A murit un Secol

Regina Elisabeta a II-a are cea mai lungă domnie din istoria monarhiei britanice

La stingerea privirii Sale, Regina Elisabeta a II-a a tras cortina peste o epocă. Trecerea sa la cele veșnice marchează hotarul unei lumi care apune definitiv. Se retrage din scenă un monarh care a fost o referință planetară de decență, de bun simț și de eleganță. A fost Regina care a știut să-și țină rangul, care a făcut din decență un mod de a fi, care a luminat prin tăcere și căldură, prin compasiune și omenie, care a impus lumii politice respect și raportări morale.

Regina Elisabeta a II-a a ținut Albionul la papion, a păstrat echilibrul într-o familie care altfel s-ar fi sfîșiat și a ținut un imperiu care, fără ea, s-ar fi împrăștiat ca mărgelele unui colier prețios.

A fost ceea mai frumoasă Regină, a fost soția impecabilă și mama atentă, a fost bunicuța veselă și a fost longevivă ca Regatul, făcînd din comportamentul regal o profesie de ținut în frîu un imperiu. A luminat șapte decenii cu zîmbetul și cu farmecul ei discret, tonic, dătător de speranță.

După secolul marcat de eleganța și decența sa, vine vremea grobienilor, a ciufuliților, a istericelor, a aventurierilor, a hahalerelor politice, a putorilor și a diabolicilor.

Pleacă un simbol al onoarei și al științei de a-și ține rangul și vine o lume de derapați care este gata de orice pentru a ocupa un loc pe scaunul în fața căruia se fac marile plecăciuni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 60

98 de Comentarii

 1. E unicul comentariu cu analiza pe acest subiect. Poate da, poate nu, eu spun ca s-a distrus definitiv increderea in irice dupa atatia ani de domnie regala, toti indiferent de varsta stiau, erau asigurati de liniste indelungata, ceea ce va zgaltai puternic mentalul. La ora actuala, nu exista inlocuitor pentru aceasta functie sa indeplineasca toate cerintele pentru ca toti au functionat pe propriile carari si baterii, niciuni conectati la realitatea care a aparut spontan. Va inchipuiti ca toate aceste manifestari care nu au avut legatura cu monarhia prin vizite si achizitii, cadouri si mita va duce la ceva bun? Sa vedem cand vor deschide ochii cetatenii sa mearga pe scindare.

 2. Cornel, “a murit un secol” !? Nu, a murit o femeie care a trăit foarte bine și a condus un imperiu, care a jecmănit un sfert din populația globului. După mine, englezul este un criminal idiot, murdar, plin de boli venerice și de “vaca nebuna”, care te omoară zâmbind, după care își da seama ca a făcut o greșeală. Sorry, I killed you. Idiot, cu regina ta, sunt mort, ii Răspunde “ucisi”. Cornele, ducă-se acolo unde a dus surdul iapa și mutul capra ! Bucuria burilor .

 3. Din păcate cam așa stau lucrurile acum.
  Să nu te lași cuprins de disperare și îndoieli domnule Nistorescu. Fă-ți meseria cât poți de mult. Picătură cu picătură se face marea.

 4. Logic:
  1. constitutia tarii era pentru conducerea reginei, nu pentru urmasi.
  2. Actele celor din marea britanie au fost facute si aprobate nu de urmasii reginei fupa deces,
  3. Contractul intre tara si cetateni pe orice act si loc de munca, pe organizare si tot ce functioneaza pe marea britanie, obligatoriu trebuie stagnate si imediat schimbate, nu cred ca vor accepta continuitatea cu urmasii la tron, urmas care nu este legal in coroana regala, fusese cu diana dar a pierdut, a revenit dezgustator. Am auzit un cetaten care munceste in m.b. de peste 25-28 ani povestea la tv, omul are logica in tot ce spune. Vom trai si vom vedea.

 5. ” o referință planetară de decență, de bun simț și de eleganță.”

  cu masca in biserica jelea…..

  (orice cripto-bolshevic e monarhist
  da’ nici chiar ca nistorescu…)

 6. Citesc și mă crucesc! Madeline Albright, evreica scăpată din Holocaust, a zis citez:Au murit 250 000 de copii irakieni victime colaterale(?) căci Saddam Husein avea arme chimice? Nu a avut arme chimice dar 250 000 de copii uciși cine oi plange? Regina? Proasta clasei? Victime colaterale? 250 000 de îngeri morți căci Clubul de la Roma, Comisia Trilaterala, Davos așa vrea? Ce făcea Regina? Analfabeta cu 10 stele, vaduvita de Matematică, Fizică, Chimie, Biologie, istorie! O ratată sub ” umbra” în care Masonii de grad 33, au „distrus” zeci de milioane de vieți? Dle Nistorescu? Domnule dragă? Îmi citiți postările? Înțelegeți „ceva” din ele? Jim Jones cu „Templul Popoarelor” cu Guyana Franceza 1979 cu 1000 de morți, cu butoiul de otravă? Toto vroiau Dumnezeirea Nemurirea! 1000 de morți împușcați la Revoluție cu proiectil cinetic de 7.63 mm au vrut bunăstare? Dan Ioan Popescu cu 600 de milioane de Euro Industrie Românească tăiată la fier vechi a vrut bunăstarea României? Vila în Miami de 45 de milioane de Euro? Tac căci îl respect pe îndrăgitul ziarist Cornel Nistorescu! Domnule Dragă! La un război psihologic muriți „primul”. Merită să fiți vierme pentru masonii în grad 33? Un țăran din Baragan vă da lecții.. A murit „paravanul” cancerelor Planetei și nimic mai mult! Un păduche în minus..

 7. este in legea firii sa se nasca si sa moara. sa speram ca secolul care vine va fi al omeniei la altruismului si empatiei in detrimentul ororilor care alcatuiesc istoria falsificata de interese obscure. haideti sa dam toate cartile istoriei pe fata si apoi sa concluzionam. nu a acelei istorii masluite de interese construite pe secrete si crime. pestele intotdeauna de la cap se impute. nu omul de rind a creat aceasta lume a dezonoarei si dispretului fata de viata. omul de rind este dezbracat de sine, de toata puterea si splendoarea lui pentru ca cei de la putere sa-si poata face mendrele. puterea este cea care a creat cultura crimei. ajunge!

 8. Citez din Nicolae Văcăroiu citez: România a vândut Industrie de 350 de Miliarde de Dolari cu 11 milioane de Dolari? S-a trezit din băutură Văcăroiu sau în ” clipa morții” are remușcări? Moartea e veșnică sau e un moft? Adrian Năstase? Dan Ioan Popescu? Se apropie lațul de gat ca la Pavel Coruț? Doamna Core, Domnule Rene, Domnule Radu Humor! Dragilor! Vă iubesc și Vă respect! Citire de la Arsenie Boca, citire: să ai toate chinurile Planetei „aici” căci dincolo nu mai poți îndrepta „nimic”. Pensii speciale, sinecuri, simulat munca? O faceți pe barba dvs dragalasilor! De unde știu? Cum de unde? Din Legea Conservării Energiei! D-le Nistorescu! Nu luați milioane de euro, bani nemunciți ca ratatul de Buscu Doru, Dinescu Mircea, Ciuvica, Pieleanu, Morsa Competenta… Fiecare pasăre pre limba ei piere… PSD? PNL? Bilete spre iad unde este viermele cel nedormit și scrasnirea dinților! Rade Morsa Slinoasa si transpirata cu 11 000 de Euro lunar bani publici? Vai mama lui, vai mama lui! Viermi eterni pe el…

 9. Diferenta dintre Gorbi si regina e ca primul i-a supravietuit propriului imperiului iar in cazul reginei, imperiul propriu nu-i va supravietui. E suficient sa vezi cine populeaza azi D.Str. nr 10. Vestitii cercetatorii britanici stiu deja. Ambele imperii si-au trait traiul si si-au mancat malaiu’. Asteptam cu interes urmatoarele „congrese” din US si UE. Putem doar spera ca nu vor fi cu „strigaturi” si focuri de artificii si vor muri linistite in patul lor inconjurate de familiile indoliate.

 10. Dl Cornel Nistorescu și Cotidianul ne dau „posibilitatea” ca să ne spunem oful! Ce ziariat minunat, ce redacție minunată! Balsam pentru suflet! Regina? O masă informa, pH neutru, sub care viermii planetei au „secerat” zeci de milioane de vieți! Domnule Dragă Nistorescu! O-MUL păcălește și inseala mereu, Dumnezeu NI-CIO-DA-TA! Regina? O analfabeta sub care au murit cu țărâna în gură milioane de oameni! Un putregai, un hoit care nu a oprit războaie, foamete, sărăcie! Lux la puterea plus infinit! A murit ca un vierme, când putea ca să aducă Pace, Bunăstare,
  v Iubire, Liniște! A ratat viața, mântuirea! Un oxiur în panoplia Lui Lucifer! Nimic nou….

