Accident cu 11 morți pe autostradă

Accident îngrozitor pe o autostradă din Turcia. Cel puțin 11 oameni au murit și 57 au fost răniți în incidentul rutier care a avut loc pe secțiunea Sakarya a autostrăzii Northern Marmara.  7 vehicule, inclusiv 3 autobuze și un TIR , au fost implicate în accidentul în lanț produs dintr-un motiv deocamdată necunoscut.

Din cauza accidentului, transportul pe direcția Istanbul a autostrăzii s-a oprit.

  sursa foto Cumhuriyet

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. ASA conduc Turcii, navalnic, de Ani de Zile.
    ASA cu Navalnicia, NE-au cotropit. Da’ NUMAI cand erau Muuuulti, mai multi decat Noi, Romanii.
    Si Ieshtia AU de DAT indarat muulte Tone de AUR, Echivalentul a TUTUROR Pagubelor NOUA, Romanilor,
    facute in circa 477 de Ani de Dominatie Salbatica, de pe la 1410 AD, de cand l-au supus (GREU) si pe Mircea Cel Mare).

  2. Citind titlul, am crezut ca iar ne-a fericit Dumnezeu cu niste morti la sfarsit de an.
    Exact ca alte titluri imbecile, gen: ,,3 morti intr-un accident la Braila”. Ca pe urma sa vezi ca accidentul a fost la Popartzestii din Balta, la 50 km de Braila……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.