A pupat-o pe asistentă la scara avionului. Premierul libanez credea că e Meloni

Premierul libanez  a confundat-o pe o asistentă cu prim-ministrul Italiei, Giorgia Meloni. La scara avionului, unde venise să-şi întâmpine oaspetele, Najib Mikati a pupat-o și pe un obraz și pe celălalt, convins fiind că este Meloni. 

Înregistrarea  a devenit virală pe reţelele sociale.

În clipul video, Najib Mikati este văzut în timp ce aşteaptă pe pista aeroportului din Beirut, la scara avionului. Oaspetele său, premierul italian Giorgia Meloni, trebuia să coboare din avion.

Își face apariția o blondă, cu părul ondulat, îmbrăcată în pantaloni, o înfăţişare care se potrivea foarte bine cu cea a premierului italian.

Oficialul libanez  îi strânge reverențios mâna  o și pupă pe obraji, apoi o conduce spre covorul roşu.

I se atrage însă atenția că persoana nu este  Meloni, scrie News.ro, preluând Arab News.

Atunci, Mikati s-a întors din nou la scara avionului și, după ce a coborât, în sfârșit, și Giorgia Meloni, premierul a repetat gestul.

I-a strâns și ei mâna și i-a oferit câte un sărut pe fiecare obraz.

Presa a scris că femeia despre care Najib Mikati credea că e Meloni este Patrizia Scurti, o asistentă a premierului italian, care a debarcat din avion înaintea şefei sale, ţinând în mână două genţi.

Videoclipul a declanşat  scandal pe reţelele de socializare, premierul libanez fiind  criticat și acuzat că i-a făcut de râs pe libanezi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anbaa Online (@alanbaaonline)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

11 Comentarii

 1. Bă, asta e nebun? In religia musulmană, nu au voie sa intre in asemenea contact daca nu sunt membri ai familiei personale și nici atunci, doar se îmbrățișează și au voie să își apropie obrajii între ei.

 2. Eu cred ca MISHTEUX e RAZBOIUL HYBRID … 😀
  (orezar!)

  !
  [nu-s iudeii!]

 3. Maaare lucru!!! S-o luam ca pe un gest afabil, de politete si politica amabila. Nimic rau, nimic inestetic.

 4. Persoana doamnei Dinu care dă OK-ul pentru apariția domnului
  președinte Iohannis este bine definită fiindcă are detectoarele anti substanțe periculoase, nu în două genți ci în jurul taliei. Ca atare tenderul ei este generos și nu poate fi confundată cu doamna Carmen la partea din protocol cu pupături.

 5. „Daca se intampla in Spania, facea puscarie.”
  HAHAHA cel mai tare comentariu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.