 11. D-le Cornel Nistorescu! Domnule dragă! Proasta clasei a consumat resursele Planetei și a făcut ce? Masticație, deglutiție, Micțiune, Defecație… un organism biologic rudimentar! De Maica Tereza ați auzit? O formă primitivă ținută în viață de „transpirația” celor care muncesc a trecut prin viață ca rata prin apă! O babă decrepita care a trăit ca în rai iubită de idioți, needucați, …Munca? Sfânta muncă? Urăt coșmar..

 12. Printul Harry – Former Duke of Sussex – a Cedat, finalmente, la Insistentele Indecente ale Bulibasei PSD, blondul Ciolacu Marcel ( fost Patron de Alba/Neagra in Gara Buzau City ) si va fi Incoronat Rege in Garnizoana HermannStadt pentru a-i Oferi Oportunitatea sa-l Apostrofeze cu Toporul Imperial Britanic pe Parazitul Globalist Klaus Iohannis.
  Cohortele de Paraziti ai Regimului Fanariot Iohannis vor fi ReEducati prin Munca (in Limba Engleza) pe Santierele Patriei.
  BOBORU O CERE…

 13. Despre morți, numai de bine.
  Excepțiile de pe forum confirmă că ura e o boală psihică. Unde sunt moderatorii ? De ce consimte cotidianul ca defuncta regină, exemplu de demnitate, simbol plâns de un popor întreg, să fie batjocorit de Tică? ce datorii are cotidianul la acest vierme de Editat pe forum? De ce își bate joc de Cornel Nistorescu și textele lui?

 14. Singurul remediu pentru o realitate prost gestionată, este Adevărul. Adevărul este că a murit un secol de orori.

 15. Ba Editat intestinal! Sunt la 2 milimetri ca să dau faliment! Ai înțeles gunoi social? Ai înțeles? Salti pe ” spinarea mea” o roaba de bani, tu un ratat social, care mai ai două bășini și te duci la Lucifer! Oxiurule! Din munca și suferință mea te întrețin ca pe Veteranii de război! Să nu ai parte de banii mei în veci! Conservarea Energiei își spune cuvântul! Să ai parte de Entropie infinită ratatule social! TICĂ de la 20 47 o să am grijă de sufletul tău! Crede-ma! Joci ruleta rusească! Ești bugetar de lux pe suferinta mea? Sunt prostul tău? Oxiurule! Te înșeli profund! Banii nemunciți nu „aduce” fericirea, filixera pe vita de vie…

 16. Domnule Nistorescu, pana acum va respectam mult.
  sa nu ziceti ca sunteti regalist!!!
  bine, faptul ca sunteti cu Hohenzollern, asta se poate intelege, dar sa fiti si un fan Windsor, hmmm, s-ar zice ca lucrati la The Independent.
  va citesc totusi in continuare.

 17. capu’ lu doamna matale:
  -cornele
  in astia 2 ani juma,
  „covid”,
  a murit O PLANETA INTREAGA!

 18. bha daca boszggorii au 16 Nobel Prizes in historia lor, voua da ce nu va da voie alde tatarii basescu sa aveti si voi Nobeluri la historia voastra.

  daspre ce papadia mea „historie” carditi voi, ca voi cardit tot timpul la historie. Historia altora, ca la voi historie ioc.

  pwn ca voi naveti nevoie da historie, bhaaa, nici industrie, economie, autostrade etc papadia mea. Ca occidentu va loat napoi ca sclavi, ca da pa timpuri. Iar tataru basescu, e distribuitor de sclavi. Si „excellenta sa” romanu meu neamtu iohanu e kapo paste sclavi, la orice ora le trimite avioane cargo pline de sclavi, daca au nevoie. Fie ciuma, boli mortale, nu se uita romanu meu, ca totasa vindea copii romani strainilor, can era numa primar si dadea meditatii de dimineata pana seara.

 19. Trist este că cei din zile noastre nu mai pot face comparație. Noi am crescut în anii grei după război, părinții și bunici au trăit “resetarea” României interbelice și trecerea la experimentul comunism. Dar am trăit împreună și ne-am înțeles și iubit. Oamenii, țarani, muncitori funcționari aveau o ținută și o demnitate care astăzi a dispărut. Serbările de famile in case mici erau cu toții parinți, bunici, copii rude în jurul unei mese. Oficial se apela cu “tovarăse” dar tavarășii erau crescuți și educați incât aveau atitudine de domni. Cei din zile noastre ne apelăm cu domnule, doamnă, dar nu sutem atât de șterși, vulgari, burtoși, inculți incât nici tovărășitul nu-l avem. Moartea reginei lasă un gol de neînlocuit pentru cei s căror părinți erau apropiați de generația ei. Regina Elisabeta era contemporană, era apropiată de generația lui mama. Revedeam gesturi și modul cum se purta îmbătânită semăna.
  A fost odată România Mare și Dumbezeu ne va ajuta să mai fie.

 20. astrobalamuc Spune deschis ca vorbesti despre Rusia. De stalinism si comunism cu sute de milioane de victime. Sa nu uiti sa-i pui o coroana de flori putinului.

 21. Foamea sufletului……..Regina a trait pamanteste. A existat. Dumnezeul invocat de tine este doar o inventie. El nu are ce sa minta sau sa insele. Omul crestin si iubitor de nimic numit Dumnezeu a facut numai rau/ De la inchizitie, la arsul pe rug al intelectualilor. De la crime si violuri,la torturi in numele divinitatii din capul popilor. Asa ca,mai muta-ti moastele in alta parte ca nu mai tine.

 22. Cât de adevărat și de frumos ați spus, dle Nistorescu, vă face cinste! Dar vedeți cum cancerul (da, îndrăznesc s-o spun) capitalismului s-a extins, metastazat, mă rog, globalizat. Da, e clar, Putin e de vină!!?? Elisabeta II a avut cu adevărat purtări de regină, numai că cu o floare nu se face primăvară iar o iarnă, probabil nebună, ne bate la ușă. Parafrazând puțin pe Coșbuc: Din văzduh cumplita iarnă/cerne norii de zăzpadă/ sigur cei făr de prihană/ victime iar o să cadă!

 23. Useristule, regina doar a domnit! Ea nu a condus pe nimeni, doar familia sa atata timp cat unii din membrii acesteia i-au dat ascultare. Tot felul de inculti trasi pe sfoara de propaganda de doi bani ii atribuie reginei fapte pe care nu le-a facut. Mare ti-e gradina si multi natarai in ea!

 24. Felicitari Emile pentru comentariu! Mai exista inca romani scoliti si educati desi mai toti ghiolbanii scosi din bordeie si purtati fara mare folos prin scoli de fostul regim tot bolovani au ramas. Dar in obtuzitatea lor ereditara se cred atoatestiutori.

 25. Traiasca Charles al treilea! Un rege intzelept, modern in Albion.

 26. S-a încheiat secolul XX. Cade cortina.
  Începe secolul XXI. Când se termină filmul, se stinge lumina.

 27. Oxiurile au migrat din fundul lui Tică în bostanul de pe umeri,cu mâncărimi cu tot. Igiena personală lasă de dorit. Întoarce binoclul spre sufletul tău lipsă la apel. domnule, căci Unde oxiuri „nu e, nici Tică nu e” . dar Ceva dreptate are: Regina nu a dat concurs pe post și Anaful a evitat un conflict diplomatic. Astro-Gastro-bala mucii lui Tică au bătaie până în fasolea Imperiului Britanic. În pauză, se linge pe degete de oxiuri. Tică dă și la export, Bușcu râde și face pe mortul kon păpușoi. Pesedistii l-au pus acum pe Charles pe tron, mai mic decât cel cu oxiuri de Călărași. În loc să stea cu pensia lui specială, Charlie al englezilor vine să se milogească la Tică, să îi pună impozit pe comentariile neroade. Asta face Tică, da cu pietre în Pomul-Regină, cel cu roade. Pe Tică îl roade invidia. E singurul mod de a rodi oxiuri. Unde apă caldă nu e, Tică are mâncărimi.

