului Cluj-Napoca.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca desfăşoară în aceste momente o intervenţie în cimitirul din cartierul Mănăştur, unde o cruce a căzut peste o persoană. Victima a fost scoasă de sub cruce de către pompieri, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Mai exact, este vorba despre o femeie de aproximativ 45 de ani”, se arată într-o informare a ISU Cluj

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Iarna-ti faci Car , iar Toamna-ti faci Cruce ! Păcat ca a Murit ! Vai de Crucea Stăpânului de Mormânt !

  2. Vinovat in situatia respectiva este administratorul Cimitirului care are printre alte sarcini de serviciu sa verifice anual starea crucilor si sa instiinteze propietarul sa vina urgent ca sa se ocupe de problema respectiva.

  3. La multe de cimitire administratorul oficial e popa, in realitate popa se ocupa de impartirea suprafetei cimitirului cu locurilor de veci.
    De morminte si starea de degradare, calitatea executiei revine exclusiv familiei decedatului si daca nu mai are atunci nimeni.

  4. Nu este administratorul cimitirului , popa ci primaria ! Primaria trebuie sa o despagubeasca pe decedata , lovita de cruce .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.