A murit ”talentatul” Pigcasso. A lăsat în urmă o adevărată avere

Nu Picasso, ci Pigcasso! Un talent de excepție pentru un porc așa cum a fost  ”regretatul”  Pigcasso, care a murit, iată,  la vîrsta de 8 ani, prematur, am putea spune. 

Cauza decesului, artrită reumatoidă cronică.

Joanne Lefson, proprietara lui Pigcasso, activist pentru animale din Africa de Sud, a anunțat  că boala  îl  chinuia în ultima perioadă, făcându-l pe ”artist” să șchiopăteze.

George Clooney sau Rafael Nadal se dau în vânt după picturile sale   

Cunoscut în lumea artei, acest porc a fost foarte lăudat. Înzestrat  cu un  simț artistic ”remarcabil”, el a realizat lucrări care s-au vândut bine, cu o medie de 25.000 de dolari

Răsplătit pentru contribuția sa artistică, Pigcasso lasă în urmă o avere frumușică… 1 milion de dolari

Standing Ovation este ultima operă de artă , informează nypost.com.

„Nu-l oblig să picteze. Pictează când vrea”, a explicat Joanne Lefson atunci când era în plină ascensiune a „carierei sale de pictor”.

Pigcasso putea sfârși într-un abator, dar a fost salvat când avea cateva luni. A ajuns la Farm Sanctuary SA  unde a trăit și unde s-a ”format ca artist”.

El ”a beneficiat de pregătire„ după ce și-a manifestat atracția față de pensulele pentru pictat, el însuși având una specială.

Meticulos și foarte atent cu ustensilele de lucru, Pigcasso a tratat cu multă ”seriozitate” talentul tău, care a dat roade, fiind considerat drept un  ”fascinant și neobișnuit artist contemporan”.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

11 Comentarii

 1. A mai ramas in viata (adica vreau sa spun ca inca nu a ajuns caltabosi si piftie) un alt artist, Ghita Michelangelo din Marghita ! Picturile sale cu zoaie pe peretii cocinei si grohaielile antiruse … pardon, postarile, sint celebre !

 2. Păcat! M-am insejat, credeam da ajunge la palatul seamănului de la cotroceni, via Romania! Doar asta e mai lacom și avar că porcii😂😂😂.

 3. DINCOLO de REALItatea Integrala a Afirmatiilor despre PICTURA Artistului,
  PORCII chiar AU Inteligenta si Sensibilitate!

  Am vazut un Filmulet pe Tik Tok in care un Al Doilea PORC, vazand ca pe PORCUL deja LEGAT si intins pe Masa se prgateausa il taie, s-a repezit cu Ratul in Cei Doi Calai Umani si a aratat ca NU trebuie sa o faca …

  SINCER, pe de o Parte imi pare RAU ca trebuie sa ii UCIDEM, dupa CE ii pacalim UN AN ca aem Grija de ei, cu Hrana si Atentie … 🙂

  Pe de alta Parte NU ma pot abtine de la DELICIOAA lor Carne …
  Este o DRAMA, Uciderea Animalelor DOMESTICE.

  CRED ca Stinta AR TREBUI sa face CEVA in Cestie.
  NU in Sensul Carnii in Laborator, AIA va fi pururi o Narozenie evidenta …
  CI, in aceea ca sa FACA Animale, dar far’ de Constiinta de Sine, cu CREIER redus chimic, genetic, etc.
  in care sa NU incapa Suflet, Sentimente pe care numai Imbecilii si SADICII NU le VAD in TOATE Animalele …
  Am vazut la Tara CUM a beregatit un Var o CAPRA …
  Cred ca a durat un Sfert de Ora pana cand a murit, TIMP in care s-a CHINUIT teribil.

  ASHA am avut Revelatia ca NU as fi fost un TARAN Reusit si ar fi trebuit oriCUM sa FUG la Oras, daca NU o facea Mama inainte, ca m-a nascut in Bucuresti … 🙂 STIACE inseamna Tarania.

  Ma intreb DE CE NU se generalzeaza OBLIGATORIU Impuscare in CAP, Moartea este IMEDIATA odata interzis Accesul Senzatiilor in Creier DISPARE instantaneu OriCE CHIN …
  GHILOTINA a fost APLICATA de catre un Doctor, Joseph-Ignace Guillotin, in 1789 si IMEDIAT exerimentata pe Peste 20.000 de CONTRA Lovilutionari … 🙂
  Inventia a fost facuta de catre Doi, un Francez si un Gerana … 🙂
  DAR, SEP ARE ca Moartea apare dupa circa 5 -10 Secunde, Timp in cae Chinul este pur PSIHIC …

 4. Mai aveți multe din acestea ? Probail acum că artistul a decedat , operele sale se vor vinde cu prețuri astronomice. Nu stiu cum a reușit să le semneze, va fi greu cu autentificarea. Orice purcel poate să mâzgălească câte ceva, iar alde Nadal să ”cumpere” operili lor ca să le crească cota în piață.
  Arta și meșteșugurile au ajuns în derizoriu, nu o să mai dureze mult și un Rubens sau un Bosch o să fie murdărite cu lăturile lu Ghiță, artistul necunoscut al cotețului.

 5. Un porc pictor mai de succes in meseria aleasa ca Iohannis in functia de profesor-presedinte.
  Porcul a ramas ub mare pigtor, nu s-a facut de porc sa vrea si presedinte si sef la NATO.

 6. Dima, sau Ghiță, sau Lonți, sau Nicu,.. unele nume avute de porcii noștrii,.care erau categoric mai inteligenți decît alți purtători ai numelui, romîni patrioți..

 7. @(Ghiță, educația e anti cortul). Macar al’ de Elena Hopa sai Prostia îngroapă prostia au scuza ca sunt prea tineri si neprieteni cu cartea.”In jurul lor e multe/ nu înțeleg nimic’,… ș a m d)

 8. Mare Urs, ti ar place ca pe ai nostri sa ii cheme Viktor( nu, Victor nu) Domokos , Miklos, Imre, Laszlo? Zic si eu, nu dau cu parul…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.