 28. Scuze, comentaruil nu prea are legatura cu articolul. Pe glob a murit un suflet bogat veteran in functie dar in Romania se sting sufletele pe banda rulanta din cauza conditiilor precare in care sunt mentinute ca nivel de trai! Observam ca toto din politica di guvern chiar si plavanul lenes, caina si plang pe umarul cetatenilor ca trebuie sa se faca, sa se dreaga, dar cine sa faca daca ei sunt in functiile guvernamentale si conducerea tarii? Tot clampanesc ca in europa e la fel, doar ca preturi si nu din toate punctele de vedere si nu in orice tara asa cum vor ei sa se inteleaga! Mint de ingheata orice, leprele naibii, am mai scris despre asta! In tarile civilizate:
  1. inca din decembrie se trimite e-mail sau sms cu cresterea salariului sau a pensiei cu procentul inflationista al anului incepand cu 1 ianuarie anul urmator(de pe un an pe altul si nu dupa 2-3 ani),
  2. In finctie de domeniu anual li se mareste salariul cu un procent bunicel pentru a mentine nivelul de trai decent cat si economia in functiune, fiecare categorie are programata cresterea salariala intro anumita luna din an, nu toti odata ex:
  – invatamant, salariile cresc in septembrie sau octombrie chiar binisor,

 29. Completare:
  -in comert, la inceputul fiecarui an in functie de procentul incasarilor dar pentru ca economia lucreaza impreuna cu cetatenii consumatori, salariul creste bine si aici,
  – sanatate, negociere anual sau la 2 ani la stat dar la privat sunt alte criterii,
  – in constructii, la fel si nu numai,
  – la pensii, cresc pensiile obligatoriu cu procentul stabilit prin lege fara nicio amanare! Atentie: toti cetatenii, in afara de lenesii cersetori de ajutor de la stat care intra in alta categorie, primesc obligatoriu informatia in decembrie privind cresterea salariului cu procentul inflatiei indiferent de domeniul de activitate si de forma stat sau privat, si incepand cu ianuarie urmator, salariul e crescut cu acel procent! De ce nu scot o vorba despre acest aspect leprele mincinoase din Romania? De ce nu se face la fel si in Romania? Muieri in izmene si chiloti cu „poshap” inclusiv in creier, poate ca si demnitatea sau onoarea fiecaruia e tot pe baza de „poshap” doar in politica romaneasca!

 30. Familia regala ”Windsor” este de fapt o familie germana turingiana avand adevaratul nume Saxe-Coburg Gotha. Aceasta familie a aparut in secolul 19 in vecinatatea orasului Frankfurt. Din ea provin regi din diferite tari europeene. Toti isi vor schimba numele, cand tebuie chiar si religia, pentru a fi acceptati mai usor de ”supusi”. In tarile unde familia nu a dat direct regi, a furnizat regine altori germani, cum ar fi familia Hohenzollern, din aceasta familie o ramura saraca ajungand regi in Romania. Ca si o coincidenta, in Frankfurt o alta familie, Rothschild se afirma la mijlocul secolului 18, si devine cea mai importanta forta financiara mondiala mai tarziu, in secolul 19, in timpul razboialor napoleonice, si in perioada in care, 20 de km mai departe de Frankfurt, este numit primul duce Saxe-Coburg Gotha. Ne amintim ca in secolul 19 adevarata nobilime dispare scapatata si burghezii imbogatiti isi cumpara titluri. Bineinteles, in acest caz este vorba doar de o coincidenta.

 31. A mai trecut un sec ol. Toate trec, pana și amintirea celor care se considera dumnezei sau aleșii Lui.
  PS. Noi am trecut prin comunism. Ea a trecut, eleganta, cu coroana pe cap prin privilegii. A trecut, pentru mulți, un secol de durere și pentru ea unul de bunătate răsfățată. A mai trecut o caleasca cu Nicu, Elena si regina în ea.A trecut ca să ne arate ca totul e spoiala și goana după vânt. A murit un secol. Mătușa mea a murit la 105 ani. Și și ea a avut secolul ei. Un secol pe care l-a trecut numai cu Dumnezeu în suflet. A murit senina,convinsa ca a trăit atat de mult pentru ca asa a vrut Dumnezeu.

 32. l-au pus pa nistorescu sa faca propaganda
  pentru casa regala Duda
  (prin starnirea populista a emotiei;
  -mah cornele:
  ai avea ceva de invatzat de la mona segall!)

 33. Am cunoscut la mare un băiat din Slobozia, cu seminar teologic, angajat militar pe pe fregata românească! A fost la Tripoli, americanii tocmai bombardasera un spital de copii, 54 de copii morți, a văzut intestine în copaci și capete de copii în colbul desertului! Iadul lui Dante, Pistol cu apă! A plâns un an! America și Anglia trebuiau șterse de pe Planetă! Televiziunile au comentat?Regina a luat „atitudine”? Aud? Aud? Aud? Masonii de grad 33 conduc Lumea, Băncile, Media, Viața și Sufletele Noastre! Și preotul de pe navă miruia soldații români! Te apuca scarba, voma, disperarea. Intestine de copii în copaci, capete de copii în nisip… dl Nistorescu știe? Cine să îl informeze? Papa Pius al 6-lea? O babă analfabeta a luat atitudine, A-TI-TU-DI-NE?. Masticație, Deglutiție, Micțiune, Defecație ca la organismele biologice inferioare! 200 000 de copii irakieni răpuși de boală că așa a vrut Madeline Albright? Bombe chimice în Iraq? Baba decrepita a luat atitudine, A-TI-TU-DI-NE? Sa latri la TV că „ceva”nu e în regulă, măcar atât puteai că să faci! Vorba seminaristului! Iadul este pe pământ, acum, aici, pretutindeni… Intestine de copii în copaci la Tripoli și în America la Las Vegas luminile nu se sting niciodată! Vine Judgement Day, vine și cu ce pedeapsă! Vine clipa judecății Divine…

 34. Marea Britanie este demult in zona „grobienilor……..”,si va ramane asa pentru ca regele nu are putere politica! MB se va scufunda sub prostia lui Liz, spre beneficiul american!!

 35. Adrian Năstase se bătea cu Dan Ioan Popescu care să taie „primul” Combinatul de Oțeluri Speciale TÂRGOVIȘTE! Generația tânără de pe margine a văzut și a băgat la cap! Rezultatul? O nouă generație de Lepre, de vânzători de țară, de resurse…Frații Muraru, Bogdan Aurescu, Prisca de la PNL, Rareș Bogdan, Diana Tușă…. Cred că nepoții copiilor noștri, „abia” dacă vor trăi după principii de moralitate..,,.În rest, cretinism politic, idioți irecuperabili, mită, corupție. descompunere!!!

 36. A murit un om care a lasat impresia ca protejeaza si apara orice cetatean de orice, furandu-i increderea si la ira actuala ramane destabilizat si nesigur pe sine! Asta e crunta naivitate! Toti trebuie obligatoriu, indiferent un ce tara traim, ca suntem niste piese care sunt folosite in orice actiune economica si politica, totul e ca o organizatie care controleaza pas cu pas sa fie la carna si pazelul e perfect dara sa stim! De doua zile traim o infecta manipulare, pentru ca asta s-a indus ani si ani! Trebuie sa intelegeti toti: un om nu poate misca o economie cum o economie sau afacere, nu poate functiona fara munca si incasari! Cum ati crede voi ca babeta m.b. a ajutat sa mearga romanii la studii sau serviciu in tara lor? Oameni buni, e o minciuna crasa! Daca scolile nu au elevi si se vor sa ramana pe piata, nu cumva deschide portile obligatoriu spre alti elevi din alte tari tot pentru functionarea statului si economiei? La fel si locurile de munca: daca a imbatramit populatia si e pensionata, neavand muncitori pentru continuarea fluxului functionarii, nu cumva au deschis portile pentru angajatii din alte tari, tot ca sa functioneze statul si economia? E fluxul normal si legal pentru o tara stabila cu pretentii reale de respect! Faceti dracului paralela intre Romania haznaua politica infecta si m.b., voi cei care ati mai iesit cu ochii deschisi in strainatate! Sunt enorm de multe manipulari la vedere, minciuni crase scoase la vedere fara sa isi dea seama latraii pupatori de cururi in prim plan.

