A sărit să-și bată antrenorul

Un episod rar s-a petrecut duminică în timpul partidei dintre FC Sevilla și Celta Vigo, din La Liga, meci pe care oaspeții l-au câștigat cu 2-1, după ce au fost conduși la pauză cu 1-0.

Atacantul marocan Youssef En Nesyri, jucător care a făcut parte din echipa revelație a țării sale la Mondialul din Qatar, a fost înlocuit pe parcursul reprizei secunde cu mult mai puțin cunoscutul Dodi Lukebakio, antrenorul  Quique Sanchez Flores considerând că magrebianul nu dă randamentul scontat.

Decizia tehnicianului pur și simplu l-a scos din minți pe En Nesyri care a început să lovească sticlele de apă de lângă bancă și să înjure. Încercările coechipierilor de pe bancă de a-l calma mai mult l-au întărâtat. La acel moment, a sesizat și antrenorul reacțiile jucătorului și auzind cuvintele deloc frumoase la adresa sa și-a pierdut la rândul său cumpătul și s-a îndreptat nervos spre cel în cauză.

Cei doi au fost extrem de aproape de o ciocnire fizică, dar cel care a salvat imaginea echipei andaluze a fost atacantul Ocampos. Acesta a urmărit incidentul și a intervenit, oprindu-și colegul din intenția de a ajunge la conflictul fizic cu antrenorul Sevillei.

Quique Sanchez Flores și Youssef En Nesyri au continuat să își arunce cuvinte grele, iar marocanul a mai avut câteva intenții de a se ridica de pe bancă și de a merge către tehnician. Același Ocampos l-a împins serios pe colegul său, în repetate rânduri, iar incidentul a luat sfârșit.

 

sursa foto FB SevillaFC

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. CU siguranta trebuie sa ne obisnuim cu politeturile unor sportivi care se cred Dumnezei pe terenurile de sport. Banii si nu educatia sunt principalul pericol pentru oameni care nu au sau au uitat de cei sapte ani de acasa. Acum e mai nasol de cand s-a redus si perioada cand familia ar fi fost raspunzatoare moral pentru educatia celor noi veniti pe lume, iar influentele tot mai nefaste ale societatii moderne se fac simtite de la varste tot mai fragede. Cand IA se va face simtita pregnant in viata de zi cu zi a noastra , a tuturor, va fi deja tardiv de tarziu ( vorba poetului modern cult!). Succesuri totale….

  2. Adevărul este la mijloc întotdeauna …. toată viața învățăm …mai puțin prostul care de obicei el este convins că le știe pe toate și este cunoscătorul adevărul absolut (care nu exista)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.