A votat sau n-a votat Lasconi? Vâlvă în presă pentru ceva ce nu există?

Fotografii ale Elenei Lasconi de pe reţelele sociale au fost luate la puricat. Există suspiciuni că în lipsa unor performanțe la Primăria Câmpulung Muscel încearcă să îți resusciteze imaginea folosind ca pîrghie Biserica.

Imaginile în care ar fi trebuit să avem confirmarea votului de la referendumul pentru familie, care a  făcut atâta vâlva în presă, nu există.

Postarea din 26 mai 2019, în ziua alegerilor europarlamentare, o fotografie cu buletinul, atestă că a votat la europarlamentare, dar nu e nimic din 2018.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

9 Comentarii

 1. * A fost sau n-a fost ? * / Bulai USR : -Unii zic că da , alții zic că nu….

 2. Parcă votul este secret dacă-l explică constițuționalistul domn Zegrean. Dacă e pe bine, tabletele, camerele de luat vederi, microfoanele fac să se știe tot în timp real. De aici și exit poll-urile de precizie care știu că marja de eroare este pentru SRI-STS. Mascarada cu număratul voturilor, procente, grafice este doar circ pentru vitrina democrației.

 3. Mult zgomot pentru nimic!A ajuns media romanes sa spele public rufele familiei lasconi

 4. „Fotografiile …. au fost luate la puricat. ”

  -DE CATRE CINE?
  evident ca Liliana Vornicu nu e capabila,
  e doar inca un articol servit de securooii de la agerpres/rador.
  la plazneala-va apare cu timbru pus pe pasaport!

 5. (editat) nu mai are succes la adolescenti intarziati ? Sigur, femeile n-au votat-o. Poate se da ordin de la Patriarhie.

 6. Nu conteaza ca minte, important e ca a redeschis subiectul, iar Editat vor latra din nou impotriva romanilor normali.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.