 37. Am fost în Slobozia! Vremuri demult apuse! La E14 vindea o soră a tatălui meu! Acolo, la Industria Locală, era șefă mama Magraonului Buzat Mircea Dinescu și tatăl dânsului tot acolo era mecanic! Viață dulce, tare dulce în familia Magraonului Buzat! Eu veneam de la Călărași ca să iau ulei și zahăr de la E14. Mi-am adus aminte si de anii 90! Doru Buscu adică Doruleț, Liviu Mihaiu! Buscu Doru un escroc de Talie Mondială, vierme ca calitate morală, Liviu Mihaiu înecat în alcool și tutun, zici că are 1800 de ani, contemporan cu Tutankamon, de aceiași calitate morală „îndoielnică”…Infundati în alcool, tutun, mediocritate, lesbianism politic! Fiecare trăiește după „Facultăți” cum bine zicea Cocosila în Poiana lui Iocan. La 2( doua) miliarde de Kilometri de muncă, Sfânta Muncă…

 38. Toasu’ gradat Nistorescu, asasinarea Printesei Diana a fost girata de regina?

 39. Ma închin cu limba de Bolta Palatină! Părere de la ora 9.11 gândește! Vă dați seama? Această persoană GAN-DES-TE! Nota 1 miliard cu cunună de Lauri! În rest Dumnezeu cu mila! Păi ce? Popescu Piedone, Vanghelie nu au fost votați de Ei? Mă uit pe postările! Eternul idiot care mă mușcă de cur, naivi cu megatona în rest! Pun pariu că Popescu Piedone junior iese primar din primul tur cu 99%. Nu trebuie să ia parandaratul de 20% din contractele semnate de Popescu Piedone Senior? Rămâne vaca nemulsa în grajd? Prostie la plus infinit în Romanica! Persoană din spatele pseudonimului „parere” nota 10. Violatorul de 2 fete Gelu Vișan la Realitatea Plus Gunoi plângea că a murit Regina! Ăsta e vector Media? Ratatul ăsta? Cu o latrina de Particulară făcută la 55 de ani? Fără cuvinte…

 40. Dl C Nistorescu spune „a fost Regina care a impus lumii politice respect și raportări morale.”
  Eu nu as putea avea cuvinte mai potrivite. Imi place mult poza aleasa pentru articol.
  Mi-o amintesc cu o zi inainte, mica, cu acelas zambet, dand mana viitorului PM al Angliei.
  Ii multumesc pentru imaginile superbe si autentice de care m-am bucurat in timp. Tinutele, palariile…Ce lume!
  Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

 41. TICA , respect pt. comentariul de la 19,38 ! Adevaruri infricosatoare !

  Acei oameni ( romani ) au savirsit o crima asupra Romaniei . Si o savirsesc in continuare , sunt printre noi . Crima fara pedeapsa !

 42. „Odată cu Regina nu se încheie o epocă, ci începe să dispară până și amintirea acelei epoci.
  Va mai avea parte de liderii de odinioară o Europă care, din rațiuni așa-zis progresiste, își epurează istoria de figurile cele mai marcante?
  Cine va conduce Europa prin criza ce urmează și ”resetarea” ce va veni?
  Vor mai exista lideri care să conceapă echilibrul puterilor ce a adus prosperitatea ultimelor decenii?” Calin Marchevici

 43. Pentru Ticu Usari. Aveti dreptate domnule, monarhul domneste, nu guverneaza! In monarhiile constitutionale puterea este a primului ministru! Razboiul din Irak a pornit datorita minciunilor debitate de presedintele SUA George Bush jr.si primul ministru al Marii Britanii, Tony Blair, care au afirmat ca Irakul detine arme de nimicire in masa!T Aceste minciuni au fost folosite ca pretexte pentru invadarea Irakului de catre SUA ( 192.000 militari ) , Marea Britanie ( 45.000 militari ), Australia si….Polonia! Razboiul a produs peste 1.000.000 morti si 3,3 milioane de refugiati si a fost ” aprobat ” de ONU! In final nu au fost gasite arme de nimicire in masa! Cica Irakul a fost ” democratizat” ! Aiurea, vedeti ce se intimpla astazi in Irak! Curat-murdar ” democratie ” tip America, unde democratia este sublima, mininata, dar…..lispeste cu desavirsire! Exemplu tipic este partidul asa zis ” democrat”…dar nici cu ceilalti nu imi este rusine.

 44. Pe cei care se „dau in stamba” cum zice romanul la acest articol la fel si la celelalte ii caracterizeaza cuvintele lui Nicusor Dan care sustine ca trebuie sa tina bebelusul in frig ca sa manance mai putin. Asta este viziunea voastra progresista despre devenirea lumii.

 45. Doamna Core! Prin postările dvs îmi confirmați ceea ce sufletul meu, bunul meu simț, caracterul uman, trage semnale de alarmă! Ați „fost” și „sunteți” o bugetară răsfățată! Ați încasat bani de la Buget cu BAS-CU-LAN-TA, cu roaba Ați cărat bani „nemunciți” ” netranspirati” , aveți sudoare zero la travaliul numit Muncă și la colțul de pâine! Aveți convingerea că întrați în RAI după ce corpul dvs întra în descompunere, mirosuri insuportabile? Ce ați dat României? Cu ce ați fost bună la bunăstarea României? Ați mâncat, defecat, mictionat și atât? Ați profitat de legile jegoase ale Securiștilor care au împușcat în cap mii de oameni la Revoluție? Doamna Core! Dacă peste o secundă muriți nu sunteți în „loc de verdeață” Sunteți o mare NAIVĂ ca marele bazin electoral PSD! Râdeți de mine? Vă bag in Fizică cuantică de Vă fac Mucii Hațuri! Nu banii de pe card( bani nemunciți) Vă salvează sufletul! Sunteți NAIVA planetei! Participați la propriul dvs suflet „nemănuit”…

 46. Cine sare din baie să-l laude pe țică? Alter ego-ul său , conu Jorj, dar putea semna Darius sau „astrolabă” tristă, adică însuși Tică, Sfântul pogorât printre noi să
  ne arate calea spre balamuc.
  Semnătura Charlie este in concediu, cu naș de cununie. Adică același Tică -recte Astrobalamuci pă chept.

 47. Pentru bunii mei prieteni, Tică și Charlie. Putem fi o clipa naivi? Putem uita pentru putin durerile noastre?

  Astazi, 10 septembrie 2022, se fac 150 de ani de cand secera mortii l-a ajuns pe crăișorul munților.
  A lasat un crez:

  „Unicul dor al vieţii mele e să-mi văd Naţiunea mea fericită, pentru care după puteri am şi lucrat până acuma, durere fără mult succes, ba tocma acuma cu întristare văd, că speranţele mele şi jertfa adusă se prefac în nimica. Nu ştiu câte zile mai pot avea; un fel de presimţire îmi pare că mi-ar spune că viitorul este nesigur. Voiesc dar şi hotărât dispun, ca după moartea mea, toată averea mea mişcătoare şi nemişcătoare să treacă în folosul naţiunii, pentru ajutor la înfiinţarea unei academii de drepturi; tare crezând că luptătorii cu arma legii vor putea scoate drepturile naţiunii mele”.
  20 decembrie 1850.

  Se mai nasc astfel de oameni care sa spuna „Unicul dor al vieţii mele e să-mi văd Naţiunea mea fericită”?

 48. D-le Nistorescu! După război Germania muncea și Regina chefuia! Ați fost în Dresda? 250 000 de oameni arși de vii de bombe cu fosfor în ianuarie 1945? Un oraș „neimportant” în ecuația războiului…Și Regina râdea! Cu 200 000 de copii irakieni morți din fașă Regina râdea! Cât o costa ca să spună la TV de Holocaustul Irakian? Numai ala Evreiesc e valabil? 200 000 de copii uciși? Dle Nistorescu! Este Iadul pe pământ? Maica Tereza între leproși la Calcutta și Regina bese, mănâncă și cacă? Unde este Umanitatea? Unde este lacrima Umanității?

 49. „Societatea mondială a ajuns la scindare, societățile sunt brăzdate de scindări, țările ridică ziduri, garduri și bariere. Dezbaterea este stagnantă, inclusiv în ceea ce privește lămurirea asupra societății în care s-a intrat și a riscurilor de adâncire a faliilor.” Andrei Marga
  As zice, dialogul surzilor, fiecare cu adevarul lui.

 50. Doru Buscu! Știu că citești Cotidianul stralucitului ziarist Cornel Nistorescu! Știu că postezi ca femeia de la țară cu capul acoperit! Moșule! Moșule! Știi de ce îmi provoci scârbă, voma, ură! Ba decrepitule, bă decrepitule! Ai dat la Veceul Public Sufletele Noastre, Năzuințele Noastre, Sufletele Noastre Pure și Nepangarite! TU cap de cal, escroc ca Magraonul Buzat de Dinescu Mircea, ați fost de partea Frontului Salvării Naționale, PDSR, PSD! Ați mictionat, ați urinat, ați ejaculat pe Sufletele noastre! V-ați făcut milionari în Euro pe „speranțele noastre”! Buscu Doru! In ochii mei ești un CRIMINAL de SPERANTE! Ești un jeg uman cu Magraonul Buzat de Dinescu Mircea! Cotidianul și Cornel Nistorescu sunt zei, zei Ba analfabetule fața de veceul Cațavencu.

 51. Imperiul britanic, in frunte cu oricare dintre regi, a sustinut constant pe hasburgi si unguri, pina la primul razboi mondial. Emigratia maghiara si chiar hortisti inraiti, au si au avut usi deschise permanent la liderii britanici si la cei din USA si Canada. Asa ca. mai usor cu regina.., in mintea unora, care nu stiu istorie!!

