A venit la București special pentru a-l convinge pe Lucescu

Mircea Lucescu (78 de ani) ar fi fost convins să semneze cu Beșiktaș, după ce negocierile clubului cu Van Bronckhorst, fostul antrenor de la Rangers, au eșuat.

Beșiktaș a rămas fără antrenor principal, iar conducătorii clubului optează acum pentru antrenorul român, după ce negocierile cu olandezul Giovanni Van Bronckhorst au eșuat, scrie B1Tv.

Potrivit sporx.com, citat de GSP, Samet Ayaba, managerul general al clubului turc, a venit la București special pentru a-l convinge pe Mircea Lucescu să antreneze la ei.

„Am primit un mesaj de la cineva de acolo. Mi-a spus că în proporție destul de mare lucrurile sunt destul de clare și se pot face în seara asta”, a spus Florin Prunea, la emisiunea Fotbal Club.

Asta deși, acum câteva zile, Lucescu a declarat într-un interviu că nu este interesat să preia un club în mijlocul sezonului: „În prezent, îmi petrec timpul cu familia mea, în București, îmi iubesc nepoții. Sunt cluburi care m-au contactat.

Preferința mea este să semnez cu o echipă la începutul sezonului, în iunie. Nu sunt foarte dornic să preiau mandatul în mijlocul campionatului”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Il Luce cunoaște șerpăria din fotbalul nostru în special de la Dinamo, așa că nu va antrena în veci în România!

  2. La 78 de ani asta e bun de candidat la presedentie pentru AUR. E curat, n-a mai fost in politica.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.