 52. Boul rămâne bou, doar că știe scriecivantul „muuuuuu”, il postează între două escare date cu alifie din rădăcină de gard.Oxiurile îl chinuie,
  vomitatul e ca un sughiț, înainte de Ignat. De ce ne ceartă pe toți? Pentru că îi pute România, pentru că nu se deplasează decât în căruciorul de butelii dotat cu erecție ca F17. CUM să nu dea faliment dacă stă ca milogul la cerșit pe forum, să se înjure cu cine îl bagă în seamă. Așadar, cine se uită la Tică, vede Infernul. Un vizionar ateu ce batjocorește morții și vii de-a valma. Nu are oprelisti. Rușine, suflet, nimic. E sărac lipit, creier nemobilat, fără sentulete în magiunul diform și carepute a veceu de pe autostradă.
  Are treabă cu sufletul altora, de al său, nu, el știe că nu are suflet. Tocmai la el s-a terminat mintea, sufletele, compasiunea și respectul Nici măcar pe sine nu se respectă, dar își permite sa atace Biserica, să blasfemieze orice simbol, conflicte care, în mintea lui de câine vagabont prin viață, îi poate aduce notorietate. De fapt, în fuga lui, se aud tinichele, legate de coada jerpelită.

 53. Adevaratii regi si regine sunt pensionarii nostri care au construit barage, termocentrale si reactoare nucleare. Cu toate acestea, reginele noastre vor muri de frig si de foame iarna asta. De ce cand tara este bogata? Din cauza guvernantilor romani care sunt hoti prosti pentru ca mai mult distrug decat fura. Haideti sa iesim in strada pe 2 octombrie 2022. In acest moment istoric nu mai conteaza apartenenta noastra politica sau non-apartenenta politica! Productia de energie trebuie nationalizata pentru a ne salva parintii si copii. Nu mai este timp de comentarii oameni buni si frumosi! Este timpul trezirii ca la Timisoara in 1989 cand romanii strigau: „Ne e foame! Ne e frig!”

 54. Înainte de bombardamentul asupra orașului Dresda cine a bombardat Londra cu V1 și V2? pinguinii sau Hitler? Cine aconsimtit prin tăcere la nazism, cine a omorit în lagăre copii, femei, bătrâni, persoane cu dizabilități? De ce nu plângi, analfabetule, pentru copiii omorâți de rachetele cu fragmentatie rusești în ukraina? Cine a bombardat spitale, scoli, cine a săpat gropi comune, Regina Elisabeta, castravete cu mintea creață?

 55. Cornel, am văzut englezoaice, in Grecia, Spania, Mexic, Republica Dominicana, “moarte de beție”, pline de voma, căzute pe trotuare și străzi. M-am îngrozit. Supusele “Elisavetei”, in coma alcoolica, arătau, fără sa le pese, partea feminină a gloriei imperialiste, mânjită de materii fecale. Am vizionat, astăzi, de Sfânta Maria, imaginile cu aceste scursuri, din “vacantele” mele. Numărul lor este de 58. Puțin, mult, dar foarte scârbos. Când analizezi un secol, trebuie sa ții cont și de realitatea crunta, a vieții din acea epoca. Sa ții cont și de crimele englezilor in toată lumea. Și de copii ucisi in Canada, 2500 de copii de “indieni” și 5800 de femei de indieni care dispar anual. Tine cont și de faptele Reginei Victoria, care a trimis in Canada, trei sute de mii de copii din Anglia, sclavi pentru colonizatorii englezi. Jumătate din acest număr au fost aruncați in ocean. Cealaltă jumătate au murit ca sclavi. Vai, a murit Regina ! Vai, au murit trei sute de mii de copii in Irak, sub domnia ei. Niciun cuvânt, niciun regret. Cea mai scârboasă nație de pe pământ, după ucrainieni, este cea cu”vaca nebuna”. Secolul nu a murit, continua, intr-o veselie nebuna, cu alte crime “Made in England”.

 56. Regina Elisabeta, exemplu de demnitate, respect față de instituții , echilibri și simțul datoriei în îndeplinirea obligațiilor casei Regale.
  A trăit în cinste și onoare, iubită de supuși,iar ea nu a făcut rabat de la rigorile stricte, moștenite de secole. A domnit peste oameni ddculori, etnii și religii diferite, peste 2 miliarde de supuși așadar, Tică, acest James B(l) ond cu oxiuri, se ceartă, vorba vine, cu „drag de Anglia”, o blasfemiaza nerușinat,ca un misogin pervers, „Orbitor” de zevzsc, rasist cu pexegree. Are treabă cu umbrele „Buzatului”, catavencii, cu cine îl baga în zeamă, ca în seamă, nimeni. Ghicește cineva de ce este disperat Tică, să capete notorietate, fie și negativă, cât mai negativă?

 57. Azi, Cabinetul Marii Britanii, ajurat loialitate noului Rege și urmașilor săi. Știe cineva cazuri de corupție ale miniștrilor din Anglia și țările ce recunosc umbrela Casei Regale din Anglia?

 58. regina elisabeta, o tziganca stramba, a lasat barbati in pkielea goala sa fuga din palat pa lant de cearceafuri albe.

  an concluzie, regina elisabeta, suje pla ca mos gerila.

 59. Stralucitul ziarist dl Cornel Nistorescu știe că a fost pe Terra un om, Doctorul Pesamosca? Știe că putea „ca” să fie Miliardar în Euro și a murit Sărac? Ce părere aveți dle Jurnalist? Doctorul Pesamosca cu 50 000 de copii salvati de la moarte versus Madeline Albright cu 200 000 de copii irakieni la doi metri și Regina râdea, se hlizea? 200 000 de îngeri și Regina trăgea Editat? Unde este adevărul? Ce desparte o ființă U-MA-NA de animalitate, de infern, de iad? Vorbe dulci? O armată de slugi, de idioți care fug de muncă precum Dracul de tămâie?

 60. Comentez deocamdata doar titlul articolului Dlui Nistorescu care astfel, prin geniala formulare, isi spala o gramada din pacatele analitice din trecutul recent, pacate comise sub influenta unor sfatuitori falsi…Ma refer in special la cei doi PROFI ai materialismului dialectic si istoric, Andrei Marga si Adrian Severin…Frumusetea e ca simultan repara daunele provocate pe aceeasi tema, trecerea in nefiinta a celui mai reprezentativ simbol al MONARHIEI ca institutie universala, Regina Elisabeta a II-a, de catre cativa redactori in frunte cu nea Marchievici…Dl Nistorescu pare ca a inteles un adevar fundamental, nu poti sa te declari „om de dreapta” proferand lozinci marxist/bolsevice, chiar fiind rezultatul nefericit al unor simple „reflexe”…Repet, inca nu am citit articolul, urmand ca dupa ce voi gasi timp sa ma exprim! In alta ordine de idei se pare ca lovitura administrata
  HAITELOR reunite humoroid-tomline ale Securitatii ceausiste in persoana ultimei CLONE „Balamucul astral” a fost zdrobitoare…
  Creatura/Hidra s-a autodemascat ca fiind exact reunirea personajelor listate de mine, clone care de ani de zile incearca sa ma dinamiteze folosind aceleasi „explozibile” iesite din uz…

 61. Canadianul fătat în Baragan, are viziuni, fantasme și umori, urăște temeinic, dar dă cu bățul în baltă non stop. Vrea să-l bage în seamă Bușcu, basca circa doua miliarde sesupusi ai monarhiei britanice. Și dece nu, are țertificat de avarie severă, bietul de el. Bine că pesedeii și piedonii, plus padele, batistutele și băsăiii nu au un Tică defect în Regat, nici măcar un rebut cacharlie Unicul. Ei au Charles. Totuși, ce are cu morții și femeile? Cum ce? Unii nu îi pot rupe urechile, iar femeile i se par slabe. Defapt, le este scârbă de el, Editat misogin, călare pe mătură în doi timpi și tracțiune balegoasă.

 62. Charlie, tu ești Împăratul Muștelor. E grea meseria asta, Charlie? Ai grijă la centura de castitate să nu facă „buuuuum”, să nu-ți împrăștie cojile de ouă seci sparte.
  Grijă mare la „Cel Instruit de Tzukal” , Charlie, adică la „Regina Consoarta, nebunilor! Oricum, dacă dispare Tică, cine mai semnează” Charlie „?

 63. Citirea articolului mi-a demonstrat ca nea Cornel ramane ETERNUL nea Cornel, umbra palida a Dlui Nistorescu!!! Cat de tampiti ne poate crede incat sa ne manipuleze in halul asta folosind metafore in cascada de genul „caderea definitiva a cortinei”!? I-ar place omului care se da de „dreapta” nea Cornel ca asupra institutiilor monarhice sa cada definitiv cortina, dar viitorul o sa-i aplice o…”sanctiune” usturatoare fiind al STATELOR NATIONALE si al MONARHIILOR CONSTITUTIONALE care au asigurat existenta peste secole si GENOCIDE marxist/bolsevice a respectivelor state nationale!!! Cat de cinic poti fi sa lauzi, pe drept, neexistand alta varianta, acest simbol institutional care a fost si a ramas Regina Elisabeta a II-a, doar pentru a pune „cruce” MONARHIEI ca INSTITUTIE cu caracter universal? Constient fiind de calitatea PLEBEILOR pe mana carora vom ajunge/am ajuns? HARTIA DE TURNESOL nu se dezminte, toti AGENTII SOVIETICI de pe forum, care mai de care mai Tica-los scapat din Balamucul astral al lui rene/marius/humoroid/core Rollasonata ileana/marin/gelu doru popescu FARA Dumnezeu si FARA PATRIE/Yahweh/Salvamar/JOS PATRIA/etc demascandu-se din nou, ca de fiecare data cand e pe tapet o chestiune interpretabila ideologic marxist-leninist…

 64. Am o așa tristețe în suflet, mare tristețe! De luni la muncă, sunat neincasatii, vaicareli, înjurături, plătit la ANAF, verificat cauciucuri de iarna, dacă Multimetrul digital are baterii, spălat salopete, casca de protecție! Am sufletul sfâșiat, scârbă de muncă, întrețin 1 miliard de paraziți,întrețin 1 miliard de Gunoaie Sociale care scuipă pe sufletul meu! Dumnezeu îmi este martor că dacă murea mamă devreme(tata a murit la 56 de ani inecat), emigram din această Mare, Mare infecție numită România! Salopete murdare, condus 800 de Km, ma infior…Sunt așa de trist cum nu am fost în viață mea! Apostolul Andrei a venit acum 2000 de ani și a mers 2150 de Km ca să ne crestineze! Minunat Apostol! Doru Buscu cu 55 000 de Euro lunar mă disprețuiește! Dorule! Moșule! Ca caracter eu sunt eu fața de tine? Sunt la ani lumină fața de sufletul tau , suflet dat lui Lucifer! NU mai știi o diagrama de Momente, jumulesti
  Bugetul Public ca Jefuitorii de Cadavre. Scuip pe banul „nemuncit”, după ce crăp banii nemuncitii îmi atârnă ca plumbul de pleoape!Am o așa tristețe în suflet! Câți în România ca „impostorul” de Buscu Doru, Câți ca ratatul ăsta…Tristețe în suflet și de luni la muncă ca ( cacofonie binevenită) să întrețin aparatul bugetar Imens! Viermi la cub! Tristețe în suflet, nisip uscat…

 65. TARAMUL nostru de obarsie, cel nord dunarean, poarta NUMELE de ROMANIA. De la Auxentiu de Durostorum/383 AD.
  Raligia noastra este cea a lui EL cel URANIC (cel care a GERNERAT cerurile si Pamantu/Geneza 1). Religie ca a fost propavaduita, pe acest TARAM, la geto-daci de catre Apostolul Andrei/50 AD. Religie care a fost adoptata, in rit BIZANTIN, de la Constantin Dacul/325 AD. Religie devenita, dupa 1054 AD, crestin-ortodoxa.
  Religie in care Crezul Domnului a ramas neschimbat si netradus de la Conciliul de la Niceea/325 AD.
  Crezul in limba noastra, cea de sorginte geto-dacica (PIE pre-LATINA de tip SATEM). Cea straveche, de tip SATEM, precum celelalte limbi traco-balcanice. Cele PIE de tip SATEM de pe la anii 3000 BC.
  Bufonule … care este tara ta de obarsie? Ca vorbest DOAR despre neamuri slavice estice si politicile lor!
  Bufonule … care este religia ta si a neamului tau? Ca vorbesti doar despre religii desertice si desartice!
  ASTEPTAM cu mult INTERES raspunsurile „bufonului” privind tara sa de obarsie precum si religia neamul sau !
  Pana atunci … NU VOM CREDE chiar NIMIC din ceea ce „propavaduieste FALS” bufonul… pe acest TARAM stravechi al NOSTRU, al celor ROMANI de OBARSIE!

 66. Astăzi se împlinesc 150 de ani de la moartea celui ce a fost Avram Iancu.
  Presa scrisă, televiziunile, radiourile şi internetul vuiesc pe tema morţii… reginei Elisabeta II.
  C-aşa-i românu’, patriot britanic nevoie mare.

 67. ioti sa, ce face regina

  ‘CERTAINLY SOMETHING EVERYDAY’ ?️AT BUCKINGHAM PALACE
  2u5CEF0BoVOs/oediv/moc.etuhctib.www//:sptth

 68. În comentariul d-lui Cornel Nistorescu apare frază „bun simț”. Este de bun simț ca să ataci Jugoslavia de Paște, este de bun simț ca să moară 200 000 de mii de copii irakieni din semnătura unei Bivolițe Africane (Madeline Albright) care a scăpat la „mustață” de Holocaust? Ce este moartea unei ființe umane? O tragedie! Dar a 200 000 de copii? Nu mai zic nimic! Masonii în grad 33 ne dirijează Viață, Sufletele…Regina? O masă proteica, total analfabeta cu 1000 de slugi! Se nasc mai mulți copii în Diaspora decât în România! Le pasă la Frații Muraru, Bogdan Aurescu? O țară putred de coruptă, Total Antisemita! Jos Ortodoxismul, sus Frații Muraru și cu Bogdan Aurescu!

 69. Romanian MEP Cristian Terhes takes Moderna and Pfizer
  /2jjkWG7IiPp0/oediv/moc.etuhctib.www//:sptth
  /2u5CEF0BoVOs/oediv/moc.etuhctib.www//:sptth

 70. Bufonule … care este tara ta de obârșie? Ca vorbești DOAR despre neamuri strainesti si politicile lor! Nu poți fi român deoarece nu stimezi spiritualitatea românească. Nu iubești
  și nici macar nu respecti poporul cel românesc, istoria cea românească, cultura cea românească.
  Bufonule … care este religia ta si a neamului tau? Ca vorbesti doar despre religii desertice si desartice! Nu ești de religie de rit Bizantin (creștin-ortodoxa) deoarece nu îl respecti pe EL/ELOHIM cel URANIC si GENEZA sa a cerurilor si a Pamantului. Deoarece nu iubești Universul Extragalactic, știință si cunoaşterea umană despre LUME. Nu îl iubești pe Domnul Isus, deoarece nu iubești lumea si oamenii.
  ASTEPTAM cu mult INTERES raspunsurile „bufonului” privind tara sa de obarsie precum si religia neamul sau !
  Pana atunci … NU VOM CREDE chiar NIMIC din ceea ce „propavaduieste FALS” bufonul… pe acest TARAM stravechi al NOSTRU, al celor ROMANI de OBARSIE!

 71. Postaci betivi, scriu aiurea, in aburii alcoolului, fără gramatica. Toți se ascund sub nume false, inventate de ei in spitale de nebuni. Editat de doi lei, analfabeți săraci si cu duhul si cu trupul. Niște neputincioși, plini de rahatul din fundul curtii. Cine sunteți voi, Editat limbistilor, care faceți umbra boregilor cu alcool ieftin din pufoaica. Ce studii aveți, de va dați “telectuali” si a toate știutori ? Mâncați Editat la greu, de va sparge burta de bere ieftină, din banii furați de la bancomate. Tuciurii, adică cu “circulație sangvina” de India sau Pakistan. Belciuge de la caprele de pe centura.

 72. La sfârșitul WW 1, când Anglia se pregătea să semneze capitularea, consilierul evreu al președintelui SUA a luat legătura cu un alt consilier coleg cu el din anturajul conducerii Marii Britanii și i-a sfătuit să nu capituleze deoarece America va intra în război de partea lor și vor învinge.
  Condiția : Palestina, aflată sub protectorat englez să revină SUA.
  În al 2 WW SUA au intrat, tot spre sfârșit și cu mari eforturi ( vezi Porth Arthur)de a-i lămuri pe americani că vor lupta împotriva Germaniei , cu care SUA era în relații foarte bune, dar și nemții cu americanii, ca cetățeni, cu condiția ca după victorie să fie recunoscut statul Israel.

  Acum , prin ce vrea să fie acest conflict UA- Rusia, dar de fapt SUA plus UE -Rusia , posibil un 3 WW, oare ce condiții se vor pune și ce planuri globaliste se mai clocesc ?!

 73. „isi spala o gramada din pacatele analitice din trecutul recent, pacate comise sub influenta unor sfatuitori falsi…Ma refer in special la cei doi PROFI ai materialismului dialectic si istoric, Andrei Marga si Adrian Severin…” (Charlie)

  Un succes imens al Medicinei Romanesti, o trepanare reusita ? Sau vorbeste autorul pacalit prin tastele slugii ?

 74. „La stingerea privirii sale”! E toată istoria întregului secol. E doar un început de frază. Istoric. Mă i clin, Maestre!

 75. @Charlie
  -poate ai inteles gresit:
  lepre bolshevice exista in orice neam,
  la unii mai ales CU PREPONDERENTA!

 76. Domnule Constatin Radulescu, toate comentariile sunt bune, foarte bune, geniale si uneori pitoresti. Este un dialog. Ce rost are gramatica intr-un suflet pervertit?!? De ce insultati? Pana la urma si nebunii din spitale sunt oameni. Avem propriul spirit critic si propriul discernamant ca sa putem asculta pe toata lumea. In fundul curtii facem exact ce vrea Ursula, suntem pro-mediu, ecologisti. Daca sunteti prea sensibil sa traiti intr-o lume reala, va invit in Canada in care Trudeau da ajutor financiar pentru moartea asistata a tuturor sensibilor, pana si a saracilor lipsiti de „demnitate”, a celor fara speranta pentru ca nu au Dumnezeu…Vedeti dumneavoastra, nu saracia sau lipsa scolaritatii (stapanirea gramaticii) este degradanta! Degradanta este viata fara Dumnezeu.

 77. Dle Nistorescu, este un serial pe Netflix despre casa regala…40 de episoade…nu stiu cum a putut sa apara, dar e foarte educativ…monarhia britanica este cea mai rapace casa regala din istorie….niste indivizi fara Dzeu care au inrobit, distrus si jefuit sistematic zeci de popoare….bateti cimpii big time…se poate sa fiti asa naiv?…nu cred…

 78. Am fost „încă” de mic un cititor „avid” de literatură SF de calitate! Haiti Toiti, Regii Nisipurilor cele mai bune scrieri din Istorie! Ce am învățat? Bună întrebare! Omul se „osandeste” pe propria mâna( fiecare pasăre pre limba ei piere) și se mânuiește cu ajutorul Divinității( Dumnezeu, Iisus Hristos, Fecioara Maria, îngerii etc, plus faptele tale bune). Să știți dragi cititori că si „inactivitatea” pământeana te osandeste! I.V Stalin spunea că moartea unui om e o tragedie, moartea a milioane de oameni e o simplă cifră statistică! Londra? City? Masonii în grad 33? Un sfert de Milion de copii din Iraq la 2(doi) metri? Dragă dle Nistorescu! Am făcut Fizică Atomică cu Cilea Marin și nu SNSPA cu abjectia analfabeta Marius Pieleanu! Regina? O masă proteica TO-TAL analfabeta sub care citez: Dracii se jucau la robinete când Dumnezeu era în concediu….A trăit ca o moluscă , când putea să salveze un sfert de Milion de copii din Iraq de la Moarte! Ce este moartea dle Nistorescu? Un „Fenomen simplu în Natură”( Marin Preda)??? Tripoli, Libia, intestine de copii în pomi, baletul Cuantic al Morții, USA, Great Britain…Jeg, suferință, descompunere! Regina? Absurdul lui Urmuz în progresie geometrică! . Mântuirea sufletului? Este așa de greu și așa de ușor ca să iti mantuiesti sufletul! Să scuipi pe România și pe Ortodoxism te onorează ca om? Frații Muraru și Bogdan Aurescu sunt în față! Moralitate? Iubire de Morții care au aparat România? Buruieni de 2 metri și crucea ruginită…

 79. DNA, stiu din carti sau din filme ca, in timp, au fost lupte, au fost cuceriri in numele reginelor din acele vremuri.
  Autorul vorebeste despre regina Elisabeta II-a cum ca „a fost o referință planetară de decență, de bun simț și de eleganță. A fost Regina care a știut să-și țină rangul, care a făcut din decență un mod de a fi, care a luminat prin tăcere și căldură, prin compasiune și omenie, care a impus lumii politice respect și raportări morale.” Serialul de pe Netflix contrazice aceasta afirmatie? Tu pui problema regalitatii in general? Ce rol are regele in vremurile noastre? Ce rol ar avea un rege la noi? Fie si numai pentru ca ar aduce la masa discutiilor partidele cu doctrine diferite si le-ar pune prin prestanta lui, sa gandeasca pentru tara si nu pentru ele. Poate un rege ar spune si ar crede vorbele craisorului muntilor: „Unicul dor al vieţii mele e să-mi văd Naţiunea mea fericită”!

 80. 1.In Copiii Matricei,Anexa 1, Daavid Icke prezinta citeva din legaturile genealogice care exista intre cei ce au condus ac.planeta cu mii de ani in urma si cei care inca o conduc.
  Binecunoscuta familie Windsor si Bush apartin ac.linii genealogice ca multi faraoni care au condus Egiptul in Antichitate ,cum ar fi Ramses II 1295-1228 i.Ch.)considerat cel mai mare faraon care a existat vreodata,numele sau poate fi vazut pe mai toate altarele de cult de pe terit.Vechiului Egipt.Bgatia ac.faraon, datorata minelor de aur din Nubia,depaseste limitele imaginatiei.Aceiasi linie genealogica nclude hibrizii Anunnaki-umani care au domnit in Sumer,Babilon,Grecia si Troia si care astazi conduc planeta.Originile lor merg pina in Atlantida si Lemuria.Un alt membru marcant al ac.linii este
  Alexandru cl MAre 9356-323 i.Ch.Despot notoriu si „Fiu al Sarpelui”a cucerit un vast imperiu Grecia,Persia,Siria,Fenicia,Egipt,Babilon pina in India isi gaseste sf.in Babilon unde moare la virsta de 33 de ani.

 81. DNA, cum ar trebui sa fie un Presedinte si cum au fost Iliescu sau KWI?
  Presedintele ar trebui sa fie aparator al Constitutiei si in afara partidelor. Ori, ce au facut ei? Iliescu si-a imbogatit fostii tovarasi iar KWI si-a pus geaca rosie si in loc sa fie un mediator intelept a fost un partinic evident, indemnand la scindarea societatii…Asta numai un aspect.

 82. Domnule dragă iubitule Tică, vorbești de iubirea pentru morți ca un necrofil, un sado masochist în formă continuată. Experientele dumitale baho-lirice la adresa morților te definesc ca ateu de talia lui CTP,. Isogin si, în plus, având pasiuni morbide. Păreți un defunct pe două picioare
  rătăcit printre meandrele concretului. Unul ce refuză un consult psihiatric. Sociopat prin definiție.
  Să-ți fie Uitarea veșnică, domnule !

 83. Apropos de … „A murit un Secol” …
  Am prins in viata si strabunicile mele. Una nascuta tot in zona Craiovei (dupa tata si bunic). Cealalta nascuta tot in zona Iasului (dupa mama si bunica). Prima a trait 97 de ani, iar cea de-a doua 99 de ani. Asadar, ambele bunici au fost nascute in Tarile Romane (Tara Romaneasca si respectiv Moldova). Ambele au prins unirea Tarilor Romane in ROMANIA (cea a lui Cuza). REPET: eu, tatal meu, bunicii mei dupa tata si strabunicii mei dupa tata suntem nascuti in zona Craiovei si in CRAIOVA. Mama mea, bunicii mei dupa mama, strabunicii mei dupa mama sunt nascutia in zona Iasilor. Sunt botezat in rit crestin-ortodox in CRAIOVA ca si strabunicii mei.
  Deci inchisa discutia despre originea mea, NEAOS Romaneasca. Si despre religia mea, cea NEAOS Romaneasca.

  Dar tu bufonul … regilor? Unde te-ai nascut tu? Dar parintii, bunicii si strabunicii tai? Ce religie ai tu si neamurile tale? VAD ca EVITI sa RASPUNZI la aceste INTREBARI! Sunt OARE asa de secrete datele tale si ale neamului tau? ASTEPTAM, cu interes, raspunsul tau!

 84. 2.In timpul domniei sale a infiintat in Egipt orasul Alexandria sau”Orasul Fiului sarpelui”devenit unul din principalele centre ale cunoasterii ezoterice din intreaga lume.Alexandru a fost scolit de filozoful grec Aristotel,care la rindul sau a fost discipolul lui Platon.Descendenta hibrida Annunaki -umana si cunoasterea oculta avansata au mers mereu mina in mina.Ac.descendenta isi are originea in cea mai renumita regina egipteana Cleopatra (60-30 i.Ch.)care a avut un fiu cu imparatul roman Iulius Caesar ,fiu ce avea sa devina Ptolomeu al XIV-lea.Cleopatra a avut de asemenea 2 fii cu Mar ANtonius s el inrudit cu ac.inie genealogica.Atlti reprez.celebri a ac.linii a fost Irod cel MAre,familia romana Piso;Constantin cel MAre imparatu roman care in anul 325 a transformat crestinismul in religia pe care o stim azi;regele Ferdinand al Spaniei si regina Isabella a Castiliei ,sponsorii lui Cristofor Columb care au instigat teribila Inchizitie Spanila (1478-1834)in care multi oameni au fost torturati si arsi pe rug pt.faptul ca au pus la indoiala baza unei religii create de stramosii lor.Mai mult cea mai des utilizata versiune a Bibliei a fost pusa in circulatie de un alt filon al.ac.linii,regele James I al ANgliei.Descendenta lui James,cf.surselor genealogice listate mai jos,poate fi urmarita pina in anul 1550 (i.Ch)si chiar mai departe incluznd multi faraoni egipteni printre care Ramses II.
  Urmasii ac.s-au mutat in Franta si in N Europei devenind franci si merovingieni ,iar mai tirziu alti descendenti ai ac.linii au fost Clovis si Dagobert care au avut leg.cu societatea secreta elitista Prieure de Sion si „misteriosul”Rennes-le-Chateau din reg.fr.Languedoc.

 85. New England Historical Geneaogical Society si Burke’s Perrage- „biblia enealogiei regale si aristocratice cu sediul central in Londra ,au demonstrat si afirmat ca 33 din cei 42de presedinti pina la Clinton sunt rude de singe cu Charlemagne ,iar 19 au legaturi de singe cu Eduard III al Angliei care si el era descendent al ac.linii.Incepind cu 1789 cistigator George Washington alegerile prezidentiale au fost cistigate de cel cu genele regale cele mai pure.acum intelegem de ce Presedintii americani nu sunt alesi prin vot,ci prin puritatea singelui.
  George al V-lea al Regatului Unit ,bunicul Elisabetei II, a schimbat numele Casei din Saxa-Coburg și Gotha în Windsor în 1917 ,in timpul razboiului ,pt.a ascunde legaturile d singe cu Germania prin ducii de Saxa-Coburg legaaturi nepopulare in timpul WW II. Elisabeta II este o descendenta saxona deci nemtoaica,a puternicului Imperiu Habsburgic,cu descendenta din Carol cel MAre etc.
  „Aceasta familie regala din Europa ,giganticul arboregenealogic nu reprezinta decit o singura spita din aceasta vasta retea reptiliana”
  -conchide DI.

 86. „A murit un Mileniu” … Filonul de aur al istoriei noastre și Britannia/Anglia …
  Întemeietorul regalităţii normande a fost un dac: Rollo. Tatăl lui William Spadă Lungă, bunicul lui Richard I Neînfricatul, străbunicul lui Wilhelm Cuceritorul. Rollo s-a născut în anul 846, în Dacia. Cronicile normande o pomenesc ca pe o ţară aflată între munţi înalţi, un fluviu binecuvântat, Dunărea, şi ţărmul blând al unei mări, Marea Neagră. Rollo ajunge până în Scandinavia, pe corăbii, coboară spre Anglia şi trece mai departe, în Franţa şi devine primul Duce al Normandiei.
  Deci Domnul Zeu a lui Rollo a fost chiar Zamolxis. Zeul nostru cel geto-dac.
  Fiul lui Rollo, Ducele William Spadă-Lungă, şi-a trimis fiul, pe Richard I, să inveţe limba dacă la Bayeux: „Căci în Bayeux, limba dacă se foloseşte mult mai mult decât cea romană”.
  William Cuceritorul sau William I al Angliei a fost rege al Angliei din 1066 până în 1087. Descendent al vikingilor, el a fost Duce de Normandia din 1035. Pe tapiseria de la Bayeux sunt reprezntati si faimoșii „draconari” ai geto-dacilor
  Cercetătorii britanici din Birmingham, Anglia, au realizat un nou studiu şocant care atestă faptul că dacii au ajuns în insulele britanice înainte de cucerirea romană a Britanniei, mai exact încă din secolul IV BC. Sit arheologic aflat în apropiere de reşedinţa comitatului Cheshire din regiunea North West a Angliei. In timpul ocupării romane a Daciei, Cohors I Aelia Dacorum, constituită de împăratul Hadrian în jurul anului 117 a fost trimisă în Anglia pentru a-i sprijini pe romani în luptele cu barbarii veniţi din nord. A fost cantonată la Deva Victrix – numele roman al oraşului Chester de azi – care atunci era cea mai mare garnizoană romană din Britannia. Oamenii de ştiinţă sunt de părere că micul oraş dac era deja dezvoltat la momentul sosirii romanilor.
  Regele Charles III le stie din cronicile lor străvechi.

 87. regina elisabeta o personalitate remarcabila …nascuta in timpul terorismului jidanesc din palestina care s-a perpetuat pina azi si care a influentat viata ei dat fiind ca anglia administra in urma mandatului ce is-a incredintat acest teritoriu…un articol …never israel.the queen elisabeth s unofficial boycot….

 88. Filonul de aur al istoriei noastre și Britannia/Anglia … Date arheologice si epigrafice concrete. Precum si cronici englezesti stravechi.
  Întemeietorul regalităţii normande a fost un dac: Rollo. Tatăl lui William Spadă Lungă, bunicul lui Richard I Neînfricatul, străbunicul lui Wilhelm Cuceritorul. Rollo s-a născut în anul 846, în Dacia. Cronicile normande o pomenesc ca pe o ţară aflată între munţi înalţi, un fluviu binecuvântat, Dunărea, şi ţărmul blând al unei mări, Marea Neagră. Rollo ajunge până în Scandinavia, pe corăbii, coboară spre Anglia şi trece mai departe, în Franţa şi devine primul Duce al Normandiei.
  Deci Domnul Zeu a lui Rollo a fost chiar Zamolxis. Zeul nostru cel geto-dac.
  Fiul lui Rollo, Ducele William Spadă-Lungă, şi-a trimis fiul, pe Richard I, să inveţe limba dacă la Bayeux: „Căci în Bayeux, limba dacă se foloseşte mult mai mult decât cea romană”.
  William Cuceritorul sau William I al Angliei a fost rege al Angliei din 1066 până în 1087. Descendent al vikingilor, el a fost Duce de Normandia din 1035. Pe tapiseria de la Bayeux sunt reprezntati si faimoșii „draconari” ai geto-dacilor
  Cercetătorii britanici din Birmingham, Anglia, au realizat un nou studiu şocant care atestă faptul că dacii au ajuns în insulele britanice înainte de cucerirea romană a Britanniei, mai exact încă din secolul IV BC. Sit arheologic aflat în apropiere de reşedinţa comitatului Cheshire din regiunea North West a Angliei. In timpul ocupării romane a Daciei, Cohors I Aelia Dacorum, constituită de împăratul Hadrian în jurul anului 117 a fost trimisă în Anglia pentru a-i sprijini pe romani în luptele cu barbarii veniţi din nord. A fost cantonată la Deva Victrix – numele roman al oraşului Chester de azi – care atunci era cea mai mare garnizoană romană din Britannia. Oamenii de ştiinţă sunt de părere că micul oraş dac era deja dezvoltat la momentul sosirii romanilor.

 89. Elisabeta a II-a
  Regina in 2022 …
  Regatul Unit (1952–2022)
  Canada (1952–2022)
  Australia (1952–2022)
  Noua Zeelandă (1952–2022)
  Jamaica (1962–2022)
  Bahamas (1973–2022)
  Grenada (1974–2022)
  Papua Noua Guinee (1975–2022)
  Insulele Solomon (1978–2022)
  Tuvalu (1978–2022)
  Sfânta Lucia (1979–2022)
  Sfântul Vicențiu și Grenadinele (1979–2022)
  Belize (1981–2022)
  Antigua și Barbuda (1981–2022)
  Sfântul Kitts și Nevis (1983–2022)
  dar si fosta regina …
  Pakistan (1952–1956)
  Africa de Sud (1952–1961)
  Ceylon (1952–1972)
  Ghana (1957–1960)
  Nigeria (1960–1963)
  Sierra Leone (1961–1971)
  Tanganyika (1961–1962)
  Trinidad și Tobago (1962–1976)
  Uganda (1962–1963)
  Kenya (1963–1964)
  Malawi (1964–1966)
  Malta (1964–1974)
  Gambia (1965–1970)
  Guyana (1966–1970)
  Barbados (1966–2021)
  Mauritius (1968–1992)
  Fiji (1970–1987)

 90. „monarhia britanica este cea mai rapace casa regala din istorie”

  Unii vor sa aleaga la 4 ani cate un hitler, putin, i.antonescu, etc. Sa alegeti bine … de la 16 ani.

 91. A murit un secol, e adevărat. Probabil ultimul secol cu ceva bun-simţ şi decenţă. E epoca grobianismului, a nesimţirii şi a depravării morale.
  Vreţi dovezi? Citiţi comentariile de mai sus

 92. Un secol de fascism in Spania, Italia, Germania, Croatia, Serbia, Romania si de comunism in restul de Europa. Regatul unit s-a ferit de toate astea si de farsa UE. Cred ca la asta a contribuit si monarhia, prin rezerva, macar. Altfel, vorba unui chelner aparator de turnatori, civilizatie. Sigur ca turnatorul este socotit avertizor, un patriot.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.